معرفی و دانلود کتاب وعده ما ماه اوت + خلاصه رایگان

۴.۳(از ۴ امتیاز)
انتشارات:
نشر نیماژ

معرفی کتاب وعده ما ماه اوت

کتاب الکترونیکی «وعده ما ماه اوت» از گابریل گارسیا مارکز و وحید اکبری - نشر نیماژ. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

درباره نویسنده کتاب

گابریل گارسیا مارکز نه‌تنها یک نویسنده، بلکه روایتگر تاریخ و فرهنگ آمریکای لاتین است. او در کلمبیا متولد شد و از همان نوجوانی به ادبیات علاقه داشت. ورود به دنیای روزنامه‌نگاری مسیر حرفه‌ای او را روشن کرد. با این حال، انتشار صد سال تنهایی جایگاه او را در ادبیات جهان تثبیت کرد. این رمان شگفت‌انگیز با ترکیب واقعیت و خیال، شهر خیالی ماکوندو و سرگذشت خانواده بوئندیا را به خوانندگان معرفی کرد. بسیاری این اثر را شاهکاری در سطح جهانی می‌دانند که تاثیری عمیق بر رمان‌نویسی قرن بیستم گذاشت. مارکز پس از آن نیز به نوشتن رمان‌هایی چون پاییز پدرسالار و ژنرال در هزارتوی خود ادامه داد و در کتاب عشق سال‌های وبا به موضوع عشق و گذر زمان پرداخت. او در کنار رمان‌نویسی، گزارش‌های روزنامه‌نگارانه و زندگی‌نامه خودنوشت زیستن برای بازگفتن را منتشر ساخت. درگذشت او در ۲۰۱۴ پایان راه نبود، چرا که آثارش همچنان در سراسر جهان خوانده می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وعده ما ماه اوت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:وعده ما ماه اوت
برچسب:مجموعه کتاب‌های جیبی مینیماژ

کافه کتاب
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۰۱

کتاب کوتاه و قشنگی بود ،،،،، رمانی درباره زنان ،،،،، اما کسی می تونه بگه این رمان خلاصه شده در طاقجه است ؟ یا کلا همینقدر کوتاهه ؟