کتاب جنایتهای ما در خرمشهر؛ خاطرات افسران عراقی از خرمشهر
خواندن نظراتمعرفی کتاب جنایتهای ما در خرمشهر؛ خاطرات افسران عراقی از خرمشهر
«جنایت ما در خرمشهر» نوشته محمدنبی ابراهیمی خاطرات و اعترافات افسران عراقی از جنگ خرمشهر و جنایتهایی است که در خاک اشغال شده کشورمان و در حق هموطنانمان کرده بودند. این اعترافها مربوط به سالها بعد از آزادسازی خرمشهر است. این افسران طی گذشت ایام در خرمشهر بودهاند و سخنان آنها اسناد دیگری است که دلالت بر مظلومیت این شهر و پیروزی حکم حق دارد.
گوشهای از اعترافات سرگرد هانی السامرائی را میخوانید:
«یک شب در تاریخ ۱۹۸۱/۱۰/۱۶ فرمانده گردان مجدداً به من مأموریت انجام یک گشت را محول کرد. رفتار آنها با من فریبکارانه بود. فرمانده گردان گفت: ببین سروان هانی! اگر با شجاعت این مأموریت را انجام بدهی و بتوانی دشمن را از بین ببری نامهای به فرماندهی سپاه نوشته میشود و برای تو تقاضای تخفیف مجازات خواهد شد. در غیر این صورت مجازات تو اعدام است.
به او گفتم: جناب سرهنگ! من به عنوان یک سرباز بعثی وفادار باقی خواهم ماند. به شرطی که خانوادهام در امان باشند.
ساعت هشت شب فرا رسید و واحد گشتی آماده حرکت به سوی منطقه قبلی شد. این بار دیگر آن سرباز خبیث همراهمان نبود. همراه با گروه بر اساس یک طرح محرمانه گام به گام حرکت کردیم. همه افراد گشتی میدانستند که قصد پناهنده شدن به ایران را داریم.»
از جماران تا تکریت
سنگریزههایی که شمارش نشدند (خاطرات سرتیپ قیس صبیح الزیدی)فاطیما فاطری
خاطرات فاطمه پاکروانفاطمه پاکروان
مرد ابرپوشحمید نوایی لواسانی
چزابه؛ خاطرات سردار فتحالله جعفریفتح الله جعفری
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفریمجتبی جعفری
چه کسی قشقرهها را میکشد؟حجت شاهمحمدی
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
توفان سرخ؛ خاطرات سرهنگ عراقی عبدالعظیم الشکرچیعبدالعظیم الشکرچی
پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقاییسیدقاسم یاحسینی
۲۸,۰۰۰۵۰%
گوشه ای از جنایات و وحشی گری صدام و صدامیان خداوند آن به آن عذابشو نو زیاد کنه که حتی به ناموس مسلمانان هم رحم نکردند بعد از خوندن از این دست کتاب ها انسان تازه متوجه میشه عظمت کاری که رزمندگان اسلام
با خوندن این کتاب ،آیه ی (( جاء الحق و زهق الباطل انّ الباطل کان زهوقا )) برام تداعی شد و آزاد سازی خرمشهر با تمام جنایت ها و ظلم هایی که در آن زمان رخ داد،نمونه ی بارز نابودی
قطعا با توجه به اینکه ما معمولا از زاویه ایران مسایل رو شنیده و دیده ایم این کتاب قطعا علیرغم اینکه مختصر و حداقلی و جسته گریخته و از زاویه فقط چند نفر متفاوت چند مسأله را به شکل گزینشی
به نظر نمیاد مستند باشه...نمیدونم...چهار پنج صفحه اول بیشتر به داستان شبیه بود...نوشته ها به راوی(اگه واقعی باشه) وفادارا نیستن به طور قطع