کتاب آزادی خرمشهر
خواندن نظراتمعرفی کتاب آزادی خرمشهر
«آزادی خرمشهر» حاصل مصاحبه سعید فخرزاده با سردار شهید، علی صیاد شیرازی با تدوین احمد دهقان است. این کتاب دربردارنده خاطرات سپهبد شهید علی صیاد شیرازی پیرامون روزهای در آستانه آزادسازی خرمشهر است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
بعد از عملیات فتحالمبین، روحیه عالی بر رزمندگان اسلام حاکم بود. قوت و اطمینان برای ادامه نبرد داشتیم و پیروزی را حتمی میدانستیم. میتوانم بگویم یکی از دلایلی که موجب شد بعد از عملیات فتحالمبین، دست به یک اقدام جسورانه بزنیم و منطقهای را طراحی بکنیم که حدود ۶ هزار کیلومتر مربع وسعت داشت، دلیلش این بود که از هر نظر احساس قوت و قدرت میکردیم. البته تحلیلگران تاریخ جنگ و کسانی که میخواهند تحلیل دقیق داشته باشند، جالب است بدانند که چه دلایلی باعث شد یکدفعه توان رزمی ما افزایش پیدا کرد، در حالی که به امکانات رزمی ما افزوده نمیشد. حتی نیروی انسانی هم که افزوده میشد، رقمی نبود که ما روی آن بخواهیم حساب کنیم و بگوییم توان رزمیمان بالا رفت.
یکی از این روزها به بلوغ رسیدم
زمین ناله می کند: خاطرات محمود شیرافکنحسن شیردل
سید آسایشگاه ۱۵: خاطرات اسیر آزادشدۀ ایرانی سید جمال ستارهدانساسان ناطق
مهمان صخرهها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینیراحله صبوری
پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقاییسیدقاسم یاحسینی
دلاور مرد سیستان؛ بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی (قصهی فرماندهان ۲۲)سارا عرفانی
۶,۰۰۰۵۰%
کتاب مصاحبه ایست که با شهید صیاد شیرازی در باره ی آزادسازی خرمشهر صورت گرفته و اشاره به این موضوع که سخت ترین عملیات ها مربوط به عبور از رودخانه میشود که در عملیات بیت المقدس هم همین اتفاق افتاد
طبقه گفته شهیدصیاداولین فرماندهانی که واردخرمشهرشدندشهیدکاظمی وشهیدخرازی بوده اند...روحشون شاد❤
به نظر من اصل مطلب در کتاب ادا نشده است! اسامی خیلی از فرمانده ها و معاونان دلاور اون روزها و رشادت هاشان ذکر نشده! و اون چند نفری هم که ذکر شده خیلی سرسری ازش گذشته شده!