دانلود و خرید کتاب سارا (جلد اول) استر هیکس ترجمه سوگل ملایی

معرفی کتاب سارا (جلد اول)

کتاب سارا (جلد اول) با عنوان اصلی Sara, book 1: Solomon's fine featherless friends نوشتهٔ استر هیکس و جری هیکس و ترجمهٔ سوگل ملایی است. انتشارات باران خرد این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ ادبیات داستانی قرن ۲۰ آمریکا قرار گرفته، داستانی در باب زندگی معنوی و راز قانون جاذبه است. این رمان جلد اول از مجموعهٔ سه‌جلدی «آموزه‌های آبراهام» است و برای افرادی که در حوزهٔ فروش فعالیت می‌کنند، مفید و الهام‌بخش آن‌ها برای پیشرفت در کسب‌وکار است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سارا (جلد اول) اثر استر هیکس و جری هیکس

کتاب «سارا (جلد اول)» (راز قانون جاذبه را می‌آموزد) که نخستین‌بار در سال ۱۹۹۹ میلادی منتشر شده، راهنمایی برای دستیابی به حال خوب و شادی و کنارآمدن با چالش‌های زندگی بدون اضطراب است. این کتاب فرمولی الهام‌بخش برای قدردانی، شادی و احساسات مثبت ارائه داده که آن را در داستان دلنشین دختر کنجکاوی به نام «سارا» و معلم او، جغدی به نام «سلیمان» گنجانده است. این رمان برای هر فرد فارغ از سن او که به‌دنبال شادی، معنا و پاسخ‌هایی دربارهٔ زندگی، مرگ و خواسته‌های قلبی‌اش بوده، مفید و تأثیرگذار است. گفته شده است که این کتاب فراتر از یک داستان کودکانه است؛ زیرا طرحی برای دستیابی به شادی و خوشبختی ارائه می‌کند که حق همهٔ انسان‌ها بوده است. در این کتاب نه‌تنها با روش‌های متنوع فروش آشنا می‌شوید، بلکه می‌آموزید چگونه با مشتریان خود ارتباط مؤثر برقرار کرده و اعتماد آن‌ها را جلب کنید؛ همچنین کتاب «سارا» به شما نشان می‌دهد که با شناخت نقاط قوت و ضعف خود، چگونه می‌توانید عملکردتان را بهبود بخشید و در زمینهٔ فروش به موفقیت‌های بیشتری دست یابید.

اثر حاضر جلد اول از یک سه‌گانه تحت‌عنوان «آموزه‌های آبراهام» است. این سه‌گانه شما را با مفاهیمی مانند قانون جذب (چگونگی جذب افکار، احساسات و تجربیات به زندگی)، قدرت تفکر (تأثیر افکار بر واقعیت) و ارتباط با جهان هستی (چگونه با جهان هستی هماهنگ شویم و خواسته‌هایمان را جذب کنیم؟) آشنا می‌کند. این مجموعه دارای زبان ساده و روان و داستانی گیرا درمورد «سارا» و همراهان او است. «سارا» دختری است که رازهای شادزیستن را کشف می‌کند و هم‌زمان با خواننده به‌سمت خوشبختی گام برمی‌دارد و او را از تجربیاتش بهره‌مند می‌سازد؛ تا در نهایت هر دو به‌شکلی معجزه‌آسا متحول شوند. گفته شده خواندن این کتاب الهام‌بخش، قدرت درونی ما را بیدار می‌کند و در نهایت ما را به زندگی دلخواه خود می‌رساند. کتاب «سارا» شامل داستان دگرگونی یک زندگی از دوران کودکی است که در اعماق وجود هر یک از ما نهفته؛ اثری الهام‌بخش دربارهٔ سفر یک کودک به‌سوی شادی نامحدود. همهٔ ما یک «سارا» در وجودمان داریم؛ پس با او همراه شوید.

خلاصه داستان سارا (جلد اول)

سارا دختری ده‌ساله، خجالتی و گوشه‌گیر است که اصلاً خوشحال نیست. او برادری آزاردهنده و هم‌کلاسی‌هایی بی‌عاطفه دارد، نسبت به تکالیف مدرسه بی‌تفاوت است و به‌طور خلاصه، نمونه‌ای از کودکان امروزی است. سارا به‌دنبال شادی است، اما در اطرافش آن را نمی‌یابد؛ تا اینکه جغد پیر و عاقلی به نام «سلیمان» را ملاقات می‌کند. همه‌چیز تغییر می‌کند. سلیمان به سارا یاد می‌دهد که چگونه با عشقی بی‌قیدوشرط به همه‌چیز نگاه کند و به‌طور مداوم در فضایی از انرژی مثبت قرار بگیرد. سارا برای اولین‌بار با خود واقعی و توانایی‌های نامحدودش آشنا می‌شود.

چرا باید کتاب سارا (جلد اول) را بخوانیم؟

مطالعهٔ این رمان شما را با مفهوم «قانون جذب»، راه‌های رشد شخصی و رسیدن به خوشبختی آشنا می‌کند؛ همچنین از طریق همراهی با شخصیت «سارا» ترفندهای فروشِ درست در حوزهٔ کسب‌وکار را خواهید آموخت.

کتاب سارا (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای تمام جویندگان روشنگری و خوشبختی نوشته شده؛ کسانی که در پی یافتن پاسخ‌هایی برای پرسش‌های خود دربارهٔ زندگی هستند. این اثر را به دوستداران «قانون جذب»، افرادی که می‌خواهند زندگی خود را بهبود بخشند و کسانی که به‌دنبال رشد شخصی هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

درباره استر هیکس و جری هیکس

«استر هیکس» متولد ۵ مارس ۱۹۴۸، سخنران و نویسندهٔ الهام‌بخش آمریکایی است. او چندین کتاب را با همسرش «جری هیکس» نوشته، کارهای بسیاری دربارهٔ «قانون جاذبه» یا «قانون جذب» با انتشارات «ابراهیم هیکس» ارائه کرده و نتایج آن را در نسخهٔ اصلی فیلم سال ۲۰۰۶ به نام «راز» منتشر کرده است. استر هیکس و جری هیکس از پرفروش‌ترین نویسندگان نیویورک‌تایمز بوده‌اند. نشانی وب‌سایت معتبر بین‌المللی آن‌ها عبارت است از www.abraham-hicks.com. سه‌گانهٔ «سارا» (آموزه‌های آبراهام) نوشتهٔ این زوج است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب «سارا» (از مجموعهٔ «آموزه‌های آبراهام») برندهٔ جایزهٔ کتاب برتر سال ۱۹۹۷ بوده و به‌عنوان یکی از کتاب‌های برجستهٔ سال ۱۹۹۶ میلادی انتخاب شده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

«آدری هاربر برشن» (روان‌درمانگر) کتاب «سارا» را یک گوهر کوچک و شگفت‌انگیز با پیامی زیبا و ظریف دانسته و گفته این کتاب به ما می‌آموزد چگونه به‌طور مستقیم به قلب دیگران سفر کنیم. او داستان این کتاب را آرام، جذاب، گاه خنده‌دار، پر از اضطراب و شاد توصیف کرده و گفته این اثر، شروعی عالی برای جویندگان خوشبختی محسوب می‌شود.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر در سال ۱۴۰۰ با ترجمهٔ «ارغوان جولایی» توسط انتشارات جویا، در سال ۱۴۰۱ با ترجمهٔ «مینا اعظامی» توسط انتشارات صورتگر و در همین سال با ترجمهٔ «فهیمه فتحی» توسط انتشارات آرایان منتشر شده است.

بخشی از کتاب سارا (جلد اول)

«سارا در آخرین روز از سال تحصیلی، با احساس عجیب و چندگانه‌ای به خانه برگشت. معمولاً او این وقت از سال را شادترین زمان می‌دانست؛ زیرا تابستان به‌طور کامل پیش رویش بود، می‌توانست خلوت و تنهایی خودش را داشته باشد و مجبور نبود در یک کلاس و با همکلاسی‌های مختلف و ناآرامش وقت بگذراند؛ اما او امسال و آن هم در آخرین روز سال تحصیلی، احساس متفاوتی داشت و خیلی تغییر کرده بود. او پس از تمام‌شدن مدرسه، آرام در خیابان قدم می‌زد، در هوای فوق‌العادهٔ بهاری نفس می‌کشید و روبه‌رویش را نگاه می‌کرد. همچنین گاهی اوقات برمی‌گشت و به پشت سرش می‌نگریست؛ زیرا مشتاق بود همه‌چیز و همه‌کس را در اطرافش ببیند. او تابه‌حال آسمان را به این زیبایی ندیده بود. آسمان آن روز، آبی‌تر و عمیق‌تر از همیشه دیده می‌شد و ابرهایی سفید و همچون پر که در کنتراستی کامل قرار داشتند، منظرهٔ خیره‌کننده‌ای را ایجاد کرده بودند. سارا صدای واضح و شیرین پرندگانی را می‌شنید که در دوردست آواز می‌خواندند، ولی آن‌ها را نمی‌دید. او حتی هوای فوق‌العاده‌ای را هم روی پوستش احساس می‌کرد و این برایش خیلی دل‌چسب بود. درواقع سارا داشت در حال و هوای عجیبی قدم می‌زد.

ناگهان صدایی را شنید که می‌گفت: «می‌بینی که خوشبختی به حقیقت پیوسته، سارا.»

«سلیمان، تویی!‌»

صدای واضح سلیمان در مغز سارا می‌پیچید که مدام می‌گفت: «خوشبختی همه‌جا هست.»

«تو درست میگی سلیمان، من می‌تونم اون رو ببینم و احساسش کنم!‌»»

۵۰%