معرفی و دانلود کتاب دین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانی + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر قطره

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانی

امیل بنونیست (۱۹۰۲- ۱۹۷۶) خاورشناس، زبان‌شناس و ایران‌شناس فرانسوی است. «دین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانی» به معرفی ادیان پیش و پس از زرتشت اختصاص یافته که از آن جمله است: آیین زروانی، کیش مانوی، آیین مزدک و مهرپرستی. در بخشی از کتاب، نگارنده ضمن تبیین اصول اعتقادات و باورهای ایرانیان پیش از زردشت، تصریح می‌کند: ۱- ایرانیان باستان، ایزدان و خدایان متعددی را می‌پرستیدند که برخی از آن‌ها تجسم نیروهای طبیعت و برخی دیگر تجسم و تظاهر بنیادهای مجرد اخلاقی بودند. ۲- معتقد به نیرویی خاص بودند که آن را اش (راستی) می‌نامیدند و نظم و سامان مشهود در گیتی را از آن می‌دانستند. ۳- حیوانات را قربانی می‌کردند. ۴- پرستشگاه نداشتند و مراسم قربانی و نیایش را بر فراز بلندی‌ها به جای می‌آوردند. ۵- شادی جایگاه ویژه‌ای در زندگی آنان داشت. ۶- ایرانیان باستان همانند هندیان باستان، گیاهی موسوم به هوم را گرامی و قابل ستایش می‌پنداشتند و آن را کوبیده، از آمیختن عصاره‌ آن با شیر، شربتی سکرآور و شادی‌بخش می‌ساختند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانی

۱۳۹۸/۰۱/۲۴

این کتاب کامل است یا خلاصه؟

بریده‌هایی از کتاب

سیاوش
خدمت بزرگ مورخان یونانی در این زمینه آن است که ما را یاری می‌کنند تا در جایی که مایل بودیم تنها یگانگی و یکسانی جزمی و سنت خشک و بیجان ببینم بتوانم تصوری از جنبشهای مذهبی و دگرگونی و پیچیدگی و نوکیشی و دین‌آوری داشته باشیم.
کارنامه اردشیر بابکان
زندگی‌نامه فردوسی و سرگذشت شاهنامه
سید محمد دبیر سیاقی
حضور ایران در جهان باستان
اصغر محمودآبادی
مثنوی هفت اورنگ جامی (جلد ۱)
عبدالرحمن بن احمد جامی
جامع التواریخ: تاریخ ایران و اسلام (جلد۲)
رشیدالدین فضل‌الله‌همدانی
قامُوس الفلاسفه (اندوخته‌های فلسفی)
حیدر شجاعی