کتاب دختران حوا
نویسنده:الیف شافاک
مترجم:حمید آریایی
انتشارات:انتشارات آئینه بهار
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
۳٫۷
(۷)
خواندن نظراتمعرفی کتاب دختران حوا
«دختران حوّا» رمانی از الیف شافاک نویسنده موفق اهل ترکیه است. شافاک در سال ۱۹۹۸ برای کتاب «پنهان» برنده جایزه مولانا شده و در سال ۲۰۰۰ با نوشتن رمان «محرم» جایزه بهترین رمان سال را از طرف کانون نویسندگان ترکیه گرفته است. شافاک تاکنون دهها رمان منتشر کرده که همگی به چندین زبان ترجمه شدهاند. رمان معروف «ملت عشق» این نویسنده هم در طاقچه در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
«دختران حوا» در سال ۲۰۱۶ منتشر شد و بر خلاف کتابهای «عشق»، «پنهان»، «محرم» و بعضی کتابهای دیگر شافاک، رویکردی عرفانی و فلسفی ندارد. این رمان به کاوش در یکی از مهمترین موضوعهای روز ما انسانهای قرن بیستویکم پرداخته است. موضوع تفاوت آرا و عقاید انسانها و تضادها و تنشهایی که انسانها بر اثر تحمل نکردن عقاید هم دارند.
شیرین، مونا و پری سه دختر با طرز فکرهای متفاوت مذهبی و عقیدتی هستند که با هم زندگی میکنند. پری (دختر سردرگم) شیرین (دختر لائیک) و مونا (دختر مذهبی) در کِشوقوس داستان، در دانشگاه آکسفورد باهم آشنا میشوند و فضای داستان را به سمت بحثهای پُرتنشی که در کلاسها یا بیرون از محیط دانشگاه رخ میدهد میکشانند. در داستان، به سیاست، فلسفه، عشق، دوگانگیهای شخصیتی و تنشهای اجتماعی پرداخته شده است.
مهمترین انگیزههای نوشتن این کتاب برای شافاک، اتفاقاتی است که در سالهای اخیر در منطقهٔ خاورمیانه رخ داده و بیشک کشور ترکیه نیز به شکل مستقیم یا غیرمستقیم تحتتأثیر این رویدادها قرار گرفته است.
شافاک انسان خاورمیانهای امروز را کمتحمل و عصبانی میبیند. او تحمل شنیدن صدای مخالف را ندارد. سعی میکند عقاید خود را بر دیگران تحمیل کند و در صورت مقاومت فرد مقابل با خشونت جواب او را میدهد. شاید هیچکسی بهتر از شافاک نمیتوانست این رمان را بنویسد. او همراه با مادر دیپلماتش در کشورهای بسیاری زندگی کرده و در سایهٔ این تجربهٔ پربار با فرهنگهای مختلف آشنا شده است.
نفر بعدی که در بهشت ملاقات می کنید
میچ البوم
مَحرمالیف شافاک
پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنیدمیچ البوم
کاش کسی جایی منتظرم باشدآنا گاوالدا
شاهزاده خانم عربنفیسه معتکف
عصبانیشدن همیشه بد نیستمایکلین ماندی
مادر پنهان منرویا آزادفر
ساشاژانرضا علیزاده مهماندار
دندانپزشکی ماماندکترخدیجه ظریفی
بیناییژوزه ساراماگو
من هم می ترسم!غزال موسوی
مبانی تشیع (ابحاث اعتقادی)علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
مبانی زوج درمانی و خانواده درمانیاعظم پیکانی
آن زن دیگرسوگل مهاجری
دیگر نگران نیستم!کریستین ای. آدامز
به چرخه حیات دست نزنیدمسعود ملکیاری
کاش زنده بودجولیا کوک
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
حجم
۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۴۴ صفحه
حجم
۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۴۴ صفحه
قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
متن کتاب بسیار عالس بود ولی ترجمه ای سراسر افتضاح و سرشار از غلطهای إملائی و دستوری گویا پیش از انتشار یکبار هم مترجم یا ناشر این کتاب را نخوانده اند البته من به اشتباه این ترجمه را خریدم به
هموطنانم شما را به هرچی اعتقاد دارید قسم میدم، تا میتوانید کتاب بخوانید تا: 1)فکر و تحلیلمان باز شود،2)تحمل شنیدن صدای مخالف پیدا کنیم.3)گول تبلیغات سیاسی،رسانه ای،مصرفی... نخوریم.4)فرزندانی فرهیخته و آگاه تربیت کنیم.
نویسنده این بر خلاف کتاب قبلیش که تاریخی بود در این کتاب زندگی یک خانومی رو به چالش میکشه بهترین ترجمه آقای آریایی هست مسائل فرهنگی خوبی در کتاب هست و نکات آموزنده ای داشت خییییلی خوب بود ممنون الیف
لطفا نسخه الکترونیکی رو بذارید.