کتاب آتش به اختیار
خواندن نظراتمعرفی کتاب آتش به اختیار
مجموعه «آتش به اختیار» خاطراتی از سرگذشت دیدهبانان سیار و نفوذی جنگ تحمیلی است. کسانی که در عملیات کربلای ۵ درخشیدند و از نظر تکنیکی و تاکتیکی مهارت کافی داشتند. حجت ایروانی، نویسنده کتاب، خودش یکی از دیدهبانان روزهای جنگ بودهاست و نام کتابش، نام یکی از خاطراتش است. برخی از خاطرات این کتاب تاریخ دارند و برخی دیگر بدون تاریخ هستند. ۱۳ خاطره از کتاب، ماجراهایی هستند که برای خود راوی اتفاق افتادهاند و باقی خاطرهها هم نقل قول دوستان او. دو خاطره از این کتاب پیشتر در کتابهای «آلواتان» و «تپه های لاله سرخ» به چاپ رسیدهاند.
همپای صاعقه
حسین بهزاد
ناگفته های جنگاحمد دهقان
جنگ پابرهنهرحیم مخدومی
آخرین شلیککاظم فرامرزی
روایت زندگی حسن باقری؛ جلد اولسعید علامیان
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
داستانی که تمام نمی شودمحمدمهدی عقابی
شناسایی : زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیاتگروه نویسندگان
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضاییمحمدمهدی بهداروند
جنایتهای ما در خرمشهر؛ خاطرات افسران عراقی از خرمشهرمحمدنبی ابراهیمی
زمین ناله می کند: خاطرات محمود شیرافکنحسن شیردل
پروانهای که سوخت؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید مجتبی نواب صفوی (قهرمانان انقلاب ۴)سارا عرفانی
ضربت متقابل: کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)حسین بهزاد
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی
تک آور گردان یکماکبر پیرپور
راز نگین سرخحمید حسام
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)احمد مهرنیا
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۶,۵۰۰۵۰%
یادش بخیر یه رفیقی داشتم عاشقِ این کتاب شده بود. چندبار اینو خونده بود و خیلی ازش تعریف میکرد. ولی وقتی خودم خوندمش زیاد خوشم نیومد.حرف زیادی برای گفتن نداشت. . پ.ن:الان خیلی وقته اون رفیقمو گذاشتم کنار 😀😎
روایتی جذاب با قلم جذاب نویسنده کتابی عالی از دیده بانی در هشت سال دفاع مقدس