معرفی و دانلود کتاب عصر نوین + خلاصه رایگان

سیدپارسا علوی
انتشارات:
نشر روزگار

معرفی کتاب عصر نوین

کتاب عصر نوین (نگاهی به رسانه و سیاست در عصر هوش مصنوعی)، نوشته سید پارسا علوی، توسط نشر روزگار منتشر شده است. این کتاب به بررسی تأثیرات گسترده‌ی هوش مصنوعی بر رسانه‌ها و سیاست می‌پردازد. کتاب عصر نوین با رویکردی تحلیلی و علمی، به‌سراغ موضوعاتی می‌رود که امروزه‌ دغدغه‌ی بسیاری از پژوهشگران، سیاست‌گذاران و علاقه‌مندان به فناوری است: از نقش الگوریتم‌ها در شکل‌دهی به افکار عمومی و ظهور اخبار جعلی تا چالش‌های اخلاقی و حقوقی ناشی از استفاده از هوش مصنوعی در سیاست و رسانه. سید پارسا علوی تلاش کرده با زبانی روشن و عینی، تحولات کلیدی این حوزه را واکاوی کند و ضمن ارائه‌ی مثال‌های متنوع، پیامدهای مثبت و منفی این فناوری را در زندگی روزمره، اقتصاد و ساختارهای قدرت به تصویر بکشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عصر نوین اثر سید پارسا علوی

کتاب عصر نوین، نوشته‌ی سید پارسا علوی، به بررسی عمیق تأثیر هوش مصنوعی بر رسانه و سیاست می‌پردازد. این کتاب با نگاهی جامع، ابتدا مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی را معرفی و تاریخچه‌ی آن را مرور می‌کند و سپس به‌سراغ کاربردهای متنوع این فناوری در صنایع مختلف می‌رود. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که خواننده را از مبانی نظری تا پیامدهای عملی هوش مصنوعی در زندگی روزمره، اقتصاد، بازار کار و به‌ویژه عرصه‌ی سیاست و رسانه هدایت می‌کند.

سید پارسا علوی در بخش‌های مختلف کتاب، با استناد به مطالعات موردی و مثال‌های واقعی، روندهای کلیدی مانند اتوماسیون، شخصی‌سازی محتوا، ظهور اخبار جعلی و دیپ‌فیک، نقش هوش مصنوعی در کمپین‌های انتخاباتی و چالش‌های اخلاقی و حقوقی را بررسی کرده است. کتاب عصر نوین هم به جنبه‌های فنی و علمی این تحولات می‌پردازد، هم پرسش‌های فلسفی و اجتماعی مهمی را مطرح می‌کند و تلاش می‌کند تصویری روشن از فرصت‌ها و تهدیدهای پیش‌ روی جوامع انسانی در عصر هوش مصنوعی ارائه دهد.

خلاصه کتاب عصر نوین

کتاب عصر نوین با مروری بر تعریف و انواع هوش مصنوعی آغاز می‌شود و تفاوت میان هوش مصنوعی محدود و عمومی را توضیح می‌دهد. سپس تاریخچه‌ی این فناوری از نخستین ایده‌ها تا پیشرفت‌های اخیر در یادگیری عمیق و کاربردهای روزمره را به تصویر می‌کشد. در ادامه، سید پارسا علوی به‌سراغ کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف می‌رود: از بهداشت و درمان و صنعت مالی تا حمل‌ونقل، آموزش، تولید و خرده‌فروشی. هر بخش با مثال‌هایی از فناوری‌های نوین و تأثیر آن‌ها بر کارایی، سرعت و دقت فرایندها همراه است. کتاب عصر نوین در بخش‌های بعدی، به تأثیرات هوش مصنوعی بر زندگی روزمره‌ی افراد می‌پردازد؛ از دستیارهای هوشمند و شخصی‌سازی محتوا در شبکه‌های اجتماعی تا خانه‌های هوشمند، سلامت، خرید و مدیریت زمان. فصل اقتصاد به موضوعاتی مانند اتوماسیون و آینده‌ی بازار کار، اقتصاد داده‌محور، مدل‌های کسب‌وکار جدید و چالش‌هایی چون نابرابری و بیکاری ناشی از هوش مصنوعی اختصاص یافته است.

سید پارسا علوی با تحلیل روندهای بازار، نقش هوش مصنوعی را در پیش‌بینی اقتصادی، مدیریت ریسک و تصمیم‌گیری‌های کلان بررسی کرده و به چالش‌های اخلاقی و اجتماعی این تحولات نیز پرداخته است. در فصل سیاست، نقش هوش مصنوعی در کمپین‌های انتخاباتی، تحلیل داده‌های رأی‌دهندگان، شخصی‌سازی پیام‌ها، تبلیغات هدفمند و تأثیر بر افکار عمومی واکاوی شده است. همچنین به نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، اخبار جعلی، چالش‌های دموکراسی و ضرورت تنظیم مقررات و چهارچوب‌های اخلاقی اشاره شده است. در مجموع، این کتاب با رویکردی تحلیلی و مستند، تصویری چندوجهی از فرصت‌ها و تهدیدهای هوش مصنوعی در دنیای امروز ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب عصر نوین را بخوانیم؟

کتاب عصر نوین با رویکردی تحلیلی و مستند، به یکی از مهم‌ترین موضوعات عصر حاضر، یعنی تأثیر هوش مصنوعی بر رسانه و سیاست، می‌پردازد. این اثر با ارائه‌ی مثال‌های متنوع و بررسی روندهای کلیدی، به خواننده کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از فرصت‌ها و تهدیدهای این فناوری پیدا کند. از ویژگی‌های شاخص این کتاب می‌توان به توضیح روشن مفاهیم پایه، مرور تاریخچه و کاربردهای عملی، تحلیل پیامدهای اقتصادی و اجتماعی و طرح پرسش‌های اخلاقی و فلسفی اشاره کرد. مطالعه‌ی این کتاب به مخاطب امکان می‌دهد تا با نگاهی آگاهانه‌تر به تحولات فناوری، نقش خود را در جامعه‌ی امروز بازتعریف کند و در برابر چالش‌های آینده آماده‌تر باشد.

خواندن کتاب عصر نوین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان به فناوری، دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌ی رسانه، علوم سیاسی و اقتصاد، فعالان حوزه‌ی سیاست‌گذاری و کسانی که دغدغه‌ی فهم پیامدهای اجتماعی و اخلاقی هوش مصنوعی را دارند، پیشنهاد می‌شود. این کتاب به افرادی که به‌دنبال درک بهتر از نقش فناوری در زندگی روزمره و ساختارهای قدرت هستند نیز توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب عصر نوین

«تاریخچه هوش مصنوعی، مسیر پرپیچ‌وخمی را نشان می‌دهد که شامل دوره‌های پر از امید و هیجان، همراه با رکود و تردید بوده است. با این حال، هر دهه با پیشرفت‌های جدیدی همراه شده که هوش مصنوعی را به جلو رانده و آن را به بخشی اساسی از فناوری‌های امروزی تبدیل کرده است. با توجه به پیشرفت‌های سریع در زمینه‌هایی مانند یادگیری عمیق، اینترنت اشیا (IoT) و محاسبات کوانتومی (Quantum Computing)، به نظر می‌رسد آینده‌ای پر از ظرفیت‌های بی‌پایان پیش روی این فناوری است.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عصر نوین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعصر نوین
عنوان دیگرنگاهی به رسانه و سیاست در عصر هوش مصنوعی
موضوعجامعه‌شناسی، کامپیوتر
نویسندهسیدپارسا علوی
انتشاراتنشر روزگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۸/۲۰
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

از سید پارسا علوی سابقا یادداشت در رسانه ها میخونده اما این کتاب ب نظرم یک پژوهش منسجم و یک سند ارزشمند است خوندنش اون هم با این قیمت واقعا می ارزد

Aali bod pishnahad mishe👍🏿

دنبال نسخه فیزیکی بودم مرسی از طاقچه ک موجود کرد😍

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

بسیار عالی و اموزنده برای افرادی ک به این علم نو ظهور یعنی هوش مصنوعی علاقه مند هستند ب شدت توصیه میشود .

کاربر 10207766
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

benazar khob miad🤨

پیشنهاد میشه؛ کاغذیش رو خوندم و راضی بودم از خریدم👌

۱۴۰۴/۰۹/۲۳

مشتاق بودم راجب هوش مصنوعی بخونم و تعریف این کتاب و از دوستانم شنیده بودم منتهی نسخه فیزیکیش رو پیدا نکردم ممنونم بابت موجود کردن این کتاب 😊

کاربر 10219778
۱۴۰۴/۱۰/۲۴

بنظرم ارزش خوندن داره👍🏻

کاربر 10219751
۱۴۰۴/۱۰/۲۴

با توجه به اینکه این کتاب اول این نویسنده است، فکر نمیکردم که قلم پخته و منابع خوبی از او ببینیم، اما واقعا کتاب با منابع کامل و قلم خوبی نوشته شده👏🏽

۱۴۰۴/۰۹/۲۳

موضوع آپدیت و مهمی رو هدف گرفته و به شدت ارزش خواندن داره توصیه میکنم با این قیمت حتما تهیه و مطالعش کنید