کتاب مثبت
معرفی کتاب مثبت
کتاب مثبت نوشته پیج راول و الی بنجامین با ترجمه فاطمه عرفانی توسط نشر اطراف منتشر شده است. کتاب مثبت درباره ماجرای دختری که با HIV مبارزه کرد و توانست به زندگیاش ادامه بدهد.
درباره کتاب مثبت
پیج راول نوزده ساله در این کتاب داستان زندگیاش را برای ما تعریف میکند. داستان کودکی که وقتی به دنیا آمد، ظاهراً فرقی با بقیهٔ بچهها نداشت، جز اینکه یک ویروس کوچک نامرئی در بدنش خانه کرده بود. وقتی کوچک بود، روزهایش مثل همهٔ بچههای دیگر میگذشت. تا اینکه یک روز دوستانش در مدرسه از این ویروس باخبر شدند.
مثبت، داستان آشنا شدن پیج با نیمه نامهربان وجود انسانها و تلاشش برای ساختن دنیایی است که در آن با انسانهای متفاوت، مهربانتر باشند.
خواندن کتاب مثبت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب مثبت برای تمام کسانی که در دنیای امروز زندگی میکنند پیشنهاد میشود، این کتاب نگاه شما را به دنیا تغییر خواهد داد.
بخش هایی از کتاب مثبت
این روزها وقتی به مردم میگویم تقریباً ده سال بدون اینکه حتی یک بار دلیلش را بپرسم هر روز دارو میخوردم، جوری نگاهم میکنند انگار یک آدم سهسر هستم یا احمقترین آدم روی زمینم. البته من علت این همه تعجبشان را میفهمم اما از وقتی یادم میآید، دارو همیشه جزئی از زندگیام بوده. وقتی خیلی کوچک بودم، چهارزانو مینشستم روی پیشخوان آشپزخانه و منتظر میشدم. بعد مادرم درِ یک ظرف پلاستیکی سفیدرنگ را باز میکرد، مقداری پودر در یک شیشه شیر میریخت و آن را که روی شیر قلنبهقلنبه شده بود، هم میزد. بعد در شیشه را میبست و آن را دستم میداد. قیافهام را یک طوری میکردم و آن را میخوردم. مزهاش افتضاح بود؛ اسمش را گذاشته بودم «شربت کوفتی». با این حال واقعاً بچهٔ خوبی بودم چون تا آخرین قطرهاش را میخوردم. حتی اگر مادرم از نزدیک مراقبم نبود، هر بار چشمهایش طوری روی اجرای این مراسم متمرکز بود که انگار مرگ و زندگی من به آن وابسته بود. و البته واقعاً هم وابسته بود، هر چند که آن روزها این را نمیدانستم.
🐉_ نسخه چاپی رو مطالعه کردم. کتابی که مقابل شماست، داستان واقعی زندگی دختریست به نام پیج راول. درست حدس زدید. شخص خود نویسنده. دختری که اچ آی وی مثبت داره و به خاطرش زجر ها کشیده. دردناک ترین چیزی که
کتاب ۲۵۱ از کتابخانه همگانی، شما اگر با یک انسان HIV مثبت روبرو شوید چه عکس العملی نشان می دهید؟ ترس، تمسخر، ترحم و دلسوزی، خشم و پرخاش کردن یا ...؟؟ این کتاب را همه باید بخوانند. هم برای بیماران مفید است و
خیلی قشنگ بود، بهمون یاد میده که مواظب تاثیری که حرفها و رفتارهامون روی آدمهای اطرافمون میذارن باشیم،یه نیشخند ساده یه تیکه انداختن کوچیک شاید تا مدتها روح مخاطبمون رو آزار بده ، البته این یکی از مفاهیمی بود که
کتاب داستان روان و تاثیرگذاری داشت؛و به نظرم نکته داستان بیشتر از این که مربوط به بیماری شخصیت اول داشته باشه مربوط به مشکل شایع قلدری کردن و زورگویی و تاثیر عمیقی که مخصوصا روی نوجوانها داره. خوندنش برای نوجوانها که
در مورد دختری که با hiv متولد میشه و چالش هایی که تو زندگی باهاشون مواجه میشه من کلا خوندن کتاب درمورد افرادی که زمین میخورن و سختی تو زندگیشون دارن ولی راه موفقیت و گذشتن از بحران رو پیدا میکنن
خوب بود.دوسش داشتم. با اینکه کم پیش میاد کتاب خارجی رو تا تهش بخونم بخاطر ترجمه ها😅 اما این ترجمه اش خوب و روان بود. حداقل فایده ای که خوندن این کتاب میتونه داشته باشه اینه که بدونی چجوری با
کتاب خیلی خوبیه داستان زندگی فردیه که از بچگی HIV داشته، و اتفاقاتی که باهاش روبرو میشه... ضمنا این داستان رو از زبون خودش میشنویم آخرهاش چیزای خوبی نوشته. پیشنهاد میکنم بخونید ترجمهش هم عالیه
واقعا عااااالیه ترجمه که اصلا به نظر من از خود کتاب هم بهتره این اولین کتاب از نشر اطراف هست که خوندم، تعریفش رو زیاد شنیده بودم و کنجکاو بودم دستپخت این نشر رو هم مزه کنم وااااااااقعا چسبید مرسی اطراف مرسی طاقچه بعد از خوندن
داستان واقعی دختری که از بدو تولد مبتلا به HIV بوده و از مشکلاتش در اجتماع،طرد شدن در مدرسه و برخوردهای مردم صحبت میکنه…. کاش افرادی که متفاوتن و شبیه ما و معیارهای ما نیستن رو بپذیریم و مورد آزار و
کتاب درباره دختریست که ایدز داره و وقتی بچه های راهنمایی متوجه میشن چه واکنش هایی نشون میدن و تاثیرش روی پیج چیه به نظرم هرکس یک بار باید این کتاب را بخواند تا متوجه تاثیر سخنانش روی افراد شود