کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه راس هریس + دانلود نمونه رایگان

کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه

نویسنده:راس هریس
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه

کتاب الکترونیکی «وقتی که رسد غمی به اندازه کوه است (چگونه با درمان پذیرش و تعهد بر غم، بحران و فقدان چیره شویم)» نوشتهٔ «راس هریس» و با ترجمهٔ «عباس عبداللهی» و «زهرا آزادفر» توسط نشر ارجمند منتشر شده است. این اثر به موضوع مواجهه با غم، بحران و فقدان در زندگی می‌پردازد و راهکارهایی مبتنی بر درمان پذیرش و تعهد (ACT) ارائه می‌دهد. کتاب در دستهٔ روان‌شناسی و خودیاری قرار می‌گیرد و به خوانندگان کمک می‌کند تا با ابزارهای علمی و تمرین‌های عملی، از پس بحران‌های عاطفی و فقدان‌های بزرگ زندگی برآیند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه

«وقتی که رسد غمی به اندازه کوه است» اثری در حوزهٔ ناداستان و روان‌شناسی کاربردی است که با تمرکز بر درمان پذیرش و تعهد (ACT) نوشته شده است. «راس هریس» در این کتاب، با زبانی روشن و ساختاری مرحله‌به‌مرحله، به بررسی چگونگی مواجهه با فقدان، سوگ و بحران‌های عاطفی می‌پردازد. کتاب در سال‌های اخیر و در واکنش به نیازهای روزافزون افراد برای مدیریت هیجانات و بحران‌های زندگی نوشته شده و به‌ویژه برای کسانی که با فقدان‌های بزرگ مانند مرگ عزیزان، جدایی، بیماری یا از دست دادن موقعیت‌های مهم روبه‌رو هستند، طراحی شده است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که ابتدا به واکنش‌های طبیعی انسان در برابر فقدان می‌پردازد و سپس با ارائهٔ تمرین‌ها و مثال‌های واقعی، راهکارهایی برای عبور از این بحران‌ها پیشنهاد می‌دهد. این اثر نه‌تنها برای عموم افراد، بلکه برای درمانگران و مشاوران نیز منبعی مفید به‌شمار می‌آید و می‌تواند به‌عنوان راهنمایی عملی در مسیر بازسازی زندگی پس از بحران مورد استفاده قرار گیرد.

خلاصه کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه

این کتاب با تمرکز بر تجربهٔ فقدان و بحران‌های عاطفی، به بررسی واکنش‌های طبیعی انسان در مواجهه با رویدادهای دردناک می‌پردازد. نویسنده ابتدا توضیح می‌دهد که هیچ‌کس از تجربهٔ غم و فقدان در امان نیست و این احساسات بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان هستند. در ادامه، مراحل مختلف سوگ و واکنش‌های هیجانی مانند انکار، خشم، چانه‌زنی، افسردگی و پذیرش شرح داده می‌شود و تأکید می‌شود که هر فرد این مراحل را به‌گونه‌ای متفاوت تجربه می‌کند. کتاب با مثال‌هایی از زندگی واقعی، نشان می‌دهد که افراد چگونه با بحران‌های مختلف مانند مرگ عزیزان، بیماری، جدایی یا از دست دادن شغل روبه‌رو می‌شوند و چه واکنش‌هایی از خود نشان می‌دهند. نویسنده با استفاده از رویکرد درمان پذیرش و تعهد (ACT)، به خواننده می‌آموزد که به جای مبارزه با احساسات دردناک یا تلاش برای سرکوب آن‌ها، باید این احساسات را بپذیرد و با مهربانی با خود رفتار کند. در بخش‌های بعدی، تمرین‌هایی برای مراقبت از خود، ایجاد ارتباط با دیگران و بازسازی تدریجی زندگی ارائه شده است. کتاب تأکید دارد که هیچ راه‌حل واحدی برای همه وجود ندارد و هر فرد باید راهکارهای مناسب خود را پیدا کند. همچنین، اهمیت شفقت به خود و پذیرش درد به‌عنوان بخشی از فرایند بهبود مورد توجه قرار گرفته است. در نهایت، کتاب با ارائهٔ تکنیک‌هایی مانند لنگر انداختن در لحظات طوفانی هیجانی، به خواننده کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر رفتارهای خود داشته باشد و به‌تدریج به سوی زندگی معنادارتر حرکت کند.

چرا باید کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی علمی و مبتنی بر شواهد، به موضوعی می‌پردازد که بسیاری از افراد در طول زندگی با آن مواجه می‌شوند: غم، فقدان و بحران‌های عاطفی. «وقتی که رسد غمی به اندازه کوه است» ابزارها و تمرین‌هایی عملی برای مدیریت هیجانات و بازسازی زندگی پس از تجربهٔ فقدان ارائه می‌دهد. خواندن این اثر می‌تواند به درک بهتر واکنش‌های طبیعی انسان در برابر بحران‌ها کمک کند و راهکارهایی برای پذیرش و عبور از دردهای عاطفی در اختیار بگذارد. همچنین، کتاب با مثال‌های واقعی و تمرین‌های قابل اجرا، به خواننده امکان می‌دهد تا راهکارهای ارائه‌شده را در زندگی روزمره به کار گیرد و به‌تدریج به سوی آرامش و معنا حرکت کند.

این کتاب برای افرادی مناسب است که با فقدان، سوگ، بحران‌های عاطفی یا رویدادهای آسیب‌زا روبه‌رو هستند و به دنبال راهی برای مدیریت هیجانات و بازسازی زندگی خود می‌گردند. همچنین، برای درمانگران، مشاوران و دانشجویان رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره که به دنبال منابع کاربردی در زمینهٔ درمان پذیرش و تعهد (ACT) هستند، گزینه‌ای ارزشمند به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب وقتی که رسد غمی به اندازه کوه

«هیچ‌چیز در زندگی ما را برای فقدان‌های بزرگ و دردناک آماده نمی‌کند: مرگ عزیزان؛ از دست دادن سلامتی و استقلال به دلیل صدمه یا بیماری جسمی؛ از دست دادن یک رابطهٔ عاطفی به دنبال طلاق، جدایی یا شکست عاطفی؛ از دست دادن شغل و موقعیت و ثروت همراه آن. همچنین، از دست دادن امنیت، اعتمادبه‌نفس یا بهزیستی که معمولاً به دنبال این فقدان‌ها می‌آیند. گاهی چندین فقدان را هم‌زمان تجربه می‌کنیم؛ خصوصاً هنگام بروز وقایع تخریب‌گری مثل جرائم خشونت‌آمیز، تصادفات وحشتناک، مرگ ناگهانی عزیزان، ورشکستگی، جنگ، آتش‌سوزی، سیل، زلزله، بیماری‌های همه‌گیر و غیره. همهٔ ما از این نوع فقدان‌ها می‌ترسیم و سعی داریم از آنها اجتناب کنیم. اما اگر عمری طبیعی داشته باشیم، همهٔ ما دیر یا زود آنها را تجربه خواهیم کرد. مسلماً هرچه فقدان بزرگ‌تر باشد درد ما هم بیشتر است. بسته به ماهیت و شدت فقدان، ممکن است شوک، اندوه، خشم، ترس، اضطراب، وحشت، احساس شرم و گناه، حتی شاید نفرت و یأس و نااُمیدی را تجربه کنیم. گاهی درد آن‌قدر شدید و غیرقابل‌تحمل است که سیستم عصبی ما را مغلوب می‌کند، احساساتمان را سرکوب می‌کند و احساس بی‌حسی، پوچی و دل‌مردگی در ما ایجاد می‌کند. ما اغلب به‌سرعت از فقدان‌های جزئی بهبود می‌یابیم، اما فقدان‌های بزرگ معمولاً منجر به بحران می‌شوند: دوره‌ای از دشواری و بلاتکلیفی شدید که در آن با چیزی دردناک روبه‌رو هستیم که کنترل کمی بر آن داریم.»

۲۰%