کتاب ازدواج خدمتکار فریدا مک فادن + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ازدواج خدمتکار

کتاب ازدواج خدمتکار

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ازدواج خدمتکار

کتاب الکترونیکی «ازدواج خدمتکار» نوشتهٔ فریدا مک فادن با ترجمهٔ نسیم شکاری و ویراستاری هالین ایساقی، توسط نشر ادبیات معاصر منتشر شده است. این اثر داستانی کوتاه در ۷۲ صفحه روایت می‌شود و بخشی از مجموعهٔ خدمتکار به‌شمار می‌آید. «ازدواج خدمتکار» با محوریت شخصیت میلی کالووی، به فراز و نشیب‌های روز عروسی او می‌پردازد و در ژانر داستان‌های معاصر آمریکایی قرار می‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ازدواج خدمتکار

«ازدواج خدمتکار» اثری داستانی و کوتاه است که در قالب یک روایت معاصر، زندگی میلی کالووی را در روز عروسی‌اش دنبال می‌کند. این کتاب به‌عنوان پلی میان جلد دوم و سوم مجموعهٔ خدمتکار نوشته شده و هدف آن پر کردن خلأ زمانی بین این دو جلد است. فریدا مک فادن، نویسندهٔ کتاب، با تمرکز بر یک روز خاص و پرحادثه از زندگی شخصیت اصلی، داستان را در فضایی شهری و امروزی روایت می‌کند. ساختار کتاب خطی و مبتنی بر زاویه دید اول شخص است و خواننده را مستقیماً با دغدغه‌ها، ترس‌ها و امیدهای میلی همراه می‌کند. فضای داستان، ترکیبی از تعلیق، روابط خانوادگی، چالش‌های عاطفی و تهدیدهای بیرونی است که همگی در بستر یک روز عروسی غیرمتعارف شکل می‌گیرند. کتاب با نثری ساده و بی‌واسطه، به جزئیات زندگی روزمره، روابط عاشقانه و مشکلات اجتماعی زنان می‌پردازد و در عین حال، حس تعلیق و ناامنی را تا انتها حفظ می‌کند. این داستان کوتاه، هم به‌عنوان یک اپیزود مستقل و هم به‌عنوان بخشی از مجموعهٔ خدمتکار قابل خواندن است و برای مخاطبانی که به داستان‌های معاصر با محوریت زنان علاقه دارند، جذابیت ویژه‌ای دارد.

خلاصه داستان ازدواج خدمتکار

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «ازدواج خدمتکار» با صبح روز عروسی میلی کالووی آغاز می‌شود؛ روزی که قرار است با انزو، نامزد ایتالیایی‌اش، ازدواج کند. اما این روز به‌جای شروعی آرام و شاد، با یک تماس تهدیدآمیز آغاز می‌شود. مردی ناشناس میلی را تهدید به قتل می‌کند و این تهدیدها در طول روز ادامه پیدا می‌کند. میلی که سابقهٔ کمک به زنان قربانی خشونت خانگی را دارد، حدس می‌زند یکی از شوهران ناراضی زنانی که به آن‌ها کمک کرده، پشت این تهدیدها باشد. در کنار این تهدیدها، میلی با مشکلات دیگری هم روبه‌روست: لباس عروسی‌اش به‌دلیل بارداری ناگهانی دیگر اندازه نیست و باید در مدت کوتاهی راه‌حلی پیدا کند. والدین میلی که سال‌ها با او قطع رابطه کرده‌اند، قرار است برای اولین بار پس از مدت‌ها در مراسم حاضر شوند، اما در لحظهٔ آخر تصمیم می‌گیرند نیایند و میلی را با احساس طردشدگی و ناامیدی تنها می‌گذارند. در این میان، میلی تلاش می‌کند روز عروسی‌اش را نجات دهد؛ با کمک انزو و دوستانش، لباسش را به‌موقع آماده می‌کند و سعی می‌کند تهدیدها را نادیده بگیرد. اما سایهٔ مرد ناشناس همچنان بر سر اوست و حتی در کافه و تالار شهر، میلی احساس می‌کند تحت نظر است. در نهایت، با رویارویی با مردی که تصور می‌کرد تهدیدکننده است، متوجه می‌شود او برادر یکی از زنانی است که میلی به او کمک کرده و آمده تا از او تشکر کند. با این حال، تهدیدها همچنان ادامه دارند و میلی باید میان ترس و امید، شادی و اضطراب، راه خود را به‌سوی شروع زندگی مشترک پیدا کند.

چرا باید کتاب ازدواج خدمتکار را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر یک روز پرحادثه و سرنوشت‌ساز، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌های عاشقانه و معاصر ارائه می‌دهد. «ازدواج خدمتکار» نه‌تنها به مسائل عاطفی و خانوادگی می‌پردازد، بلکه با ایجاد تعلیق و تهدید، لایه‌ای از هیجان و اضطراب را به روایت اضافه کرده است. پرداختن به موضوعاتی مانند خشونت خانگی، روابط والدین و فرزند، و چالش‌های زنان در جامعهٔ مدرن، باعث می‌شود خواننده با دغدغه‌های واقعی و ملموس روبه‌رو شود. روایت اول شخص و فضای صمیمی داستان، امکان همذات‌پنداری با شخصیت اصلی را فراهم می‌کند و خواننده را تا پایان با خود همراه نگه می‌دارد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های معاصر، عاشقانه و پرتعلیق مناسب است. به‌ویژه کسانی که به روایت‌هایی با محوریت زنان، چالش‌های خانوادگی و اجتماعی، و موضوعات مرتبط با خشونت خانگی و استقلال فردی علاقه دارند، از خواندن این اثر لذت خواهند برد. همچنین مخاطبانی که مجموعهٔ خدمتکار را دنبال می‌کنند، این داستان کوتاه را به‌عنوان مکملی جذاب خواهند یافت.

بخشی از کتاب ازدواج خدمتکار

«قطعا دوست ندارید با این کلمات از خواب بیدار شوید. اما من آنجا بودم. گیج و منگ از خوابی عمیق و پر از رؤیا که از این تماس تلفنی اول صبح یکه خورده بودم. گوشی را نگه داشتم و به این فکر کردم که این تهدید خشن؛ بخشی از خوابی بود که هنوز داشتم می‌دیدم. آخر چه کسی با تهدید بریده شدن گلو از خواب بیدار می‌شد؟ خب، ظاهراً من. با صدایی خش‌دار گفتم: «ببخشید؟» در تختخواب به پهلو غلت زدم و چشم‌هایم را مالیدم تا خوابم بپرد. شاید اشتباه شنیده بودم. شاید به‌جای بریدن گلویم، آن غریبه‌ی آن‌سوی خط می‌خواست هزینه‌ی بیمه‌ی ماشینم را کم کند. «شنیدی چی گفتم؟» صدای مردانه غرید. صدایی زیر و تهدیدآمیز. «دماغتو بد جایی فرو بردی و حالا باید تاوانشو بدی.» مکث کوتاهی کرد تا من این اطلاعات جدید را هضم کنم و سپس: «می‌خوام زجرکشت کنم. میلی کالووی.» نه. خواب نبود. قطعاً واقعی و به‌وضوح برای من بود. چون چندین بار نام کامل من را تکرار کرد. نمی‌توانستم وانمود کنم که این یک شماره‌ی اشتباه یا یک تماس اسپم است؛ اما این اولین باری نبود که تهدید به قتل می‌شدم و آخرین بار هم نخواهد بود. هرچند از این واقعیت که این پیام را در روز ازدواجم دریافت کردم خوشحال نبودم.»