کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید) سوفی کینزلا + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

نویسنده:سوفی کینزلا
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

معرفی کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

کتاب الکترونیکی «دنیای شگفت‌انگیز ربه‌کا (شوق خرید)» نوشتهٔ سوفی کینزلا با ترجمهٔ شیما مصحفی و الهه صالحی و ویراستاری حمیده رستمی، توسط انتشارات لیوسا منتشر شده است. این رمان طنزآمیز و معاصر، داستان زندگی ربه‌کا بلوم‌وود، روزنامه‌نگار جوانی را روایت می‌کند که با وسوسه‌های خرید و مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کند. «دنیای شگفت‌انگیز ربه‌کا» به دغدغه‌های زنان جوان، مصرف‌گرایی و چالش‌های زندگی شهری می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

این رمان در ژانر داستان‌های معاصر انگلیسی قرار می‌گیرد و روایتگر زندگی ربه‌کا بلوم‌وود، زنی جوان و روزنامه‌نگار اقتصادی است که در لندن زندگی می‌کند. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که مصرف‌گرایی و فرهنگ خرید در جوامع غربی به اوج خود رسیده و دغدغه‌های مالی و هویت فردی برای بسیاری از جوانان مطرح است. «دنیای شگفت‌انگیز ربه‌کا» با نگاهی طنزآمیز، به وسوسه‌های خرید، فشارهای اجتماعی، روابط دوستانه و خانوادگی و تلاش برای یافتن تعادل میان خواسته‌ها و واقعیت‌های زندگی می‌پردازد. نویسنده با خلق شخصیت‌هایی باورپذیر و موقعیت‌هایی آشنا، تصویری از زندگی شهری و چالش‌های زنان جوان در مواجهه با انتظارات اجتماعی و بحران‌های مالی ارائه می‌دهد. این کتاب آغازگر مجموعه‌ای است که مراحل مختلف زندگی ربه‌کا را از تجرد تا ازدواج و مادر شدن دنبال می‌کند و در عین حال، تصویری از جامعهٔ مدرن و دغدغه‌های روزمرهٔ آن به دست می‌دهد.

خلاصه کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «ربه‌کا بلوم‌وود»، روزنامه‌نگار اقتصادی جوانی آغاز می‌شود که در لندن زندگی می‌کند و به شدت به خرید کردن علاقه دارد. او مدام درگیر وسوسهٔ خرید اجناس برند و لوکس است و همین موضوع باعث می‌شود حساب بانکی‌اش خالی شود و کارت‌های اعتباری‌اش بدهکار بماند. ربه‌کا تلاش می‌کند با خواندن کتاب‌های خودیاری و اجرای توصیه‌های صرفه‌جویی، وضعیت مالی‌اش را سامان دهد اما بارها در برابر وسوسه‌های خرید شکست می‌خورد. در کنار این چالش‌ها، او با روابط دوستانه، مشکلات کاری و دغدغه‌های خانوادگی نیز روبه‌رو است. طنز داستان در تضاد میان شغل ربه‌کا (که باید به دیگران دربارهٔ مدیریت مالی مشاوره بدهد) و زندگی شخصی آشفته‌اش شکل می‌گیرد. حضور شخصیت‌هایی مانند سوزی (همخانهٔ ربه‌کا)، لوک برندون (مدیر موفق و جذاب) و خانوادهٔ ربه‌کا، فضای داستان را پررنگ‌تر می‌کند. روایت با اتفاقات روزمره، خریدهای ناگهانی، تلاش برای پنهان‌کردن مشکلات مالی و موقعیت‌های طنزآمیز پیش می‌رود و ربه‌کا در مسیر یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلاتش، با واقعیت‌های زندگی و روابط انسانی بیشتر آشنا می‌شود. پایان داستان باز است و سرنوشت ربه‌کا و چالش‌هایش همچنان ادامه دارد.

چرا باید کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید) را خواند؟

این کتاب با نگاهی طنزآمیز و انتقادی به فرهنگ مصرف‌گرایی و فشارهای اجتماعی، تجربه‌های روزمرهٔ زنان جوان را به تصویر می‌کشد. روایت پرجزئیات و شخصیت‌پردازی دقیق، خواننده را با دغدغه‌های مالی، روابط دوستانه و چالش‌های هویتی آشنا می‌کند. «دنیای شگفت‌انگیز ربه‌کا» علاوه بر سرگرم‌کردن، فرصتی برای تأمل دربارهٔ سبک زندگی، مدیریت مالی و تأثیر تبلیغات و جامعه بر انتخاب‌های فردی فراهم می‌آورد. این اثر برای کسانی که به داستان‌های معاصر با محوریت زنان و زندگی شهری علاقه دارند، جذابیت ویژه‌ای دارد.

خواندن کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این رمان برای علاقه‌مندان به داستان‌های معاصر، طنز اجتماعی و روایت‌هایی دربارهٔ زنان جوان و زندگی شهری مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه‌هایی مانند مدیریت مالی، مصرف‌گرایی یا روابط دوستانه و خانوادگی دارند، می‌تواند خواندنی و قابل‌تأمل باشد.

بخشی از کتاب دنیای شگفت انگیز ربه کا (دیوانه خرید)

«بسیار خوب وحشت نکن. وحشت نکن. این فقط صورت حساب بکث کارت ویرا است. فقط تکه‌ای کاغذ است و چند رقم. منظورم این لست که مک چند تا رقم چه ترسی دارد؟ از پنجره‌ی دفترکارم به اتوبوسی که به سمت پایین خیابان کسفورد در حرکت بود. خیره شدم. سعی می‌کردم خودم را راضی کنم تاپاکت سفیدی را که روی میز شلوغ و درهم ریخته‌ام قرار داشت. باز کنم. برای هزارمین بار به خودم گفتم: اپن فقط یک تکه کاغذ است. ولی من که احمق نبودم. بودم؟ دقیقا می‌دانستم صورت‌حساب کارت ویزا چه مبلغی | تسیتا: به‌نوعی» یک رقم درشت. چیزی در حدود... دویست پوند. شاید هم سیصد پوند. بله احتمالا سیصد پوند بود. حداکثر سیصدوپنجاه. چشم‌هایم را بستم و شروع کردم به حساب کردن. آن کت و دامنی که از مغازه‌ی جیگ‌ساو! خریده بودم. شامی که من و سوزی در رستوران کوالینیو" خورده بودیم و آن قالیچه‌ی حوشگل سرخ و زرد. حالا که فکرش را می‌کردم. آن قالیچه خودش دویست پوند بود. ولی قطعاً ازژشش را داشت. همه آن زا تحسین می‌کردند. یا دست‌کم سوژی او آن مصتأعمم .2 7 .1 ۶ /دنیای شگفت‌انگیز ربه کا تعریف می‌کرد. آن کت و دامن در حراجی» سی درصد تخفیف داشت. چشم‌هایم را گشودم و دستم را به طرف صورت حسابت دراز کردم. همین که انگشتانم کاغذ پاکت را لمس کرد به یاد آن لنزهای جدید افتادم, لنزهای چشمی. نودوپنج پوند. پول زیادی بود. ولی خوب. ناچار بودم آنها را بخرم مگر نه؟ می‌بایست چه کار می‌کردم؟ کورمال کورمال همه‌جا می‌رفتم ؟ همچنین مجبور شده بودم آن محلول‌های جدید و آن گلدان قشنگ و جهارصد پوند؟»

۱۴۰۴/۰۵/۱۰

داستان در مورد ربکا خبرنگار یک نشریه ی اقتصادیست ،ربکا عاشق خرید کردنه،اما این خرید کردن بی حد وحساب اوضاع اقتصادیش رو به هم می ریزه،حالا باید دید ، اون دو راه بیشتر نداره یا در هزینه ها صرفه جویی

- بیشتر