کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
معرفی کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی نوشته استفان گ. هوفمان و میشائل و. اتو است و با ترجمه مسعود چینیفروشان و منصور آگشته در انتشارات ارجمند منتشر شده است. این کتاب شامل تکنیکهای درمانی اختصاصی و مبتنی بر شواهد است.
درباره کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
اختلال اضطراب اجتماعی یکی از اختلالهایی است که میتواند عملکرد افراد را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. شیوع آن در بین نوجوانان و دانشجویان بالاست ولی متأسفانه هنوز کتاب جامع و منسجمی که بتواند راهگشای متخصصان در امر درک، مفهومسازی و گرهگشایی مشکلات ناتوان ساز افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی باشد به فارسی ترجمه نشده است. این کتاب جزء محدود کتابهایی است که در این زمینه ترجمه شده است. اگرچه کتابهای زیادی در زمینه جرأتآموزی به فارسی ترجمه یا تألیف شده است اما کسانی که درگیر رفع مشکلات این افراد هستند نیک میدانند که گره کار تنها به دست تکنیکهای جرأتآموزی باز نمیشود. این کتاب به شیوهای دقیق و گام به گام نوشته شده است و از مجموعه کتابهای است که انتشارات راتلج در زمینه راهنمای کاربردی بالینی منتشر کرده است.
ترجمهٔ این کتاب را مسعود چینیفروشان، کاندیدای دکتری روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی و منصور آگشته با مقدمهای از دکتر محمدرضا عابدی، استاد گروه مشاوره دانشگاه اصفهان انجام دادهاند.
Copyright © 2008 by Taylor & Francis Group, LLC
مجوز رسمی کپیرایت ترجمه فارسی این کتاب از سوی انتشارات راتلیج به کتاب ارجمند واگذار شده است.
خواندن کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکند
این کتاب را به تمام دانشجویان روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
شناسنامه کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
موضوع اصلی رواندرمانی و مشاوره
موضوع فرعی رفتاردرمانی شناختی
نوبت چاپ ۳
سال انتشار ۱۴۰۱
Cognitive Behavioral Therapy For
Social Anxiety Disorder: Evidence-Based and
Disorder-Specific Treatment Techniques, c2008
بخشی از کتاب درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
تقریباً ۵۰۰۰۰ سال پیش، احتمالاً در جایی از آفریقا، انسان جدید متولد شد. جهشهای ژنوم انسان منجر به تغییراتی در مغز او شد که قابلیتهای سطح بالایی را برای توسعهٔ زبان و فرهنگ و ادراک خویشتن در اینگونهٔ جدید فراهم میآورد. این تغییرات همچنین منجر به رشد و توسعهٔ سیستمهای پیچیدهٔ اجتماعی شد که باعث استقلال گستردهٔ اینگونه از شرایط محیطی شد. برای نگهداری سیستمهای اجتماعی، انسانها سطوح بالای انگیزش را جهت رقابت برای کسب تأیید و حمایت دیگران به کار بستند (بارکف، ۱۹۸۹؛ گیلبرت، ۲۰۰۱). گونهٔ ما نیاز دارد تا دوست داشته شود، ارزشمند باشد، مورد تأیید والدین باشد، با همسالانش روابط حمایتی برقرار کند، زوج مطلوب را به خود جذب کند و در انواع روابط اجتماعی بهطور موفقیتآمیزی حضور یابد (توبی و کازمیدز، ۱۹۹۶). طرد از گروه، تأثیر منفی بر متغیرهای گوناگون سلامتی ازجمله عزتنفس و احساس تعلق میگذارد (بامیساتر و لیری، ۱۹۹۵؛ بامیستر و تایس، ۱۹۹۰). نتیجه اینکه، انسانها بهطور طبیعی از ارزشیابی منفی همنوعان خود میهراسند.
حالت غیرانطباقی این ترس و نگرانی تکاملی و انطباقی، اختلال اضطراب اجتماعی (SAD۱ است. با ترس از ارزشیابی منفی از جانب دیگران، فرد دامنهای از تعاملات اجتماعی را که میتواند موجب اضطراب اجتماعی شود، تصور میکند: موقعیتهای عملکردی مانند خوردن یا نوشتن در جمع، آغاز کردن و ادامهٔ گفتگوها، رفتن به مهمانیها، قرار گذاشتن، ملاقات با افراد غریبه و ناآشنا، و یا تعامل با مراجع قدرت. از میان ترسهای اجتماعی، صحبت کردن در جمع بسیار چالشبرانگیز است و در واقع رایجترین موقعیت هراسآور در افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی است (مثلاً پولارد و هندرسون، ۱۹۸۸). صرفنظر از این اشتراک، تفاوت قابلتوجهی بین بیماران مبتلا به SAD در تعداد و نوع موقعیتهایی که از آنها میترسند، وجود دارد. این فصل ملاکهای تشخیصی SAD، یافتههای درمانی در رابطه با آسیبشناسی و سببشناسی اختلال و نتایج درمانی را مرور خواهد کرد.
حجم
۴٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۴٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه