کتاب آینده نزدیک
معرفی کتاب آینده نزدیک
کوین کلی نویسنده کتاب آینده نزدیک در این اثر از آینده نزدیک بشر صحبت میکند. آیندهای که هر لحظه در حال آمدن است و انسان نمیداندکه دارد به چه سمت و سویی میرود. بهتر شدن یا بدتر شد؟ اتوپیا یا دیستوپیا؟
درباره کتاب آینده نزدیک
کوین کلی در کتاب آینده نزدیک میگوید ما نه به سمت اتوپیا و نه به سوی دیستوپیا میرویم. بلکه مسیر ما پروتوپیا است. همین جهان امروزی، جریانی که هم هست و هم نیست ولی مسلما در آن امروزمان بهتر از دیروز است. کوین کلی در این کتاب به ما میگوید که پروتوپیا کجاست و چه شکلی است و فناوری چه نقشی در آینده بشر دارد.
کوین کلی در کتاب آینده نزدیک به رویدادهایی اشاره میکند که در سه دهه آینده اجتنابناپذیر خواهند بود. او در این کتاب به دوازده روندی اشاره میکند که در دهههای آینده روش کار، یادگیری و ارتباطاتمان را تعیین میکنند. روندهایی که به گفتهی او اجتنابناپذیرند و ممنوع کردنشان نتیجهی وارونه میدهد. هدف کِلی در این کتاب، آشکار کردن ریشههای این تغییر دیجیتالی است تا بتوانیم آنها را بپذیریم و با آ نها همگام شویم.
خواندن کتاب آینده نزدیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب آینده نزدیک به شما کمک میکند تا با روندهای فناوری بهتر همراه شوید. اگر رشد سریع شبکههای اجتماعی و فناوریهای جدید شما را میترساند و در این دنیای فناوری احساس سردرگمی میکنید این کتاب به شما کمک میکند تا درک بهتری از این روندها و چرایی آنها داشته باشید تا بتوانید آنها را به خدمت خود بگیرید.
درباره کوین کلی
کوین کلی نویسنده، روزنامهنگار، عکاس و فعال محیط زسیت متولد سال ۱۹۵۲ است. او بنیانگذار مجله وایرد و وب سایت Cool Tools و دانشآموخته فرهنگهای آسیایی است.
کلی در زمینه تکنولوژی و اقتصاد تحقیقات زیادی انجام داده و در یادداشتهایش در مجلات و کتابها و.... از همین تحقیقات استفاده کرده است. کلی بر امکانات و آزادیهایی که تکنولوژی به انسان میدهد تاکید زیادی دارد و معتقد است آینده در نتیجه تغییر فرایندها و به دلیل پیشرفت برق آسای تکنولوژی چیزی بسیار متفاوتتر از امروز خواهد شد.
سلام؛ سعید یاراحمدی ویراستار این اثر هستم. در مقام ویراستار تمام تلاشم را برای انتقال مفاهیم کردهام. خواهشمندم دوستانی که با ترجمه ارتباط برقرار نکردهاند، همینجا نمونهای از بخشهایی که به نظرشان بیشترین ضعف را دارد، ارائه بدهند. خواهشمندم دوستانی هم
من این کتاب رو یه خلاصه جامع اش تو یه پادکست شنیدم و واقعا من رو مجذوب خودش کرد.پیشنهاد میدم پادکست رو بشنوید بعدش با آگاهی خرید میکنید. پ.ن:اسم کانال پادکست bplus هستش.
ترجمه و ویراستاری خوب بود و ایراد خاصی ندیدم , کتاب کمی طولانی بنظرم اومد و تو بعضی فصلا واقعا حوصلم سر رفت و باید با کمی حوصله خونده بشه, برای آشنایی با روندهایی که تکنولوژی طی سالهای آینده طی
کتابی که میتونست خیلی خلاصهتر بیان بشه و نویسنده میتونست بهجای زیادهگویی کلام موجزی داشته باشه. مطالب کتاب هم به قول خود نویسنده پیشبینی هست. یعنی نویسنده طبق آنچه اطراف خود دیده، احساس کرده که یک سری از فناوریهایی که امروز
علی بندری این کتاب رو توی بی پلاس توضیح میده. ولی من با ترجمش زیاد ارتباط نگرفتم. یا باید یه ترجمه ی دیگشو بخونم و یا باید انگلیسیشو بگیرم
یک کتاب عالی با ترجمه خوب و چاپ عالی. تازه فهمیدم که حتی فونت کتاب هم میتونه به خوانایی متن کمک کنه. محتوا هم که عالیه. محاله کسی این کتاب رو بخونه و چند تا ایدهی عالی به ذهنش نرسه.
کتاب فوق العاده جالبی بود. خیلی از بخشهاش هیجانزدهم کرد و باعث شد بخوام ۳۰ سال بعدی رو با چشمهای خودم ببینم. موافقم که پرگویی اضافه کم نداشت و نویسنده میتونست با صرفهجویی اثر بهتری رو رقم بزنه، ولی مسلما
لطفاً نسخه صوتی در طاقچه بگذارید خیلی ها مثل من چشمان ضعیفی داریم و خواندن در گوشی چشم ما را بیشتر اذیت میکند ....ممنونم
کتاب بسیار خوبی در خصوص آینده دنیا و نوع تعامل انسانها با تکنولوژی بود که تصویری واقع گرایانه ارائه میده و ذهن آدم روشن میکنه . ترجمه بسیار عالی و روانی داشت و از اون دست کتابهایی نیست که بیخودی