دانلود و خرید کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها محمد صادقی سیار
تصویر جلد کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها

کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها

معرفی کتاب مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها

«مدیریت به سبک ژاپنی، رمز موفقیت و پیشرفت ژاپنی‌ها» نوشته محمد صادقی سیار (-۱۳۵۸) است. «مدیریت» یکی از پایه‌های چهارگانه توسعه در کنار سه پایه «فرهنگ برای خواستن»، «دانش برای دانستن» و «فناوری برای توانستن» است که شدن را میسر می‌سازد. مدیریت قبل از این‌که یک علم باشد، هنر است؛ هنر را نیز بدون استعداد نمی‌توان فرا گرفت. برخی معتقدند که ژاپنی‌ها استعداد خدادادی در مدیریت دارند و اصولاً علم را از دیگران می‌گیرند ولی خود مدیریت می‌نمایند؛ به‌نظر می‌رسد با توجه به سوابق این کشور شاید تا حدودی این نظر قابل قبول باشد. در این کتاب گوشه‌ای از روش‌های مدیریتِ ژاپنی، با نگاهی به دلایل رشد و پیشرفت این کشور بیان شده‌است: دموکراسی را در ژاپن به‌معنای واقعی کلمه می‌توان یافت؛ مردم ژاپن برای بیان افکار و عقاید خود آزادی کامل دارند. برای هیچ‌کس هیچ‌گونه محدودیتی در انتخاب راه زندگی، پیوستن به احزاب مخالف یا موافقِ روش حکومت و انتقاد از قوانین موجود یا موردِ پیشنهاد دولت وجود ندارد. هرکس می‌تواند با کمال آزادی در مجامع عمومی، یا از طریق وسائل ارتباط جمعی عقیده خود را بیان کند و انتقادات خود را عنوان نماید؛ در خیابان‌های توکیو بارها افرادی دیده می‌شوند که بر روی سکوها یا سقف اتومبیل‌ها می‌ایستند و با بلندگوهای دستی عقاید خود را برای مردمی که دورشان جمع هستند تشریح می‌کنند، و نظرات اصلاحی خود را درباره‌ی حکومت و مسئولین امر با مردم در میان می‌گذارند.
علیرضا
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

بسیار عالی و اثر بخش. بادقت بخوانید و هر فصل را با عمل کردن به آن به اتمام برسانید.

این فریب که کالاهای ساخت خارج از کالاهای ساخت ژاپن پست ترند، افسانه‌ای ساختگی است که توسط رهبران سیاسی ژاپن طرح‌ریزی گردیده، زیرا آنان از این مسئله می‌ترسند که بسیاری از کمپانی‌های ژاپنی عملاً نتوانند با شرکتهای خارجی رقابت کنند، و چنانچه تحت فشار برای رقابت با آنها قرار گیرند، شکست می‌خورند (مک کارن، ۱۹۹۴). رهبری ژاپن برای عامه مردم این تصور را تداعی کرده است که بازارهای این کشور از نظام بازار آزاد تبعیت می‌کنند، درحالی‌که به خوبی می‌دانیم این ممکن است مورد تردید باشد!
هدی✌
-وقتی از اخلاق یک فرد سر در نمی‌آوری به دوستانش نگاه کن.
هدی✌
این کشور حائز اختصاص پنجمین بودجه دفاعی جهان (۶۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۱) می‌باشد؛
منمشتعلعشقعلیمچکنم
«مدیریت» یکی از پایه‌های چهارگانه توسعه در کنار سه پایه «فرهنگ برای خواستن»، «دانش برای دانستن» و «فناوری برای توانستن» است که شدن را میسر می‌سازد. مدیریت قبل از این‌که یک علم باشد، هنر است؛ هنر را نیز بدون استعداد نمی‌توان فرا گرفت
منمشتعلعشقعلیمچکنم
اگر دانش (knowledge) را به سه قسمت Knowhow,KnoWhats knowwhy تقسیم کنیم، مدیریت آمریکایی در اولی، اروپایی در دومی، و مدیریت ژاپنی در سومی قوی‌تر از دیگران هستند. در واقع، در اولی مقصد و چرایی امور مشخص می‌شود، در حالی که در دومی راه و مسیر رسیدن به مقصد، و در سومی چگونه راه رفتن و طی مسیر تعیین می‌گردد.
کاربر ۲۲۴۷۷۳۰
-آیا می‌دانستید که بوسیدن و دست دادن در ژاپن مرسوم نیست و حتی مادران فرزندان خود را نمی‌بوسند؟
هدی✌
ژاپن امروزه به عنوان دومین قدرت عمده اقتصاد جهانی (از لحاظ تولید ناخالص ملی) محسوب می‌گردد. برتری این کشور در بسیاری از زمینه‌های تکنولوژیکی زبانزد عام و خاص می‌باشد. در سیستم اقتصادی ژاپن رابطه بخش خصوصی و دولتی دارای انسجام بی‌نظیری است
هدی✌
اکثریت مردم ژاپن به خانواده اهمیت زیادی می‌دهند، به عهد خود وفادارند، غیبت نمی‌کنند، دروغ نمی‌گویند
هدی✌
در ژاپن تواضع از مدیر آغاز و در مجموعه رده‌های پایین انتشار می‌یابد. هرگاه یکی از دو طرف فاقد این خصلت باشد، نحوه ارتباط به سرعت به شکل رئیس و مرئوس مبدل، و بالطبع میزان مشارکت افراد در پیشبرد اهداف سازمان در سطح وظیفه، دستور و کنترل تقلیل می‌یابد.
هدی✌
نسل جوان امروزی ژاپن نسبتاً غرب‌گرا است و قید و بندهای نسل‌های گذشته را ندارد. جوانان در حال حاضر وقت بیشتری را با کامپیوتر و یا بازی‌های ویدیویی می‌گذرانند و روابط شخصی از صمیمیت کمتری برخوردار است، و روند روابط خانوادگی رو به تضعیف گذاشته است. ژاپنِ مدرن، بی‌آلایشی سابق خود را از دست داده و به‌جای آن خودبینی در حال جوانه‌زدن می‌باشد و این نگرانی وجود دارد که جامعه ژاپن در حالت گسستگی قرار گرفته باشد و آن نوع همبستگی که زمانی یکی از صفات بارز این جامعه را تشکیل می‌داد در حال نابودی قرار گرفته باشد.
هدی✌
در ژاپن نمی‌توان هیچ‌گونه اساس فلسفی و یا متافیزیک و مذهبی برای اخلاقیات تعیین نمود. اخلاقیات در ژاپن تنها یک الگوی زیستِ اجتماعی واقع‌گرایانه و عمدتاً بر اساس وظیفه، وفاداری نسبت به گروه و مافوق، و سلسله روابط اجتماعی منحصراً ژاپنی استوار است. جوهره این اصول اخلاقی را درون‌گرایی، صفای باطن، آرامش درونی و تاکید بر انگیزه و پرهیز از دنباله‌روی کورکورانه اصول فکری تشکیل می‌دهد.
هدی✌
محققین، ساده زیستن را به‌عنوان یکی از صفات ژاپنی‌ها قلمداد نموده‌اند. هم‌چنین جواب دادن غیرمستقیم، تبسم به جای درگیر شدن در یک بحث منطقی، ابراز احساسات به جای منطق و عینیت‌گرایی، جواب مؤدبانه و به‌ظاهر مثبت به جای پاسخ رک و صریح و ایجاد چالش در طرف مقابل؛ پیروی از "سمبولیزم" در بسیاری از جنبه‌های زندگی و هنر، از دیگر خصیصه‌های ژاپنی‌ها برشمرده شده است.
هدی✌
مدیران ژاپنی تغییر را دوست ندارند و اهمیتی هم ندارد چگونه این مسئله را به طور آشکار خلاف واقع انتشار دهند؛ کارکنان ژاپنی هم مطیع و تابع مدیران خود هستند. آنان ترس فوق العاده‌ای نسبت به مدیران خود نشان می‌دهند؛ به‌ویژه در رفتارهای غیرکلامی خود. مدیران ژاپنی از کارکنان خود بخاطر انجام یک کار خوب، تعریف نمی‌کنند. سازمان‌ها و شرکت‌های ژاپنی از ارتقای زنان به سطوح عالی مدیریتی ممانعت به عمل می‌آورند
هدی✌
بسیاری از شرکت‌های ژاپنی به کارکنان خود اجازه نمی‌دهند دو روز در هفته استراحت کنند و بسیاری از این شرکت‌ها حتی اجازه نمی‌دهند در دوره تولید از تعطیلات هم استفاده کنند.
هدی✌
همبستگی میان کارکنان ژاپنی بر اساس رفاقت و اعتماد متقابل است و نه صرفاً برای تعقیب منافع مالی.
هدی✌
؛ در این‌جا مدیر به طور انفرادی تصمیم‌گیری نمی‌کند، بلکه به افراد تحت سرپرستی خود دستور می‌دهد تا موضوع را بررسی کنند و نتیجه را قبل از اتخاذ تصمیم توسط وی، مورد ملاحظه و بررسی قراردهند و پس از آن اظهارنظر و تصمیم‌گیری گروهی صورت می‌گیرد.
هدی✌
ویلیام اوچی استاد دانشگاه کالیفرنیا در لوس‌آنجلس که تئوری (Z) را ارائه داده است می‌گوید، مدیران مؤسسات و سازمان‌ها باید همان رویه و رفتار پدرانه با کارکنان را که در سازمان‌های ژاپنی راه یافته است اعمال کنند. به نظر وی حمایت از کارکنان در تمام دوران خدمت، ایجاد صمیمیت و تفاهم عمیق در میان آنها، تشریک مساعی در تصمیم‌گیری‌ها، مسئولیت مشترک و خودداری از کنترل و نظارت بر کار اعضای سازمان سبب می‌شود که کارکنان، سازمان را متعلق به خودشان بدانند و صادقانه تمام نیروی فکری، جسمی و روانی خود را به منظور بازدهی بیشتر در سازمان به کار بگیرند.
هدی✌
تئوری Z چگونگی اداره مؤسسات و سازمان‌های ژاپنی را توضیح می‌دهد. بر اساس این تئوری سعی می‌شود که به منظور ایجاد همبستگی و علاقه متقابل بین افراد در یک سازمان، سازمان را به صورت یک خانواده در آورند و نفوذ و رسوخ افراد را در یکدیگر هرچه بیشتر افزایش دهند.
هدی✌
سه عامل اساسی برای دستیابی به پایگاه‌های بالای سازمان به‌ترتیب اهمیت عبارتند از: پیشینه تحصیلی دانشگاهی، سابقه ارشدیت در خدمت، لیاقت و کاردانی فردی.
هدی✌
در ابتدا شرکت‌های ژاپنی کارمندان خود را از میان فرهیختگان دبیرستان‌ها یا دانشگاه‌ها برمی‌گزیند. آنان در یک روز مشترک و عمومی و با حقوق و دستمزد مشابه کار خود را آغاز می‌کنند و پس از آنکه در مجموعه متنوعی از فعالیت‌های شرکت در بخش‌های مختلف آن به کار پرداختند و لیاقت و کاردانی خود را برای گروهی از سرپرستان آشکار کردند، به مقام بالاتر دست خواهند یافت. به‌عبارت دیگر، تازه‌واردان تنها زمانی از نردبان ترقی بالا خواهند رفت که اولاً، در بخش‌های مختلف آن فعالیت کرده باشند، و ثانیاً موافقت همگانی را در زمینه شایستگی شغلی به دست آورده باشند.
هدی✌

حجم

۱۷۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۵۵ صفحه

حجم

۱۷۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۵۵ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان