کتاب نگران نباش! زندگی کن…
خواندن نظراتمعرفی کتاب نگران نباش! زندگی کن…
«کسانی که نمیدانند چطور با نگرانی مبارزه کنند، جوان میمیرند.»
دکتر الکسیس کارل (برگرفته از متن کتاب)
«نگران نباش! زندگی کن…» اثری از دیل کارنگی است که مطالعه آن به شما خواهد آموخت که چگونه تشویش و نگرانیهای بی مورد و حتی واقعی را از خود دور کنید. دیل کارنگی این اثر را برای تدریس در کلاسهای خودش نوشته بود: « ابتدا فقط واحدهای سخن گفتن در جمع را درس میدادم، ولی با گذشت سالها، متوجه شدم که این بزرگسالان نیاز به توانایی در جلب دوستان و تأثیرگذاری روی آدمها هم دارند. از آنجایی که نتوانستم کتاب درسی مناسبی دربارهی موضوع روابط انسانی پیدا کنم، خودم یکی نوشتم» اما این کتاب برخلاف تصورش فروش بالایی در خارج از کلاس ها نیز بدست اورد بهطوری که او را بهتزده کرد.
اگر می خواهید عالیترین راه برای غلبه بر نگرانیهایتان را بیابید و دیدگاهی سرشار از آرامش و شادی را در ذهن خود پرورش دهید. کتاب دیل کارنگی به شما کمک خواهد کرد. آن را تا انتها بخوانید.
هنر در لحظه زندگی کردن
بنویس تا اتفاق بیفتدهنریت آنه کلوز
راهنمای سرافرازی (گزیده)رابین شارما
چهار میثاقدون میگوئل روئیز
جادوی نظمماری کاندو
پرورش هوش هیجانی (چگونه میتوانید زندگیتان را بهطور مثبتی تغییر دهید)کریستین. ام وایلدینگ
فرصتی دوباره
شواهدی بر زندگی پس از مرگجفری لانگ
اصول اساسی؛ زندگی و کارری دالیو
قدرت حافظه درخشانتونی بوزان
دیل کارنگی حرف نداره ولی همین قیمت بالای کتاب عامل نگرانیه:|
نویسنده حاصل تجربیات انسانهای زیادی که موفق شدند بر نگرانی غلبه کنند در این کتاب جمع اوری کرده که خیلی ارزشمند هست و من خوندن این کتاب به کسانی که احساس نگرانی و ترس از آینده دارند توصیه میکنم
عالیه . به هر آدم نگرانی توصیه می کنم
من خیلی به کتاب های روان شناسی علاقه ندارم و کتاب های روانشناسی رو به سختی تموم میکنم ولی این کتاب عالی بود و زود تمومش کردم . خیلی کمکم کرد.توصیه میکنم حتما بخونید
قابل استفاده مطالب جالبی داره، در زمینه های مختلف چیزهایی که به یک زندگی آرام و رفع نگرانی ها کمک کند را تا حدودی تشریح کرده.
حالا بعدا نظرم را تکمیل میکنم اما تا همین جا که خوندم خیلی خوبه که خلاصه بندی کارایی که باید بکنیم رو میگه. یکی از مشکلهای من با کتابای روانشناسی و موفقیت اینه واقعا الان که تا نصفه هاش خوندم میگم که
این کتاب عالیه من عاشق کتاب های دیل کارنگیم خیلی تو زندگی به دردم میخوره
کتاب خوبیه ولی خیلی توضیحات و مثال داره..به نظرم کل مطالب مهم رو میشد توی نصف کتاب هم گنجوند.
به نظرم کتاب خوبی بود؛ اون اوایلش واقعا بهم ارامش میداد ولی نقطه ضعف این کتاب قدیمی بودنش هست؛ مثلا اون قسمتهایی که سعی میکنه به شکل علمی نگرانی را بررسی کنه؛ نکاتی را میگه که بعدها علم اونها را
عالیه حتما بخونید