کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید
معرفی کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید
پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید اثر میچ آلبوم، نویسنده رمان پرفروش سهشنبهها با موری است. میج آلبوم در این اثر نیز داستانی از زندگی میگوید اما با روایتی متفاوت. زندگی اینجا از انتها آغاز میشود.
خلاصه کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید.
ادی سرپرست تعمیرکاران پارک رابی پیر در اثر یک سانحه در شهربازی میمیرد. او در دنیای پس از مرگ به هوش میآید و درمییابد که بهشت، مقصد سفر نیست بلکه جایی است که انسان زندگیاش را مرور میکند. ادی در این سفر پنج نفر را ملاقات میکند و در هر ملاقات از بخشی از زندگیش آگاه میشود و پاسخ سؤالاتی که در طول زندگی همیشه با او بودهاست را پیدامیکند.
میج آلبوم در این اثر سعی میکند وجه دیگری از بهشت را به ما نشان دهد، وجهی به نام آگاهی از چراهای زندگی. بهشت در کتاب آلبوم جایی است که انسان سبکبار میشود، دلیل اعمال افراد را درمییابد و میتواند آنها را بهراحتی ببخشد. هنگامی که ذهن، آگاه شده و کینهها برطرف میشوند، رسیدن به بهشت آسان و ممکن خواهدشد.
خواندن کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر به خواندن رمانهایی با موضوع نگاه نو و تازه به زندگی و رمانهایی با درونمایه فلسفی روانشناسانه علاقه دارید این اثر را بخوانید.
درباره میج آلبوم
میج آلبوم نویسنده و روزنامهنگار امریکایی است. او مجری تلوزیون و رادیو و نوازنده هم هست. میج آلبوم را بیشتر به خاطر داستان های الهامبخشی که درباره زندگی مینویسد، میشناسند. علاوه بر کتاب حاضر از آثار آلبوم میتوان به نفر بعدی که در بهشت ملاقات میکنید، سه شنبهها با موری و اولین تماس تلفنی از بهشت اشاره کرد.
جملاتی از کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید.
ادی در زمان مرگش پیرمردی قوزی، سپید مو، با گردنی کوتاه، سینهای پهن، ساعدهای کلفت و خالکوبی محو شدهای از نشان ارتشی بر شانهٔ راستش بود. حالا پاهایی لاغر با رگهای برآمده داشت، و زانوی چپش که در جنگ آسیب دیده بود، بر اثر التهاب مفاصل از کار افتاده بود. برای راه رفتن از عصا استفاده میکرد. چهرهاش بر اثر تابش آفتاب لکدار و زمخت شده بود، ریش خاکستری و فک پایینیاش کمی برآمده بود و او را مغرورتر از آنچه احساس میکرد، نشان میداد. سیگاری پشت گوش چپش میگذاشت و دسته کلیدی به کمربندش میآویخت. کفشهای کف لاستیکی میپوشید و کلاه کهنهٔ کتانی به سر میگذاشت. یونیفرم قهوهای رنگ و رو رفتهاش او را در هیبت یک کارگر نشان میداد، البته او واقعا یک کارگر بود.
چندروز پیش نوشتم که تا فصل «روایت یک داستان از دو زاویه دید متفاوت» خوندم و ارتباط نگرفتم و اصلاً دوستش نداشتم. نظرمو حذف کردم و پس میگیرم! کتاب، داستان یک تعمیرکار شهربازی هست که مجبور به انتخاب یک زندگی یکنواخت
فکر میکنم این حس که؛ من هیچ کاری تو زندگی نکردم که مفید باشه» رو خیلیهامون داریم. من به شخصه هنوز نتونستم برطرفش کنم. و از این جهت با ادی خیلی همدردی میکنم . کتاب برای من کتاب دوست داشتنی و
(۷-۳۰-[۱۷۳]) کتاب بیشتر درباره ی خلاهای وجودی و پاسخ به این پرسشه: "زندگی من چه معنایی داره یا اصلا چرا زندگی میکنم؟"؛ میچ البوم در این کتاب سعی میکنه تا این پرسش مهم رو در جایی ورای زندگیِ این جهانی پاسخ
این کتاب سرشار از یه ارامش خاص برای من بود جملات زیبا و با معنای کتاب تونسته بود کاری کنه که به سختی گوشی رو بذارم کنار و تا به پایان نبرمش احساس ارامش نکنم . زندگی ما به دو
چنان فهمیدم زندگی بی ارزش نیست و ما هنوز نمیدونیم، خیلی دوستش داشتم به پیشنهاد دوستم خریدم و کلی لذت بردم در حدی که در عرض یک ماه بیس از ۹۰ درصد کتابهای میچ البوم را خوندم
کتاب قشنگی بود. تصور من رو به شخصه از مرگ و زندگی بعد از مرگ تغییر داد. خیلی از جملات کتاب عمیق و جذاب بود.
راستش نمیدونم از کجا شروع کنم؟خیلی چیز ها هست که میشه راجب این کتاب گفت.سمفونی عجیب عشق،زندگی،جنگ،خانواده و فلسفه هر آنچه در زندگی برایش تلاش می کنیم.کتاب با متن روان و داستان جذابش به شما لذتی فراوان رو هدیه می
نوشته های میچ البوم پر از آرامش هست و نکات عمیق و قابل تاملی داره. تصویری هم که از بهشت ترسیم کرده بود جالب بود و اینکه بهشت می تونه هرجایی باشه که انسان واقعا دوستش داره. امیدوار هستم که
عالیه این کتاب عالی ... مکمل کتاب سفر روح دو کتابی که خواندنش بر هر انسانی واجب است .... جدی میگم
بسیار خلاقانه و زیبا و جذاب ....من بشدت اثار میچ اابوم را دوست دازم بخصوص این کتاب