کتاب دراکولا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب دراکولا
«دراکولا»ی برم استوکر از رمانهای کلاسیک دنیا است که تانیا زامورسکی آن را برای نوجوانان بازنویسی کردهاست. داستان در ۱۸ فصل روایت میشود و با سفر قهرمان آن، جاناتان با قطار به ترنسیلوانیا برای معامله با کنت دراکولا آغاز میشود.
جاناتان وکیل بود و برای شرکت فردی به نام پیترهاوکینز کار میکرد. شرکت برای خرید کارفاکس، که ملکی بسیار قدیمی در لندن بود، به کنت مشاوره میداد.
جاناتان در طول سفر به ترانسیلوانیا، شهر وین را دید، در خیابانهای بوداپست گشت وگذار کرد، روی پلهای باشکوه رودخانهٔ دانوب قدم زد، و یک شام فوقالعاده در رویال هتل کلوزنبرگ خورد؛ جوجه با طعم فلفلمجارستانی، غذای مخصوص آن منطقه. او به دلایلی خیلی عصبی بود و اگر چه تختش در هتل به قدر کافی راحت بود، همه جور خواب عجیب و غریبی دید و فکر کرد که حتماً به خاطر فلفل بوده است!
جاناتان بعد از خوردن مقدار بیشتری فلفل، در حلیم صبحانهاش، به قطار برگشت تا به سفرش به سمت شرق ادامه دهد. او از پنجره که به بیرون نگاه میکرد، سرزمینی را میدید سرشار از هر نوع زیبایی، نهرها، رودهای وسیع، شهرهای کوچک و قلعهای بینظیر بر فراز یک تپه. او در هر ایستگاهی که قطار از آن رد میشد، میتوانست گروهگروه آدمهای جالب را ببیند؛ مثلاً زنانی با آستینها و زیردامنیهای کاملاً سفید، یا مردان اسلواک که با سبیلهای کلفت مشکی، کلاههای لبهدار بزرگ و کمربندها و پوتینهای کارشدهٔ چرمی گنده، پز میدادند.
وقتی قطار به بیستریتز در رشتهکوههای کارپاتیان رسید، هوا تاریکوروشن بود. کنت دراکولا به جاناتان گفته بود که به هتل گلدنکران برود. آنها آنجا منتظرش بودند.
بازگشت پادشاه (خداوند انگشتری ۳)
جی. آر. آر. تالکین
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
🐉_(نظر روی نسخه ی احتمالا قدیمی کتاب و با طرح جلد متفاوت) تو لیست چهل کتابی که باید قبل از مرگ خواند دیدمش و مطالعهش کردم. بد نبود؛ راستش به نظرم اونقدر که ازش تعریف می شه و معروفه خوب
اگه باحاله منم بخونم
در کل کتاب خوبی بود فقط در موقع خواندن احساس میکردم که بخش های از کتاب انگار ترجمه نشده است زیرا توضیح برخی از بخش های کتاب جامع و کامل بود اما از برخی قسمت ها به سرعت عبور میکرد
واسه من یکم ترسناک بود مهدیس ۱۱ساله
زیاد جالب نبود. انگار داشتی دفتر خاطراتی میخوندی ک همشم ب طور خلاصه نوشته شده و تورو غرق خودش نمیکنه.
رمانش جذابه
به نظرم کتاب خوبیه اما انگار ترجمه موجب کمتر شدن میزان جذابیت و ترسناک بودنش شده چون توصیف محیط و شرایط خیلی کمرنگ شده من که تا نصفه خوندم چون دیگه منو جذب خودش نکرد بیشتر برای بچه ها خوبه
عالی بود
داستان باحالی بود. توصیه میکنم بخونید
کتاب انگلیسی ۴۸۸ صفحه است.....