دانلود و خرید کتاب فلسفه در آلمان کریم مجتهدی
تصویر جلد کتاب فلسفه در آلمان

کتاب فلسفه در آلمان

معرفی کتاب فلسفه در آلمان

«فلسفه در آلمان (از لوتر تا نیچه)» به قلم دکتر کریم مجتهدی، همان‌گونه که از نامش پیدا است به بررسی تاریخ فلسفه و مکاتب فلسفی در کشور آلمان از آغاز عصر جدید تا ظهور نیچه می‌پردازد. در دو فصل اول که مقدمه‌ای برای ورود به مباحث بعدی کتاب‌اند به به جوّ سیاسی و اجتماعی آلمان در عصر جدید و معرفی لوتر و تحولات فکری او پرداخته شده است و پس از آن با «آلمان در اواسط قرن هفدهم» وارد مباحث بعدی یعنی آشنایی با فیلسوفانی همچون لایب‌نیتس، ژان کریستیان ولف، کانت و بعد از آنها فیشته، هولدرین، شلینگ، هگل، شوپنهاور و در نهایت نیچه می‌شود. در بخشی از کتاب می‌خوانید: «اگر در آلمان قرن هیجدهم، آموزش فلسفه با حمایت فردریک دوم و فلاسفه‌ای چون کریستیان ولف، از ارکان اصلی تعلیمات رسمی دانشگاهی بوده و این سنت تا اواسط قرن نوزدهم ــ گاهی حتی با اعتبار و توجه بیشتر ــ ادامه داشته است، درکل می‌توان ملاحظه کرد که در دوسوم آخر آن قرن، روش کلی‌گویی و نظام‌مندسازی فلسفه‌های نوع دانشگاهی، تاحدود زیادی زیر سؤال رفته بوده است. در این میان، ازلحاظ سیاسی، چهره‌های افراطی از اسلاف مستقیم کارل مارکس دیده می‌شوند که به‌هرحال از مفسران چپ هگلی بودند، ولی البته الزاماً به افکار نظری او توجه نداشتند و تفکر او را به‌خدمت عمل و فعالیت‌های سیاسی خود درآورده بوده‌اند. متفکران دیگری نیز بودند که خارج از تفاسیر چپ و راست متداول از افکار هگل، علیه شخص او موضع گرفته بودند و از این رهگذر سعی داشتند به نظرگاه‌های کاملاً جدید و بدیعی راه یابند که عملاً از آن عصر به بعد درکنار گرایش‌های سیاسی نوع مارکسیستی و گاهی درجهت مخالفت با آنها به خودی خود مطرح بوده و حتی در مواقعی به‌نحو مستقیم در تحول افکار جدید در جهان معاصر مؤثر افتاده‌اند.»
محدی
۱۳۹۸/۰۸/۲۶

جناب طاقچه با چه توجیهی قیمت چهل و پنج هزارتومان مگه میشه مگه داریم!!!

فلسفه به معنای عادی کلمه فقط تفکر نیست، بلکه بیشتر بازگشت به تفکر و مرور تفکر است؛ شاید بتوان گفت نوعی تفکر مضاعف است، زیرا در فلسفه به‌ناچار شرایط درونی نفس تفکر هم درنظر گرفته شده و محدودیت‌های آن نیز لحاظ می‌شوند. ا
Mahla R
روش هنر مبتنی بر نوعی فن ابتکاری و موضوع آن نیز در درجهٔ اول زیبایی است.
Mahla R
فیلسوف ــ حداقل تا آنجا که به معنای اصلی کلمه به تفکر می‌پردازد ــ اگر مسئول اوضاع و احوال زمانهٔ خود نیست، در هر صورت پاسخگوی افکار خود باید باشد. فیلسوف بااینکه به پریروزها تعلق ندارد و در پس‌فرداها نیز زندگی نمی‌کند، و عمیقاً در عصر و زمانهٔ خود به‌سر می‌برد، هیچ‌گاه مقهور زمانهٔ خود نیز نمی‌شود و در برابر آن عندالزوم شاید با تحمل مشقت، حداکثر استقلال ذهنی خود را حفظ می‌کند؛ اگر این‌طور نباشد، او اصلاً فیلسوف نخواهد بود.
Mahla R
فلسفه کانت در آئینه‌ی آثار او
منوچهر آشتیانی
پدیدارشناسی
اشتفان کاوفر
درآمدی بر فلسفه های معاصر غرب
محمد اصغری
اومانیسم و رنسانس
پی‌یر ماری
افلاطونیان متاخر: از ادریوس تا ویکتور کوزن
کریم مجتهدی
رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیو
پوریا پرندوش
مقدمه بر فلسفه تاریخ هگل
ژان هیپولیت
کانت و اختلاف نظر میان مفسران فلسفه او
کریم مجتهدی
ویتگنشتاین: راهنمایی برای سرگشتگان
مارک آدیس
امر مطلق؛ مطالعه‌ای در فلسفه اخلاق کانت
هربرت جیمز پیتن
نظریه های متاخر توجیه و شناخت
جلال پیکانی
نقادی نقد عقل محض
مهدی محمدی اصل
جامعه‌شناسی شناخت (مقدمات وکلیات)
منوچهر آشتیانی
در باب تاریخ فلسفه‌ی جدید
فریدریش ویلهلم یوزف شلینگ
ملکوت و جنت
جورجو آگامبن
ادموند هوسرل: ایده‌ی پدیده‌شناسی
حسن عرب
کانت هگل هایدگر: سیری در اندیشه مدرن
محمدحسن شاهکوئی
پساساختارگرایی
کاترین بلزی
شی فی نفسه در فلسفه‌ی کانت و پیامدهای آن در ایده‌آلیسم آلمانی
احمد صاحبی کلات
تاریخ فلسفه اسلامی (متن کامل)
هانری کربن

حجم

۵۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۲۶ صفحه

حجم

۵۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۲۶ صفحه

قیمت:
۱۳,۵۰۰
تومان