کتاب محکم در آغوشم بگیر سو جانسن + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سو جانسن
انتشارات:انتشارات بله
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب محکم در آغوشم بگیر

کتاب الکترونیکی «محکم در آغوشم بگیر: هفت گفت‌وگوی تحول‌آفرین برای عشق واقعی» نوشتهٔ سو جانسن و ترجمهٔ مریم خزائی را نشر بله منتشر کرده است. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی روابط و زوج‌درمانی قرار می‌گیرد و به بررسی عمیق پیوندهای عاطفی و نقش آن‌ها در روابط عاشقانه می‌پردازد. نویسنده با تکیه‌بر سال‌ها تجربهٔ مشاوره و پژوهش، راهکارهایی برای بهبود ارتباط عاطفی میان زوج‌ها ارائه داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب محکم در آغوشم بگیر

«محکم در آغوشم بگیر» اثری ناداستانی در حوزهٔ روان‌شناسی و روابط انسانی است که به‌طور ویژه بر روابط عاشقانه و زناشویی تمرکز دارد. سو جانسن، روان‌شناس و پژوهشگر برجسته، در این کتاب با روایتی شخصی و علمی، مسیر شکل‌گیری نظریهٔ دلبستگی و درمان هیجان‌محور را شرح داده است. ساختار کتاب سه بخش اصلی دارد: ابتدا به مفاهیم بنیادین عشق و دلبستگی می‌پردازد، سپس هفت گفت‌وگوی کلیدی را برای تحول روابط عاشقانه معرفی می‌کند و در نهایت به قدرت شفابخش عشق و تأثیر آن بر سلامت روان و جسم اشاره دارد. کتاب با مثال‌های واقعی از زوج‌ها و تحلیل علمی پژوهش‌های روز، تلاش می‌کند تصویری روشن از اهمیت پیوندهای عاطفی و نقش آن‌ها در رضایت و دوام روابط ارائه دهد. این اثر نه‌تنها برای زوج‌ها، بلکه برای مشاوران و علاقه‌مندان به روان‌شناسی روابط نیز قابل استفاده است و با زبانی صریح و مستند، به دغدغه‌های عاطفی انسان معاصر می‌پردازد.

خلاصه کتاب محکم در آغوشم بگیر

کتاب «محکم در آغوشم بگیر» بر پایهٔ نظریهٔ دلبستگی جان بالبی و پژوهش‌های نویسنده، به این پرسش می‌پردازد که چرا روابط عاشقانه گاهی به سردی و جدایی می‌انجامد و چگونه می‌توان دوباره پیوند عاطفی را احیا کرد. جانسن توضیح می‌دهد که عشق، برخلاف تصور رایج، صرفاً یک احساس زودگذر یا امری رمانتیک نیست، بلکه نیاز به پیوند عاطفی و امنیت روانی، ریشه‌ای عمیق در وجود انسان دارد. در بخش‌های ابتدایی، نویسنده با روایت تجربه‌های شخصی و حرفه‌ای خود، نشان می‌دهد که بسیاری از مشکلات زوج‌ها ناشی از قطع ارتباط عاطفی و احساس ناامنی است. او تأکید می‌کند که دعواها و اختلافات سطحی اغلب نشانهٔ نیاز عمیق‌تر به اطمینان، توجه و حمایت هستند. جانسن با تحلیل نمونه‌های واقعی، سه الگوی رفتاری مخرب را معرفی می‌کند: جست‌وجوی مقصر، انتقاد بدون توجه به سهم خود و فرار از گفت‌وگو. این الگوها باعث دوری بیشتر زوج‌ها و تشدید احساس ناامنی می‌شوند. در ادامه، کتاب هفت گفت‌وگوی تحول‌آفرین را معرفی می‌کند که هدف آن‌ها بازسازی پیوند عاطفی و ایجاد امنیت در رابطه است. این گفت‌وگوها به زوج‌ها کمک می‌کند تا احساسات و نیازهای واقعی خود را شناسایی و بیان کنند، به جای پنهان‌کردن یا سرکوب آن‌ها. جانسن معتقد است که تنها با ایجاد یک ارتباط امن و پاسخ‌گو، می‌توان روابط عاشقانه را از بحران عبور داد و به رضایت و صمیمیت پایدار رسید. پیام اصلی کتاب این است که عشق سالم و ماندگار، بر پایهٔ پذیرش آسیب‌پذیری، همدلی و پاسخ‌گویی به نیازهای عاطفی شکل می‌گیرد و این مهارت‌ها قابل یادگیری و تمرین هستند.

چرا باید کتاب محکم در آغوشم بگیر را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر نظریهٔ دلبستگی و درمان هیجان‌محور، به خواننده نشان می‌دهد که مشکلات روابط عاشقانه اغلب ریشه در نیازهای عاطفی نادیده‌گرفته‌شده دارند. «محکم در آغوشم بگیر» با ارائهٔ مثال‌های واقعی و راهکارهای عملی، به زوج‌ها کمک می‌کند تا الگوهای مخرب ارتباطی را شناسایی و جایگزین کنند. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به بهبود کیفیت روابط، افزایش احساس امنیت و صمیمیت و کاهش تعارضات کمک کند. همچنین، کتاب به مخاطب می‌آموزد که چگونه آسیب‌پذیری و بیان نیازهای عاطفی، نه‌تنها نشانهٔ ضعف نیست، بلکه پایهٔ یک رابطهٔ سالم و رضایت‌بخش است.

این کتاب برای زوج‌هایی که به‌دنبال بهبود رابطهٔ عاطفی و زناشویی خود هستند، افرادی که در روابطشان احساس سردی یا فاصله می‌کنند، و مشاوران و روان‌شناسان حوزهٔ خانواده و زوج‌درمانی مناسب است. همچنین، کسانی که علاقه‌مند به درک عمیق‌تر از ماهیت عشق و پیوندهای انسانی‌اند، می‌توانند از مطالب کتاب بهره‌مند شوند.

بخشی از کتاب محکم در آغوشم بگیر

«من هميشه جذب روابط انسانی شدم. در بریتانیا به دنیا آمدم، جایی که پدرم مالک یک کافه بود و من زمان زیادی را صرف تماشای رفتارهای مختلف مردم می‌کردم؛ آدم‌هایی که با هم ملاقات می‌کردند، حرف می‌زدند، قهوه می‌نوشیدند. گاهی جاروجنجال راه می‌انداختند. اما در آن دوران، بیش از هر چیزی، توجه من به رابطه ازدواج والدینم جلب شده بود. هرچند که نمی‌توانستم کمکی برای حفظ آن روابط بکنم. شاهد بودم که چگونه زندگی مشترک و پیوند آن‌ها از هم گسسته شد. اما چیزی که هميشه در ذهنم بود این بود که من به‌وضوح می‌دیدم که اين دو نفر هنوز عمیقاً عاشق هم هستند. حتی در روزهای آخر عمر پدرم، او اشک‌های بسیاری برای مادرم ریخت. با اينکه بیش از بیست سال از جدایی‌شان گذشته بود، هنوز هم عشق میان آن‌ها زنده بود. در واکنش به این رنج‌های عاطفی که شاهدش بودم، قسم خوردم که هرگز ازدواج نکنم. به این باور رسیدم که عشق رمانتیک فقط یک خیال و دام فریبنده است. به‌تنهایی زندگی کردن برای من گزینه‌ای بهتر و آزادانه‌تر به نظر می‌رسید. اما با گذر زمان، من هم عاشق شدم و ازدواج کردم. به‌نظر می‌رسید که این نیروی مرموز و قدرتمند، همان‌طور که من از آن دوری می‌کردم مرا به سمت خود می‌کشاند. چگونه عشق می‌تواند اين‌گونه زندگی‌ها را پیچیده کند؟»