کتاب داستان یک نام جدید
معرفی کتاب داستان یک نام جدید
«داستان یک نام جدید» کتابی از النا فرانته و دومین اثر از سری «داستانهای ناپلی» است که با «دوست باهوش من» یا «دوست اعجوبه من» در سال ۲۰۱۲ آغاز شد. لیلا و النا (لنو) در «دوست اعجوبه من» معرفی شدند و در «داستان یک نام جدید» لیلا ازدواج میکند و وارد تجارت میشود. النا هم به درسش و کشفهایش میپردازد. عشق، آزادی، خانواده، حسادت و تعهد، عناصری هستند که زندگی این دو را در این داستان تحت تاثیر خود قرار می دهند؛ چون لیلا احساس میکند ازدواج محدودش کرده است و النا هم به خود فشار میآورد تا از دیگران برتر باشد؛ با این همه این دو دوست در پیوند با یکدیگر در حال تکامل هستند و این موضوع در زندگی آنها مرکزیت دارد و توانمندشان میکند.
النا فرانته در سر داستانهای ناپل، داستانی همیشگی، جهانی و تکاندهنده درباره دوستی و وابستگی بازگو میکند.
النا فرانته در ناپل بهدنیا آمد و سری داستانهای ناپل شامل «دوست باهوش من»، «داستان یک اسم جدید»، «آنها که میروند و آنها که میمانند» و «داستان بچه گمشده» است.
رکسانا رابینسون در نیویورکتایمز درباره این کتاب نوشته است:
«فرانته در این داستانهای جسورانه و دلپسند، ارتباطات عمیق بین مسائل سیاسی و خانوادگی را بیرحمانه دنبال میکند. این صورتی جدید از روش کنونی زندگی ماست؛ چیزی که نیاز داریم، چیزی که به زیبایی توسط یک زن بیان شده است.»
چرا جلدهای دیگش نیست تا کی باید برای کامل کردن این رمان صبر کنیم
وقتی من جلد ۱ و ۲ رو خوندم همه جلدها روی طاقچه موجود بود اما الان حداقل دو هفتس جلد۳ و ۴ نیست. برای پشتیبانی هم پیام فرستادم ولی جوابی نگرفتم. چرا برداشته شدن؟
چرا اینقدر گرونه ۲۲ تومن؟ این جلد دومه؟
کتاب بسیار جالب است قسمت دوم داستان دوست نابغه من که داستان زندگی و چالش های دو دختر جوان در دوره قدیم ایتالیا است. خواندنش رو توصیه میکنم اما این ترجمه رو پیشنهاد نمیکنم، چون حتی با مقایسه با ترجمه
تنها ایرادی که می تونم بگیرم سانسورکردن قسمت هایی که باعث گیج شدن و از دست دادن قسمت هایی که کم اهمیت هم نیستند . اگر فیلمشو ندیده بودم قطعا درک اون قسمت هارو از دست داده بودم .
من این جلد کتاب را از جلد اولش ( دوست نابغه من ) بیشتر دوست داشتم . کتاب ملایم و قشنگی است . داستان دو دختر که دوست هم عستند و ماجرای ازدواج و زندگی آنها تا اوایل تقریبا ۲۵
چرا قیمت ۳۹۰۰۰ ت اعلام شده، موقع خرید ۸۱۰۰۰ ت میشه؟؟
کل این مجموعهی چهارجلدی جزو بهترینهایی بود که مطالعه کردم
خیره کننده
بعد از مدتها کتابی رو خوندم که در من حس دوران نوجوانیمو که دیوانه وار عاشق کتاب خوندن بودم زنده کرد، کتاب خیلی خوبی بود،ولی تا حدی هم کسل کننده از این جهت که تمام مدت راویی داستان احساس بی