کتاب آن روی فمینیسم
معرفی کتاب آن روی فمینیسم
فیلیس شلافلی و سوزان وِنکر، پژوهشگر علوم اجتماعی و فعال حقوق زنان هستند.
«آن روی فمینیسم» درباره تأثیر چپگراها بر جامعه امریکا صحبت میکند. برخلاف بسیاری از امریکاییها، نظرات این گروه با تعصبی افراطی همراه است.
در حال حاضر گفتوگوی حاکم در هر بخش از زندگی امریکایی به شدت به زنان جناح چپ متکی است.
به دلیل تأثیر غیرقابل انکار این گروه، در هر دو جناح سیاسی زنان و مردان پیشرفت در زندگی را مدیون پیروی از الگوهای فمینیسم میدانند. خیلیها شرایط و موقعیتشان را با تمایز بین انواع مختلف شاخههای فمینیسم بیان یا ارزیابی میکنند. برخی معتقدند تحت تأثیر فعالیتهای فمینیسم امروزه آزادی و فرصتهایی برای زنان فراهم شده است. اما از آنجایی که امروز به تساوی دست یافتهایم دیگر احتیاجی به فمینیسم نداریم.
دیگران عقیده دارند که فمینیسم دارای سه نوع طبقه بندی است: موج اول (قرن نوزدهم؛ اعطای حق رأی به زنان) ، موج دوم (فمینیستهای دهه ۱۹۶۰) و موج سوم (فمینیستهای امروزی) .
به هر تقدیر مدعای نویسندگان کتاب این است که برخی با ادعای تعلق زنان محافظهکار (سنتگرا) به «فمینیسم جدید» یا حتی «فمینیسم طرفدار زندگی» (اگر چنین چیزی وجود داشته باشد)، سعی در بازسازی فمینیسم دارند.
سلام کتاب بسیار عالی، نویسنده تقریبا زمانی کتاب را نوشته که شعارهای فمینیسم و آزادی جنسی، برابری جنسیتی بسیاری از شعارهای پر رنگ و لعاب این چنینی در جامعه فراگیر شده و اصطلاحا تازه اول راه نابودی زن و درنتیجه
این افکار دیگه منسوخ شده و نویسنده در دوران نیکسون زندگی میکرده یعنی مال سالها قبله. نمیدونم چرا هنوز طاقچه این کتابا رو میذاره البته به قصد شناخت مغالطه گران و شناخت افکار غلط بد نیست ادم این کتابا رو
پیشنهاد می کنم کتاب فمنیسم و اسلام رو هم بخونید !