دانلود و خرید کتاب زن از نگاه ادیان ویل دورانت ترجمه علی فتحی‌لقمان
تصویر جلد کتاب زن از نگاه ادیان

کتاب زن از نگاه ادیان

معرفی کتاب زن از نگاه ادیان

ویلیام جیمز دورانت( ۱۹۸۱ـ ۱۸۸۵)، تاریخ‌نگار امریکایی است و همسرش آریل دورانت با نام اصلی چایا کافمن( ۱۹۸۱– ۱۸۹۸)، یکی از نویسندگان تاریخ تمدن است. آریل و همسرش برای کتاب دهم مجموعه «تاریخ تمدن» برنده جایزه پولیتزر شدند. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «نقشی را که عاملی همچون دین در این فرآیند سازمان اجتماعی بازی کرده است، به هیچ روی نمی‌‌توان نادیده گرفت. اصول اخلاقی حاکم و رایج در میان یک قوم یقیناً آمیزه‌‌ای است از آن چه که خود در طی روزگاران، به صلاحدید خود، مقرّر کرده‌‌اند، و آن چه که نخبه‌‌های اجتماعی و رهبران دینی آن‌ها به ارمغان آورده‌‌اند. از این رو توجه به این که یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر در تاریخ تمدن بشری، یعنی دین، از چه زاویه‌‌ای به نیمی از صاحبان تمدن، یعنی زن، نگریسته است، و نیز عنایت به این که مدعیان و پیروان دین تا چه اندازه‌‌ای به این نگاه، پای‌بند یا از آن گریزان بوده‌‌اند، می‌‌تواند علاوه بر حلاوتی که دارد بسیار آموزنده باشد».
معرفی نویسنده
عکس ویل دورانت
ویل دورانت
آمریکایی | تولد ۱۸۸۵ - درگذشت ۱۹۸۱

ویل دورانت در تاریخ ۵ نوامبر ۱۸۸۵ در نورث آدامز ماساچوست در خانواده‌ای کاتولیک و کانادایی فرانسوی متولد شد. در دوران جوانی، او ابتدا قرار بود کشیش شود، با این همه، این شغلی نبود که برای آن زاده شده باشد.

زینب
۱۳۹۷/۱۲/۲۶

درواقع این کتاب بیشتر به زن در تاریخ ادیان پرداخته تا اینکه زن در نگاه و تفکر ادیان. خیلی خلاصه هست. انتظار دیگه ای از کتاب داشتم. دین ها در ابتدا خیلی به هم شبیه بودن. در کل خیلی خوشحال

- بیشتر
Hadith
۱۳۹۶/۰۶/۲۴

کتاب خوبی بود و به داشتن دین اسلام و کشورم ایران افتخار می کنم

مهدی بهرامی
۱۳۹۹/۰۳/۱۰

لطفا بقیه ی کتاب های ویل دورانت رو بذارید رو طاقچه

amirhossein korsavi
۱۳۹۸/۰۴/۰۲

حداقل میشه گفت بخش اسلامی ش ناقص و در بعضی موارد اشتباه هست ولی در کل کتاب خوبیه و کلیات تاریخ زنان رو در ادیان بیان می کنه

شلاله
۱۳۹۵/۰۳/۲۸

در این کتاب جایگاه زن در سه دین یهودیت، اسلام و مسیحیت بصورت مختصر نشان داده شد. نکته جالب توجه شباهت بسیار زیاد دین یهودی و اسلام است.

Fereshteh Radmanesh
۱۳۹۹/۰۴/۲۷

پرفکت، خوبه که همه بخوننش، فکر می‌کنم خانوما باید این کتاب و بخونن🍀🌸🌼🌸🍀

Hemmat
۱۳۹۴/۰۸/۲۹

عرض ادب با توجه به جایگاه و اهمیت کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت خواستم ببینم رهیافت تاریخی و دینی ویل دورانت از زن در تاریخ چیست ؟ یقینأ کتاب خوبی باید باشد.

@shaparak
۱۴۰۲/۰۲/۱۳

کتاب جالبی بود. خلاصه و خوشخوان.(زمان مطالعه ۴.۵ ساعت) اما چند مورد تناقض هم داشت که باید در منابع دیگر بررسی شود و کاملا قابل استناد نیست.برای من قسمت مربوط به یهودیت از نظر تشابه بسیار زیاد با دین اسلام

- بیشتر
وی رسم زنده به گور کردن دختران را از میان برداشت (اسری، 31). زن و مرد را از لحاظ تشریفات قضایی و استقلال مالی برابر کرد؛ به زن حق داد به هر کار مجازی اشتغال ورزد، مال و منفعت خود را نگاه دارد، ارث ببرد، ‌و به هر صورت که مایل است در مال خود تصرف کند (نساء 4 و 32). این عادت اعراب جاهلیت را که زن چون اثاث پدر به پسر می‌رسید باطل کرد. سهم ارث زن را یک نیمه‌ی سهم مرد قرار داد و شوهر دادن زن را بی‌رضای او منع کرد.
Fereshteh Radmanesh
از روابط جنسی پیش از ازدواج سخنی به میان نمی‌آید، ولی قاعده‌ها و مقرراتی می‌گذارد که بنا بر آن‌ها دختر باید در روز ازدواج، دوشیزگی خود را اثبات کند، وگرنه او را سنگسار می‌کنند تا بمیرد.
Fereshteh Radmanesh
این اهمیت و احترامی که در آن زمان برای خانواده گذاشته شده بود، در تمام قرون وسطی و قرون جدید، در اروپا مراعات می‌شد؛ چون انقلاب صنعتی معاصر آغاز شد، مقام خانواده نیز متزلزل گردید و انحطاط یافت.
ایمان
نامی که عبرانیان به زن همسر می‌دادند بلهه بود که معنی «مملوک» دارد
Fereshteh Radmanesh
در تاریخ، این کار بزرگ‌‌ترین کوششی است که به کار رفته تا دین را پایه‌ی سیاست و وسیله‌ی تنظیم جزییات زندگی قرار دهد. رنان می‌گوید که این قانون «موحش‌ترین وسیله‌ی شکنجه‌ای است که تاکنون اختراع شده است».
Fereshteh Radmanesh
زن باید به برتری استعداد شوهر معترف باشد، و به قدرت فایق او تن در دهد و از او اطاعت کند. اگر زن از شوهر فرمان نبرد، شوهر حق دارد از او دوری کند و او را بزند (نساء 34). «زنی که می‌میرد و شوهرش از او خشنود است به بهشت می‌رود» (نساء، 35).
Fereshteh Radmanesh
ارزش زن به شماره‌ی فرزندان او بستگی داشت. پیامبر در این باب گفته بود: «حصیری در خانه، از زنی که فرزند نیاورد بهتر است.»
Sepehr
چون انقلاب صنعتی معاصر آغاز شد، مقام خانواده نیز متزلزل گردید
Fereshteh Radmanesh
فرمان یهوه به زن شوهردار چنین بود: «چشمت باید به شوهرت باشد، و او بر تو حکومت خواهد کرد.»
Fereshteh Radmanesh
دستگیری از خلق تعهدی گریزناپذیر بود. از این رو در تفاسیر آمده بود که «هر آن کس از خلق دستگیری کند ارجمندتر از کسی است که به تمامی فداکاری‌ها تن در دهد.» پاره‌ای از یهودیان چشم تنگ و برخی خسیس بودند، اما روی هم هیچ ملتی را سراغ نمی‌توان گرفت که مانند یهود سخاوتمندانه ایثار کرده باشد. ربن‌ها ناچار بودند که ایثار بیش از یک خمس دارایی برای امور خیریه را ممنوع سازند، با این همه، برخی بودند که نیمی از دارایی خویش را در این راه بذل می‌کردند، و این حقیقت هنگام مرگ آن‌ها آشکار می‌شد.
Fereshteh Radmanesh
دین در تاریخ تمدن
علی فتحی‌لقمان
فلسفه ساده
زهره روحی
چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر درباره‌ی دین و موضوعات مربوط به آن
برتراند راسل
ضیافت
افلاطون
انحطاط و ترقی تمدن‌ها از نظر قرآن و منطق دیالکتیک
مرتضی مطهری
سیداحمد فردید؛ زندگی‌نامه و شرح احوال و آرای انتقادی
محمد آسیابانی
علم و دین در جامعه
برتراند راسل
اسلام شناسی (درس‌های دانشگاه مشهد)
علی شریعتی
اعتراف
لئو تولستوی
دعوت به فلسفه؛ عشق به حکمت و جستجوی راه‌های نو در فلسفه
ویل دورانت
عدالت از نظر علی (ع)
مرتضی مطهری
برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسل
برتراند راسل
درباره‌‌ی دموکراسی
فیروز سالاریان
هرکجا که دلیل ما را برد: از «اصل خدا نیست» تا «خدا هست»
آنتونی فلو
فلسفه دین
بهزاد سالکی
بعضی ها هیچ وقت نمی فهمن!
کورت توخولسکی
اگزیستانسیالیسم: از تئوری تا عمل
علی‌ اکبر فرهنگی
تاریخ جهان
کریس هارمن
اسلام و مدرنیته؛ تحول یک سنت فکری
فضل الرحمان
اصطلاحات سیاسی ـ فرهنگی
حسن قدوسی‌زاده

حجم

۶۳٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۳

تعداد صفحه‌ها

۷۰ صفحه

حجم

۶۳٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۳

تعداد صفحه‌ها

۷۰ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان