کتاب خانم معلم جدید ما
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خانم معلم جدید ما
«خانم معلم جدید ما» جلد نخست از مجموعه «ماجرای خانم شارلوت» نوشته دومینیک دِمِرس(-۱۹۵۶)، نویسنده کانادایی و یک رمان کودکان است. تصویرگری این کتاب را تونی راس(-۱۹۳۸)، تصویرگر و هنرمند انگلیسی انجام داده است.
در بخشی از این رمان میخوانیم:
کلاس کاملاً ساکت و آرام بود. حتی میشد صدای غلت خوردن یک دانهی نخود کوچولو را روی کف راهرو شنید. داشت قند توی دلمان آب میشد. دلمان میخواست هر چه زودتر سر و وضع این معلم تازه را ببینیم. یک هفتهای میشد که فقط دربارهی او با هم حرف میزدیم. هیچکس نمیدانست این شخصیت مرموزی که از شهر دیگری آمده بود، چه شکلی است. معلم قبلی باردار بود و پی بچهداریاش رفته بود.
ناگهان، در باز شد و سر و کلّهی خانم پیر خیلی قدبلند و خیلی لاغری پیدا شد. کلاه عجیبی بر سر داشت که کمی شبیه کلاه جادوگرها بود، اما به جای این که نوکِ تیز و درازی داشته باشد، برآمدگی کوچکی رویش بود. برعکس، لباسش اصلاً شبیه لباس جادوگرها نبود. نوعی پیراهن شب قدیمی بود که نوارها و تورهایی روی آن قرار داشت. این پیراهن کمی رنگورو رفته بود، اما روی هم رفته قشنگ به نظر میرسید.
این تمام ماجرا نبود! معلم جدیدمان مثل بقیهی معلمها کفش پاشنهبلند به پا نکرده بود. او کفشهای چرمی گندهای داشت که کفشان کلفت بود. چنین کفشی به درد پیادهروی در جنگل، کوهپیمایی، سفر به دور دنیا و... میخورد. در هر صورت، آنها به درد مدرسه نمیخوردند.
چشمهای ما از تعجب گرد شده و خیلیها هم دهانشان بازمانده بود. معمولاً آلکس زودتر از بقیه سرِحرف را باز میکند.
- به این که نمیگویند معلم، این لولوی سرخرمن است!
چند نفری هرهر خندیدند. بعد، دوباره سکوت شد. همگی به این خانم پیر عجیبوغریب دزدکی نگاه میکردیم. او آرام آرام به طرف پنجرهی مشرف به بیشهزار رفت. نگاهی به بیرون انداخت، بعد لبخند زد. لبخندش واقعاً زیبا بود.
کتابدار عجیب و غریب
عالی بود! من خودم معلمم و از خوندنش واقعا لذت بردم!😄😇
عااالی بود
خیلی بامزه س، ترجمه عالی
کلی خندیدم
کتابی زیبا و طنز بود عالی برای همه پیشنهاد میکنم منظورش رو واضح بیان 👍👌 بقیه ی جلد هاش هم عالی هستن مثل معلم معرکه و حتی این جلدش هم عالیه این جلد اولش هست 😙
مجموعه داستان « ماجراهای خانم شارلوت » بسیار جذابه. این کتابو چندسال پیش خوندم و هنوز وقتی یاد خانم شارلوت میفتم، یک لبخند بزرگ روی لبام میشینه:) خانم شارلوت عجیب، مهربون، خیال پرداز و دوست داشتنیِ. هر بار که شغل جدیدی
کاش همه بچه ها تو زندگی معلمی مثل خانم شارلوت داشتند ...
خوب بود بد نی 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😐😐😐😯😯😯
خانوم شارلوت فقط خودش بود و کارشو با عشق انجام میداد. اون سعی نکرد ادای بقیه ی معلمارو دربیاره. اون کاملا شکل خودش بود و همین باعث شد وقتی رفت همه ی بچه های کلاس دلتنگش بشن و جای خالیشو