دانلود و خرید کتاب زن در ایران باستان هدایت الله علوی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب زن در ایران باستان

کتاب زن در ایران باستان

انتشارات:نشر هیرمند
امتیاز:
۳.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زن در ایران باستان

«زن در ایران باستان» نوشته هدایت الله علوی، پژوهشی درباره جایگاه زن و زناشویی و آداب آن در ایران باستان است. کتاب دو فصل دارد. در فصل اول، مقام زن در ایران باستان از جهات گوناگونی همچون صفات برجسته یک زن شایسته در ایران باستان، لباس و آرایش، تحصیلات و حقوق، حجاب، حکومت و هنر بررسی شده است و فصل دوم به موضوع زناشویی در ایران باستان و قوانین و آدابش پرداخته است.
StarShadow
۱۴۰۱/۰۷/۲۲

خود نویسنده در طول کتاب همواره این دو نکته رو تکرار میکنه: ۱_ منابع مستند و کافی زیادی در این مورد وجود نداره ۲_ شرایط احتمالی که شرح داده میشه، اکثرا در مورد زنان درباری و طبقه ی بالا ی جامعه هست؛

- بیشتر
تسنیم
۱۳۹۷/۰۵/۲۳

لطفا رایگانش کنید🙏🙏🙏

کاربر ۱۶۳۷۳۹۲
۱۳۹۹/۰۵/۱۲

این کتاب تصورات زیادی را می‌زداید. اول تصوراتِ ایرانِ باستان‌ستیزانِ افراطی را، سپس تصوراتِ باستان‌گرایانِ افراطی را. برای دانستنِ واقعیتِ ماجرا، این کتاب را بخوانید.

در این دوره تعدد زوجات وجود داشته است. و هرودوت دربارهٔ ایرانیان آن دوره می نویسد: «هر یک از پارسی ها زنان متعدد و عدهٔ زیادی صیغه و کنیز دارند و بهترین صفت را پس از رشادت، پارسی در این می داند که پسران زیاد به دنیا آورد.»
StarShadow
یک نفر بالای سر عروس، با نخ هفت رنگ، زبان مادرشوهر و خواهرشوهر را می دوزد.
StarShadow
گذشته از اوستا و مسائل مذهبی، در تاریخ ایران نیز به عدد هفت اهمیت خاصی داده شده است که بدون شک باید آن را از اثر نفوذ مذهبی بدانیم. مثلاً در جشن نوروز و مهرگان، در دربار پادشاهان ساسانی در خوانچه ای هفت شاخه از درخت هایی که مقدس می شمردند، می گذاشتند و در هفت پیاله سکهٔ سفید می نهادند. و هنوز هم آراستن سفرهٔ هفت سین مرسوم است.
StarShadow
مقام زن در ایران باستان در ایران باستان، زن مقام ارجمندی را دارا بوده است
کاربر ۳۰۸۴۳۷۸
مقام زن در ایران باستان در ایران باستان، زن مقام ارجمندی را دارا بوده است. زن یکی از اعضای خانواده محسوب می شده و در تمام شؤون زندگی با مرد برابری می کرده است. برای اثبات این موضوع، شواهد زیادی در دست ماست: در اوستا همه جا نام زن و مرد در یک ردیف ذکر شده و در کارهای دینی که زنان باید انجام دهند و دعاهایی که باید بخوانند، زن را با مرد برابر شمرده است و حتا در صورتی که موبدی حاضر نبود، ممکن بود زن به مقام قضا برسد. در تاریخ هم چنین می بینیم که زنانی مانند همای و پوراندخت و آزرمی دخت به مقام پادشاهی رسیده اند. سن بلوغ برای مرد و زن، یکسان بوده است، گروهی از فرشتگان هم، مانند آناهیتا (ناهید)، زن هستند. در میان امشاسپندان، امرتات (مرداد) و هَوروتَات (خرداد) و سپنتاارمئیتی (سپندارمز) مؤنث هستند؛ سپندارمز نمایندهٔ زمین است و این سپندارمز (فروتنی مقدس) یکی از صفات اهورمزداست و در جهان مادی پرستاری زمین با
کاربر ۶۲۵۴۲۶
در میان سلاطین هخامنشی و اشکانی و ساسانی این رسم وجود داشته است؛ چنان که کمبوجیه دو خواهر خود را به زنی داشت و داریوش اول نیز خواهر خود را به زنی گرفت، اردشیر دوم با دو دختر خود و داریوش سوم با یک دختر خویش ازدواج کرد و یزدگرد دوم نیز دختر خود را به زنی گرفت.
کاربر ۱۶۳۷۳۹۲

حجم

۷۷۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۷۷۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان