کتاب مشکی برازندهی توست
خواندن نظراتمعرفی کتاب مشکی برازندهی توست
«مشکی برازنده توست» رمانی از اولین زن نویسنده جهان عرب است که کتابهایش به زبانهای دیگر ترجمه شد. «احلام مستغانمی»، دختر رهبر انقلابی الجزایر است و تا امروز بیش از یک میلیون نسخه از کتابهایش در سراسر جهان فروش رفته است.
مشکی برازندهی توست، داستان یک خواننده الجزایری است به نام هاله، که پدر و برادرش به دست تروریستها کشته شدهاند. هاله برای گرفتن انتقامِ خانوادهاش در الجزایر، فرانسه و کشورهای دیگر کنسرت اعتراضی برگزار میکند و هنگامی که روی صحنه میرود، علیه علیه تروریستها و متجاوزان صحبت میکند و با کلمات نافذ و صادقانه، به نقش مقاومت مردم عرب، در برابر تروریسم و حکام زورگو اشاره میکند. هاله که نماد وطن عربی است، میکوشد در عین وقار و درستکاری، دلسوزانه و خشمگین از ستم زورگویانی که تنها به نفع منافع خویش میاندیشند پرده بردارد و در فراز و نشیب این هدف عاشق میشود.
زنی با موهای قرمز![]()
در کوران زمستانایزابل آلنده
مادونایی با پالتو پوستصباحالدین علی
لطفا این کتاب را به طاقچه بی نهایت اضافه کنید
جالب بود
با قلم ساده و از زبان عشق به دردها و زخمهای ایجاد شده در جنگ و آوارگی پرداخته بود ،من از شخصیت عزالدین خوشم آمد و اینکه بهر ای ستم کاران وطن می ماند و شما فنا پذیر هستید