کتاب زندانی
معرفی کتاب زندانی
کتاب زندانی نوشتهٔ فریدا مک فادن و ترجمهٔ عباس زیدی زاده است. انتشارات نارون دانش این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب زندانی
کتاب زندانی یک رمان داستانی آمریکایی قرن بیست و یکمی است که در سال ۱۴۰۲ در انتشارات نارون دانش در تهران منتشر شده است.
خواندن کتاب زندانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
با توجه به ژانر داستانی و موضوع داستانهای آمریکایی قرن ۲۱، این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای معمایی و هیجانانگیز با پسزمینهی روابط انسانی و احتمالاً درونمایههای روانشناختی جذاب است. همچنین، کسانی که به آثار ترجمه شده از نویسندگان معاصر آمریکایی علاقه دارند، ممکن است از خواندن این کتاب لذت ببرند.
بخشی از کتاب زندانی
«تیم در حالی که به او نگاه میکنم ابرویش را برای من بالا میاندازد. من هنوز عادت نکردم به تیم نگاه کنم. من او را از زمانی که هر دو در قنداق بودیم میشناسم، وقتی از پیش تیمی رفت، صورتش پر از ککومک بود. همیشه چند سانت از من کوتاهتر بود، سپس حدود یک سال پیش ناگهان قد کشید. من هنوز به او عادت نکردهام.»
ترجمه اش خیلی بده! انقدررر مبهم بود که اصلا نمیفهمیدم داستان چی میشه😑 نظری روی داستان ندارم چون اصلا متوجه نشدم😑👊
چرا نسخه ی خوب این کتاب نمیاد؟
خیلی خوب بود .
ترجمه خوبی نداشت اما پایان شوکه کننده و عالی بود و نکته منفی دیگه اینکه پی دی اف بود
اگر تازه این ژانر رو شروع کردین بخونید و لذت ببرید، اما اگر طرفدار پر و پا قرص این ژانرید خیلی توصیه نمیکنم و بنظرم جذابیتش در حد "بخش D" ، "هیچ وقت دروغ نگو" و "خدمتکار" مک فادن نیست