کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم) ال. ام. مونتگمری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم)

کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم)

معرفی کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم)

کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم) با عنوان اصلی Mistress Pat نوشتهٔ «ال. ام. مونتگمری» و ترجمهٔ «فاطمه یگانه» به‌وسیلهٔ نشر قدیانی در سال ۱۴۰۳ روانهٔ بازار کتاب ایران شده است. این کتاب دومین جلد از مجموعه‌ای داستانی است که زندگی و دغدغه‌های شخصیت اصلی، «پت» را در بستر خانواده و طبیعت روایت می‌کند. این اثر که در دستهٔ رمان‌هایی برای نوجوانان قرار گرفته، با نگاهی به روابط میان اعضای خانواده، دوستی‌ها و چالش‌های بلوغ، تصویری از زندگی در مزرعه‌ای به نام «بیشهٔ نقره‌ای» ارائه می‌دهد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم) اثر ال. ام. مونتگمری

«ال. ام. مونتگمری»، نویسندهٔ رمان مشهوری که «آنی شرلی» شخصیت اصلی آن است، در کتاب «پت و دوراهی عشق (کتاب دوم)»، داستانی را روایت کرده که در فضای روستایی و طبیعت‌محور کانادا جریان دارد. این رمان، دومین جلد از مجموعه‌ای است که به زندگی «پت»، دختری جوان و متفاوت می‌پردازد. روایت کتاب در قالب داستانی پیوسته و با تمرکز بر شخصیت‌پردازی و روابط میان اعضای خانواده و دوستان شکل گرفته است. مکان داستان، مزرعهٔ «بیشهٔ نقره‌ای» است که برای پت معنایی فراتر از یک خانه دارد و به‌نوعی هویت و پناهگاه او محسوب می‌شود. کتاب حاضر با توصیف‌های دقیق از طبیعت، زندگی روزمره و دغدغه‌های شخصیت‌ها، تصویری ملموس از رشد و دلبستگی و تغییرات تدریجی در زندگی جوانان ارائه داده است. ساختار این کتاب بر پایهٔ روایت خطی و گفت‌وگوهای پررنگی میان شخصیت‌ها استوار است و در کنار روایت اصلی، به حواشی فرهنگی و اجتماعی جامعهٔ مهاجران کانادایی نیز اشاره می‌شود. این رمان که ویراستهٔ «حانیه بیرمی» است، نخستین‌بار در سال ۱۹۳۵ میلادی روانهٔ بازار کتاب جهان شده است.

خلاصه داستان پت و دوراهی عشق (کتاب دوم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با حضور «پت»، دختری ۲۰ساله و متفاوت از خانوادهٔ «گاردینر» آغاز می‌شود که بیش از هر چیز به خانه و مزرعهٔ «بیشهٔ نقره‌ای» وابسته است. او در میان درختان و طبیعت مزرعه، معنا و آرامش می‌یابد و حاضر نیست به‌راحتی تغییری در این محیط بپذیرد. روابط خانوادگی، دوستی با «جودی» و «ناناز» (راشل) و دلبستگی به حیوانات خانگی، بخش مهمی از زندگی روزمرهٔ پت را شکل می‌دهد. ورود کارگری به نام «تیلی‌تاک» به مزرعه، فضای خانه را دستخوش تغییر می‌کند و باعث شکل‌گیری روابط و موقعیت‌های تازه‌ای می‌شود. در کنار دغدغه‌های روزمره، موضوع ازدواج و بلوغ عاطفی پت و اطرافیانش مطرح است، اما پت همچنان میان دلبستگی به خانه و وسوسهٔ تجربه‌های جدید، در تردید و دوراهی قرار دارد. داستان با توصیف‌های جزئی از طبیعت، زندگی خانوادگی و گفت‌وگوهای صمیمانه، به‌تدریج شخصیت‌ها را در معرض انتخاب‌ها و تغییرات قرار می‌دهد.

چرا باید کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم) را بخوانیم؟

این رمان، تصویری از زندگی خانوادگی و دغدغه‌های بلوغ را در بستر طبیعت و سنت‌های روستایی ارائه می‌دهد و خواننده را به دنیایی می‌برد که در آن پیوند با خانه، خانواده و طبیعت، معنای ویژه‌ای دارد. این اثر می‌تواند برای کسانی که به داستان‌های آرام، جزئی‌نگرانه و مبتنی بر روابط انسانی علاقه دارند، تجربه‌ای دلنشین باشد؛ همچنین پرداختن به موضوعاتی مانند هویت، دلبستگی، تغییر و انتخاب، کتاب را برای مخاطبانی با دغدغه‌های رشد فردی و خانوادگی سودمند می‌کند.

مطالعهٔ این کتاب به نوجوانان و جوانانی که به رمان آمریکایی، داستان‌های رشد، بلوغ و روابط میان‌فردی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود؛ همچنین به کسانی که دغدغهٔ هویت، دلبستگی به خانه و چالش‌های انتخاب در زندگی را دارند.

درباره ال. ام. مونتگمری

«ال. ام. مونتگمری» با نام کامل «لوسی ماد مونتگمری» (Lucy Maud Montgomery) در ۳۰ نوامبر ۱۸۷۴ در جزیرهٔ پرنس ادواردِ کانادا به دنیا آمد و از برجسته‌ترین نویسندگان ادبیات داستانی شد. او بیش از ۲۰ رمان، بیش از ۵۰۰ داستان کوتاه، ۳۰ مقاله، یک زندگی‌نامه و یک مجموعه شعر منتشر کرد. شهرت جهانی او بیشتر به‌خاطر مجموعه رمان‌های «آنی شرلی در گرین گیبلز» است؛ آثاری که به ۲۵ زبان ترجمه شده و الهام‌بخش اقتباس‌های بی‌شماری از جمله فیلم، نمایشنامه، موزیکال، انیمیشن، مینی‌سریال و نمایش رادیویی بوده است. مونتگمری در کودکی مادرش را بر اثر بیماری سل از دست داد و پدرش نیز توانایی نگهداری از او را نداشت؛ بنابراین نزد پدربزرگ و مادربزرگ مادری‌اش بزرگ شد. محیط سختگیرانه و رسمی خانوادهٔ سرپرست باعث شد او بیشتر به کتاب‌خوانی، نوشتن و خیال‌پردازی پناه ببرد؛ تجربه‌هایی که بعدها الهام‌بخش خلق شخصیت‌های ماندگار داستان‌های این نویسنده شد. ایدهٔ نگارش داستانی با محوریت شخصیت «آنی شرلی» از ماجرایی واقعی شکل گرفت؛ جایی که زوجی مسن به‌اشتباه به‌جای یک پسر یتیم، دختری برای فرزندخواندگی دریافت کردند. او با همین الهام، داستان دختر یتیم سرزنده و خیال‌پردازی را نوشت که به‌سرعت دل مخاطبان سراسر جهان را ربود. «ال. ام. مونتگمری» در سال ۱۹۴۲ میلادی درگذشت.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

Kirkus Reviews رمان حاضر را داستانی ایدئالیستی و عاشقانه دانسته که پر از احساسات و دارای پایانی خوش است. منتقدی در In This Ordinary Time اشاره کرده که شخصیت «پت» به‌دلیل مقاومت بیش از حد در برابر تغییر، ممکن است در نگاه برخی خوانندگان آزاردهنده یا بی‌حوصله به نظر برسد، اما بیان چنین حالت درونی‌ای، عمق روانی شخصیت را نشان می‌دهد. Captivated Reading این کتاب را اثری آرام و غرق در تصویرهای زیبا و اندوه دانسته؛ اثری که بازتاب‌دهندهٔ نوستالژی و احساس تعلق است؛ هرچند ریتم آن کند است.

بخشی از کتاب پت و دوراهی عشق (کتاب دوم)

«هیلاری پس از رفتنش، تنها یک بار برای پت نامه نوشت؛ یکی از همان نامه‌های همیشگی و دلپذیر، پر از طرح‌های کوچک از خانه‌هایی که می‌خواست نقشه‌شان را بکشد. فقط در انتهای نامه نوشته بود، "پت، عزیز دلم، بابت اینکه من عاشقت هستم و تو نمی‌توانی عاشقم باشی خودت را سرزنش نکن. من همیشه عاشقت بوده‌ام. دست خودم نیست. اگر هم بود، نمی‌خواستم از عشقت دست بردارم. اگر به اختیار من بود، هنوز هم عشق تو را انتخاب می‌کردم. بعضی از آدم‌ها عشق نافرجامشان را فراموش می‌کنند. من مثل آنها نیستم پت. برای من بزرگ‌ترین مصیبت زندگی این است که بگویند باید تو را فراموش کنم. من هیچ‌گاه فراموشت نخواهم کرد و همیشه عاشقت خواهم ماند. این هزار بار بهتر از آن آسایشی است که بخواهد با فراموشی به دست بیاید. عشق و علاقه‌ام به تو بهترین اتفاق زندگی‌ام است، همیشه بوده. عشقت باعث نابودی من نشد، برعکس به زندگی‌ام معنا بخشید و موهبت بصیرت به من ارزانی داشت تا بدانم چه چیزهایی ارزشمندند. عشقت چراغی بود پیش راهم که نگذاشت گرفتار مصائب هیجانات فرومایه و آرزوهای بی‌ارزش شوم، و همیشه همین‌طور خواهد بود. پس ناراحت من نباش و به‌خاطر من خودت را عذاب نده."»

kiana2011
۱۴۰۴/۰۵/۲۶