تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب اندیشه های زرین تولستوی
معرفی کتاب اندیشه های زرین تولستوی
کتاب اندیشه های زرین تولستوی نوشتهٔ لئو تولستوی است که با گردآوری مریم شفقی توسط انتشارات لیوسا منتشر شده است. این اثر مجموعهای از تأملات نویسندهٔ مشهور روس، لئو تولستوی، است و دربرگیرندهٔ موضوعات متفاوتی دربارهٔ مظاهر حیات فردی و اجتماعی انسانهاست و خواننده را با ابعاد عمیق فکری این متفکر بزرگ آشنا میکند. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اندیشه های زرین تولستوی
لئو تولستوی در ادبیات روسی به عنوان چهرهای اخلاقمدار و دینگرا شناخته میشود. کتاب اندیشههای زرین لف نیکلایویچ تولستوی به جملات اندیشمندانهی او اختصاص دارد که در یک فهرست موضوعی منسجم گرد آمدهاند. در این اندیشهها میبینیم که تولستوی چگونه یک زندگی سعادتمندانه را در گروی حیاتی دینمحور و خداباورانه توصیف میکند. از مفاهیمی که در آثار تولستوی بیش از هر چیز دیگری به آن برمیخوریم، صلحطلبی اوست که در عین حال خالی از اندیشهی نقادانه به نابرابریهای طبقاتی و اجتماعی نیست. نثر لئو تولستوی در مقابل نویسندگانی مانند داستایوفسکی، ساختار روایی سادهتری دارد، خیر و شر آنچنان از منظر او ناواضح نیستند و از سوی دیگر تحلیلهای روانشناختی که از شخصیتهای داستانهایش ارائه میدهد، ریزبینی مثالزدنی دارد. واقعگرایی او در توصیف کردن همه چیز باعث میشود تا با نثری زنده و گیرا مواجه شویم. در کتاب اندیشههای زرین تولستوی اما این بار ذرهبینمان را از روی آثار داستانی او برداشتهایم و تمرکزمان را بر زندگی شخصی او و افکارش گذاشتهایم. لئو تولستوی به عنوان مردی که دغدغهی یافتن معنا در زندگی ذهن او را به خود مشغول ساخته بود، این معنا را در زندگی روشنفکران و فیلسوفان که در زندگی افراد عادی جامعه پیدا کرده بود که جنگ هرروزهشان برای زندهماندن بهواسطهی کار کردن، زندگی را برایشان پرمعنا ساخته بود.
خلاصه کتاب اندیشه های زرین تولستوی
کتاب اندیشههای زرین لف نیکلایویچ تولستوی مجموعهای منتخب از سخنان و تأملات عمیق لئو تولستوی است که به صورت موضوعی دستهبندی شدهاند. این کتاب دربرگیرندهٔی موضوعاتی چون طبیعت، مهربانی، مصیبت، بلا، آموزگار، کار و فعالیت، خوشبختی، بدبختی، زن، ایمان، راستگویی و سادگی است. از طریق این جملات قصار، خواننده با دیدگاههای تولستوی دربارهی معنای زندگی، اهمیت کار و ایمان، و ضرورت خدمت به همنوعان آشنا میشود. این اثر نشان میدهد که چگونه تولستوی، معنای واقعی زندگی را نه در میان روشنفکران، بلکه در تلاش و کار روزمرهی مردم عادی یافته بود. این کتاب چهرهای واقعیتر و صمیمیتر از نویسنده را به نمایش میگذارد و اظهارنظرهایی خردمندانه و صریح ارائه میدهد که حتی برای خوانندهی امروزی نیز ملموس و قابل درک هستند و او را به تأمل در ابعاد مختلف زندگیاش وامیدارد.
چرا باید کتاب اندیشه های زرین تولستوی را بخوانیم؟
خواندن کتاب اندیشههای زرین تولستوی فرصتی برای ارتباط با یکی از بزرگترین اندیشمندان تاریخ ادبیات است. این کتاب نه تنها شما را با دیدگاههای عمیق تولستوی در مورد معنای زندگی، اخلاق، صلحطلبی و نابرابریهای اجتماعی آشنا میکند، بلکه با ارائهی جملات قصار و تأملبرانگیز، به شما کمک میکند تا به ابعاد ریز و درشت زندگی خود بیندیشید و شاید حتی حس کنید در خرد و بینش این نویسندهی بزرگ شریک شدهاید. این اثر راهنمایی است برای یافتن آرامش درونی و درک عمیقتر از جهان پیرامون، به شیوهای که میتواند به زندگیتان معنا ببخشد.
خواندن کتاب اندیشه های زرین تولستوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به دوستداران آثار لئو تولستوی و ادبیات کلاسیک روسیه، علاقهمندان به جملات قصار و سخنان بزرگان، و هر کسی که به دنبال تأمل در معنای زندگی و ابعاد مختلف هستی است، پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که به موضوعات فلسفی، اخلاقی و اجتماعی علاقهمندند و دوست دارند در اوقات تنهایی خود به تفکر بپردازند، اندیشههای زرین تولستوی میتواند همدمی ارزشمند و الهامبخش باشد.
درباره لئو تولستوی
لف نیکلایویچ تولستوی متولد ۱۸۲۸، فیلسوف و نویسندهٔ روس، چهرهای محوری در مکتب واقعگرایی بود که آثارش تأثیری عمیق بر ادبیات جهان گذاشت. او که در کودکی یتیم شد، در «یاسنایا پالیانا» پرورش یافت و بعدها با نگارش دفتر خاطرات و تلاش برای آموزش آزاد کشاورزان، به فیلسوفی بزرگ تبدیل گشت. تولستوی پس از تجربیاتی در قفقاز و ارتش، به دنبال معنای زندگی بود و این معنا را در کار و ایمان مردم عادی یافت. او با آثاری چون «جنگ و صلح» و «آناکارنینا» به شهرت جهانی رسید، اما به دلیل دیدگاههای نقادانهاش نسبت به دولت و کلیسا، طرد شد. در پایان عمر، با هدف زندگی سادهتر، ملک خود را بخشید و در مسیر سفر درگذشت. آرامگاه او در «یاسنایا پالیانا» بدون سنگ قبر، نمادی از بزرگی اوست. او در ۱۹۱۰ چشم از جهان فرو بست.
بخشی از کتاب اندیشه های زرین تولستوی
«زمين مادر مشترك ما است، او ما را تغذيه میكند، به ما پناه میدهد و شادمان میسازد و با عشق به ما گرمی میبخشد. از لحظهی تولد تا زمانی كه در سينهی مادرانه او به خواب ابدی میرويم زمين پيوسته با آغوش لطيف خود ما را نوازش میكند.
***
ميهن چيست؟ ميهن يعنی تمام مردمانی كه در يك سرزمين دارای يك سير تاريخی هستند. ميهن يعنی گذشته، حال و آيندهی يك ملت. ميهن يعنی يك فرهنگ، يك زبان و يك ويژگی. يعنی انقلابهای صورت گرفته، خيزشهای تاريخی و سرگذشت آن.»