کتاب عروسی خدمتکار فریدا مک فادن + دانلود نمونه رایگان

کتاب عروسی خدمتکار

امتیاز
۳.۰از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب عروسی خدمتکار

کتاب الکترونیکی عروسی خدمتکار با عنوان انگلیسی The Housemaid's Wedding نوشتهٔ «فریدا مک‌فادن» با ترجمهٔ «مریم علیزاده میلانلو» در سال ۱۴۰۳ توسط انتشارات کتاب کوله‌پشتی منتشر شده است. این رمان کوتاه بخشی از مجموعهٔ «خدمتکار» است و داستانی معمایی و هیجان‌انگیز را روایت می‌کند که حول محور شخصیت اصلی، «میلی کالووی»، می‌چرخد. رمان «عروسی خدمتکار» با تمرکز بر روز عروسی «میلی» و «انزو»، به فرازونشیب‌های احساسی، تهدیدهای مرموز و چالش‌های خانوادگی می‌پردازد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عروسی خدمتکار اثر فریدا مک‌فادن

کتاب «عروسی خدمتکار» از آثار «فریدا مک‌فادن»، نویسنده‌ای شناخته‌شده در ژانر معمایی و تریلر روان‌شناختی است. این کتاب به‌عنوان رمانی کوتاه و مکمل میان جلد دوم و سوم مجموعهٔ «خدمتکار» نوشته شده و به دغدغهٔ طرفداران برای دانستن جزئیات ازدواج «میلی» و «انزو» پاسخ می‌دهد. ساختار کتاب مبتنی بر روایت اول‌شخص است و با زبانی صریح و بی‌پرده، وقایع یک روز پرتنش و سرنوشت‌ساز را دنبال می‌کند.

داستان «عروسی خدمتکار» در فضای شهری نیویورک و در بستر زندگی روزمرهٔ شخصیت‌ها شکل می‌گیرد و «فریدا مک‌فادن» با ترکیب عناصر تعلیق، روابط خانوادگی و تهدیدهای ناشناخته، فضایی پرتنش و درعین‌حال انسانی را خلق می‌کند. این رمان کوتاه، هم‌زمان با پرداختن به مسائل عاطفی و خانوادگی، لایه‌هایی از معما و خطر را نیز در خود جای داده است.

خلاصه داستان عروسی خدمتکار

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان «عروسی خدمتکار» با صبح روز عروسی «میلی کالووی» آغاز می‌شود؛ روزی که قرار است او و «انزو آکاردی» زندگی مشترکشان را آغاز کنند، اما این روز به‌جای آرامش و شادی، با یک تماس تهدیدآمیز و مرموز آغاز می‌شود. «میلی» که سابقهٔ کمک به زنان قربانی خشونت خانگی را دارد، حالا با تهدیدی جدی از سوی یکی از شوهران آزارگر روبه‌روست. در کنار این تهدید، مشکلاتی مانند تنگ شدن لباس عروسی، نگرانی دربارهٔ حضور والدینش در مراسم و اضطراب‌های بارداری، فضای داستان را پرتنش و چندلایه می‌کند. در طول روز، «میلی» با چالش‌های مختلفی دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ تماس‌های تهدیدآمیز ادامه می‌یابد، مردی مشکوک او را تعقیب می‌کند و والدینش در آخرین لحظه از حضور در مراسم عروسی سر باز می‌زنند. بااین‌حال، «میلی» و «انزو» با حمایت یکدیگر و کمک دوستان، بر موانع غلبه می‌کنند.

در نهایت، مراسم ازدواج در ساختمان شهرداری برگزار می‌شود و «میلی» درمی‌یابد که تهدیدها واقعی بوده‌اند، اما با حمایت «انزو» و دوستانش، امنیت و آرامش را دوباره به دست می‌آورد. داستان با تأکید بر قدرت عشق، همبستگی و ایستادگی در برابر تهدیدها به پایان می‌رسد، بی‌آنکه پایان ماجرا را به‌طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب عروسی خدمتکار را بخوانیم؟

این کتاب با روایت پرکشش و فضاسازی ملموس، تجربه‌ای متفاوت از یک روز عروسی را به تصویر می‌کشد؛ روزی که به‌جای آرامش، با تهدید، اضطراب و چالش‌های غیرمنتظره همراه است. رمان «عروسی خدمتکار» نه‌تنها به روابط عاشقانه و خانوادگی می‌پردازد، بلکه لایه‌هایی از معما و تعلیق را نیز در دل خود دارد. خواندن این رمان کوتاه فرصتی است برای همراهی با شخصیت‌هایی که در مواجهه با بحران‌ها، شجاعت و همدلی را انتخاب می‌کنند و درعین‌حال، با طنز و واقع‌گرایی به زندگی نگاه می‌کنند. این اثر برای کسانی که به داستان‌های معمایی با محوریت روابط انسانی علاقه دارند جذابیت ویژه‌ای خواهد داشت.

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی، تریلر روان‌شناختی و داستان‌هایی با محوریت روابط خانوادگی و عاشقانه مناسب است. همچنین کسانی که به‌دنبال داستانی کوتاه و پرتعلیق دربارهٔ چالش‌های زندگی روزمره، تهدیدهای پنهان و قدرت ایستادگی هستند از خواندن این اثر لذت خواهند برد.

درباره فریدا مک‌فادن

«فریدا مک‌فادن» (Freida McFadden)، نویسندهٔ آمریکایی و پزشک متخصص در زمینهٔ آسیب‌های مغزی، در نخستین روز ماه مه ۱۹۸۰ به دنیا آمد. او به‌خاطر نگارش رمان‌های پرکشش در ژانر تریلر روان‌شناختی شناخته می‌شود و علاوه‌بر آن، تجربه‌اش در پزشکی را نیز در قالب داستان‌های طنزآمیز پزشکی به کار گرفته است.

از میان آثار او می‌توان به رمان‌هایی چون «آسیب مغزی»، «راز دروغین همسر یک بیوه»، «هیچ‌وقت دروغ نگو»، «بانوی طبقهٔ بالا»، «خدمتکار»، «در قفل‌شده» و «می‌خوای یه راز رو بدونی؟» اشاره کرد؛ آثاری که ترکیبی از تعلیق، هیجان و پیچیدگی‌های روانی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشند.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

انتشارات آذرگون در سال ۱۴۰۳ با عنوان «ازدواج خدمتکار» و با ترجمهٔ «بهناز همتی»، انتشارات ادبیات معاصر در سال ۱۴۰۴ با همین عنوان و با ترجمهٔ «نسیم شکاری» و انتشارات آذربیان‌‫ در سال ۱۴۰۳ با عنوان «عروسی خدمتکار» و با ترجمهٔ «مهدی حلوایی» این کتاب را منتشر کرده‌اند.

بخشی از کتاب عروسی خدمتکار

«می‌دانید وقتی والدینتان شما را سیب خرابی معرفی می‌کنند چه احساسی دارد؟ اصلاً احساس خوبی ندارد. بااین‌حال، مهم نیست که چقدر من را پس زدند،‌ من هنوز دلم برای حمایتشان غنج می‌رود. من دوستشان داشتم و بیش از هرچیزی،‌ می‌خواستم ببینند با دختری که قبلاً بودم چقدر فرق کرده‌ام.

نگران شده بودم که دیگر هرگز دوباره آن‌ها را نبینم و ناراحت بودم که چون کل خانوادهٔ انزو فوت کرده‌اند یا به سیسیل برگشته‌اند،‌ هیچ عضو خانواده‌ای در عروسی‌مان نباشد. یک شب این را با انزو در میان گذاشتم. خیلی از پیشنهاد ازدواجش نگذشته بود. او کسی بود که متقاعدم کرد با آن‌ها تماس بگیرم و خبر بچه و عروسی‌ام را به آن‌ها بدهم.»

نازنین🤍🖇
۱۴۰۴/۰۶/۱۸

راستش این کتاب کوتاه فقط متصل کننده جلد ۲ و ۳ هستش و همونطور که در مقدمه هم گفته شده فقط زمان بین این دو جلد رو پر میکنه صرفا و نخوندنش هم اصلا احساس نمیشه🤍🖇