کتاب اسرار هاگوارتز
خواندن نظراتمعرفی کتاب اسرار هاگوارتز
«اسرار هاگوارتز» نوشته جی.کی. رولینگ(-۱۹۶۵) نویسنده مجموعه آثار ماندگار «هری پاتر» است. رولینگ در این کتاب ناگفتههایی از مدرسه جادوی هاگوارتز را بیان میکند.
چیزهای زیادی درباره هاگوارتز میدانیم. هاگوارتز مدرسهای است برای ساحرهها و جادوگرانی که با نامهای که جغد برایشان میفرستد، به آن دعوت میشوند. هاگوارتز صدوچهلودو پلکان مختلف دارد که با خواست خودشان جابهجا میشوند. این مکان را گودریک گریفیندور، رووِنا ریونکلاو، هِلگاهافلپاف و سالازار اسلیترین تأسیس کردند و گروههای مدرسه نیز به این اسامی نامیده شدند.
در هاگوارتز حتی یک گذرگاه مخفی زیر مجسمه ساحره یک چشم وجود دارد که به یک شخص کاملاً لاغر اجازه میدهد تا از آنجا به سردابه مغازه دوک عسلی بگریزد. اما با اینحال پروفسور آلبوس پرسیوال وولفریک برایان دامبلدور میگوید حتی او هم همه رازهای هاگوارتز را نمیداند، خب، حقیقت این است که هیچ کدام از ما نمیدانیم.
فقط یک فرد وجود دارد که از همه چیز درباره هاگوارتز مطلع است. در این مجموعه نوشتهها، جی.کی. رولینگ، اسرار مخفی و حقایقی عجیب از مدرسه بریتانیایی علوم و فنون جادوگری را فاش میکند...
داستان هایی از دنیای جادویی هری پاتر
توکا پرنده کوچکپونه سعیدی
ال آیپونه سعیدی
پرنیان شبپونه سعیدی
سرزمین آدرینامهدی نوری صادقی
هاگوارتز یک قصر، یک مدرسه یک جای جادویی و... هیچ کس همه راز های هاگوارتز رو نمی دونه البته شاید خانم رولینگ بدونه با اینکه این کتاب چیز های اموزنده ی زیادی درباره ی هاگوارتز دارد ولی باز هم همه چیز در این
عالی عالی عالی واقعا جی کی رولینگ مغز متفکری داره و کتاب های شگفت آوری مینویسه داستان هاش آدم را به وجد میاره من خودم برای دل خودم نویسندگی می کنم اما تصورات و خیالاتم حتی به پای جی کی
این کتاب دقیقا شبیه «هاگوارتز :یک راهنمای ناقص و غیر قابل اطمینان» هست و من گول ترجمشو خوردم و الکی همینجوری دو دستی سه تومن ریختم تو جوب تازه اون یکی رایگان هم هست😐
کتاب بی نظیریه هزار بار هم بخونم باز کمه ...🎩
عالیه
این کتاب مخصوص پاترهداس از خوندنش هیچ شکی نکنین
کتاب خوبیه حتما توصیه میکنم بخونید اگه دنبال رمان های جذاب هستید بهتون 3 رمان معرفی میکنم مجیستریوم و مدرسه جاسوسی و سرامد هری پاتر
ایول داری👍😉
خیلی باحاله