کتاب پول و دیگر هیچ
خواندن نظراتمعرفی کتاب پول و دیگر هیچ
«پول... و دیگر هیچ» نام رمانی از جورج اورول،( ۱۹۵۰-۱۹۰۳) نویسنده توانای انگلیسی با ترجمه همایون حنیفهوند مقدم است. اورول این کتاب را در دهه ۱۹۳۰ نوشته است. او در این داستان، با بیان داستان زندگی یک جوان سیساله انگلیسی به بررسی وضع مردم انگلستان و بهویژه وابستگان قشر متوسط این کشور میپردازد.
گوردون کامستاک»، قهرمان این داستان، مردی است که دارای ذوق سرشاری در زمینهی ادبیات است. او آرمانهای ویژهی خود را دارد و میکوشد با آنچه که دنیای پول میخواندش به ستیز برخیزد. گوردون در راستای این هدف بسیاری از وابستگیهای مادی زندگی خود را از خود میراند و در ژرفنای تهیدستی و بیچیزی فرو میرود. در این میان دو شخصیت، «رزماری» که درصدد ازدواج با گوردون میباشد و «راولستون» که چپگرایی با ویژگیهای انگلیسی است، تلاش میکنند او را به راهی که به باورشان راه راستین و درست زندگی میباشد، بکشانند. اما گوردون در برابر این فشارها از خود مقاومت نشان میدهد و هر بار بیشتر و بیشتر در ورطهی تهیدستی فرو میرود. کمکم، این تلاش توانفرسا او را با فرسودگی و از خود بیخود شدن روبرو میکند و سرانجام گوردون کامستاک در برابر وابستگیهای مادی ویژهی جامعهی روبهزوال سرمایهداری تسلیم میشود.
بخشی از داستان:
به روز یکشنبه اندیشید. آنها قرار بود که در ساعت نُه بامداد یکدیگر را در ایستگاه «پدینگتون» ملاقات کنند. این سفر حدود ده پوند خرج برمیداشت. حتی اگر مجبور میشد که پیراهنش را گرو بگذارد، این کار را میکرد. خدا کند که یکشنبه روز خوبی باشد! حالا زمستان راستین مینمود. چه شانسی میآوردند که اگر یکشنبه آینده دارای هوای خوب و زیبایی میشد؛ روزی بدون باد و طوفان. از آن روزهایی که تقریباً به تابستان شباهت دارد. از آن روزهایی که میتوانی ساعتها بر روی یک سرخس خشکشده و بدون احساس سرما بخوابی!اما چنین روزهایی بسیار کم پیش میآیند. شاید در هر زمستان تنها دوازده روز چنین باشد. احتمال زیادی داشت که در آن روز باران ببارد. آنها برای به سر بردن با یکدیگر جایی جز فضای باز، خیابانها و پارکها نداشتند. عشق ورزیدن در یک محیط سرد و در حالیکه پول نداشته باشی، کار آسانی نیست.
بتن سبز حاوی لاستیک
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
این کتاب بر خلاف دو کتاب قلعه حیوانات و ۱۹۸۴ که مضامین سیاسی دارند ،مضمونی اقتصادی-اجتماعی دارد که قشر متوسط و ضعیف جامعه را به تصویر میکشد. متن داستان بسیار جالب و گیراست و به غیر از اینکه به گونه ای
اسم انگلیسی کتاب keep the aspidistra flying هست، آسپیدیسترا گیاهی هست سنبل فقر. من این کتاب رو از انتشارات دیگه ای با نام همه جا پای پول در میان است خوندم و واقعا کتاب تحسین برانگیزی هست، مانند کتاب مزرعه
رمان عالی از این نویسند ،به نظرم هرکی می تونه بخونه ؛بسیار کم حجم هستش ،اما پر معنا ،جامعه و پول به نقد می کشه ،کارش عالی
داستان عالیه و حتی شاهکاره. اما از اون عالی تر سانسور چی محترم. بزن به افتخارش کف مرتب. واقعا چه کردی سانسور چی. باز دمش گرم اون یکی مترجم ( رضا فاطمی - انتشارات مجید ) ۳۰۴ صفحه اس. اما
جالب بود. در حقیقت داستان کتاب درمورد نوعی مبارزه ی رو به شکستِ قهرمانِ داستان، با عنصرِ پیشرفت، پول و ثروت است.
کتاب خوب ولی حرص درآر بود برای من گردون رو میتونستم درک کنم ولی این شدت اراده در مقابل پول و سقوط در فقر را نه و این شیوه ی نوشتن جورج اورول هستش که واقعا همیشه جای ستودن داره
کتاب جالبی بود. از خوندش لذت بردم و عصبانی شدم. از دست گوردون عصبانی بودم و با این حال ادامه دادم. مانند بقیه نوشته های جورج اورول زیبا بود. فقر به معنای واقعی
با سلام،کتاب پول و دیگر هیچ مثل سایر کتابای جزج ارول یه شاهکار دیگه بود که پر از حرف هست و نمیشه سطحی خوندش،یه کتاب درباره جنگ یک انسان با پول و زندگی و به نظر من انتخاب زندگی زاهدانه
کتابی که قرار است بخوانید، کتابی با مضمون جامعه ی متوسط رو یه پایین یا رو به بالا است، که شخصیت در این داستان سعی دارد با گریز از پول، موفقیت، شغل خوب و...(به دلایلی که خواهید خواند) به آزادی
ترجمه و ویراستاری فوق العاده بد، مملو ازغلطهای املائی، داستان مردی افسرده است اشکالات هم مزید بر افسردگی خواننده میشود، عصبی شدم هرچه سعی کردم تا آخربخوانم نتوانستم.برای باردوم سعی کردم بخوانم ولی آنقدر غلط املائی داشت وترجمه ای بد،