دانلود و خرید کتاب قدرت آگاهی نویل گادارد ترجمه محدثه ابراهیمی

کتاب قدرت آگاهی

نویسنده:نویل گادارد
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب قدرت آگاهی

کتاب الکترونیکی «قدرت آگاهی» (The Power of Awareness) نوشتهٔ نویل گودارد با ترجمهٔ محدثه ابراهیمی و نشر ترجمان‌نگار، اثری در حوزهٔ تفکر نوین و خودسازی است. این کتاب به بررسی نقش آگاهی و ذهنیت انسان در شکل‌دهی به واقعیت زندگی می‌پردازد و با تکیه بر آموزه‌های روانشناسی و فلسفهٔ ذهن، راه‌هایی برای تغییر نگرش و تحقق اهداف فردی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدرت آگاهی

«قدرت آگاهی» اثری از «نویل گودارد» است که در میانهٔ قرن بیستم نوشته شده و به عنوان یکی از آثار شاخص در حوزهٔ خودسازی و تحول فردی شناخته می‌شود. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که مباحث مربوط به ذهن، آگاهی و نقش انسان در خلق واقعیت، توجه بسیاری را به خود جلب کرده بود. نویسنده با الهام از آموزه‌های فلسفی و روانشناختی، تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه باورها و مفروضات ذهنی، مسیر زندگی و سرنوشت انسان را تعیین می‌کنند. کتاب با زبانی تحلیلی و مثال‌های متنوع، خواننده را به بازنگری در نگرش‌ها و باورهایش دعوت می‌کند و بر اهمیت تخیل، توجه و پذیرش مسئولیت فردی تأکید دارد. در کنار مباحث نظری، نمونه‌هایی از تجربه‌های شخصی و داستان‌های واقعی نیز آورده شده تا مفاهیم کتاب ملموس‌تر شوند. این اثر در فضای فکری‌ای نوشته شده که علم و معنویت را به هم پیوند می‌زند و به دنبال ارائهٔ راهی برای تحقق آرزوها و اهداف از طریق تغییر درونی است.

خلاصه کتاب قدرت آگاهی

پیام اصلی «قدرت آگاهی» بر این ایده استوار است که آگاهی و ذهنیت هر فرد، عامل اصلی در شکل‌گیری تجربه‌های زندگی اوست. نویسنده باور دارد که هر تغییری در دنیای بیرونی، ابتدا باید در سطح آگاهی و باورهای فردی رخ دهد. او توضیح می‌دهد که «من هستم» یا همان خودآگاهی، جوهرهٔ وجود انسان است و هر مفهومی که فرد دربارهٔ خود می‌پذیرد، به واقعیت زندگی‌اش تبدیل می‌شود. در ادامه، کتاب به نقش تخیل و فرضیات ذهنی می‌پردازد و بیان می‌کند که با فرض تحقق آرزوها و تداوم این احساس، فرد می‌تواند شرایط زندگی خود را دگرگون کند. توجه متمرکز، پذیرش مسئولیت و پایداری در باور به تحقق اهداف، از دیگر موضوعات کلیدی کتاب هستند. نویسنده با مثال‌هایی از زندگی واقعی و تمرین‌های ذهنی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییر نگرش و تمرکز بر احساس برآورده شدن آرزوها، مسیر زندگی را تغییر داد. در نهایت، کتاب بر اهمیت پایداری، پذیرش و عمل بر اساس باورهای جدید تأکید می‌کند و خواننده را به تجربهٔ عملی این آموزه‌ها دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب قدرت آگاهی را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر نقش آگاهی و ذهنیت در شکل‌دهی به واقعیت، فرصتی برای بازنگری در باورها و نگرش‌های فردی فراهم می‌کند. خواننده با مطالعهٔ آن می‌تواند با مفاهیم بنیادینی مانند خودآگاهی، تخیل و قدرت فرضیات ذهنی آشنا شود و راه‌هایی برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی شخصی بیابد. نمونه‌های عملی و تمرین‌های ذهنی ارائه‌شده در کتاب، امکان تجربهٔ مستقیم آموزه‌ها را فراهم می‌سازد و به مخاطب کمک می‌کند تا مسئولیت بیشتری در قبال سرنوشت خود بپذیرد.

خواندن کتاب قدرت آگاهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ رشد فردی، خودشناسی و تغییر نگرش دارند. کسانی که به دنبال راه‌هایی برای تحقق اهداف، افزایش اعتماد به نفس یا غلبه بر محدودیت‌های ذهنی هستند، می‌توانند از آموزه‌های این اثر بهره‌مند شوند. همچنین علاقه‌مندان به مباحث روانشناسی مثبت، فلسفهٔ ذهن و تفکر نوین، مخاطبان اصلی این کتاب به شمار می‌آیند.

فهرست کتاب قدرت آگاهی

- فصل ۱: من هستم به بررسی مفهوم خودآگاهی و نقش آن در شکل‌دهی به واقعیت می‌پردازد. - فصل ۲: آگاهی اهمیت آگاهی به عنوان جوهرهٔ اصلی تجربه‌های انسانی را توضیح می‌دهد. - فصل ۳: قدرت فرض نقش فرضیات ذهنی و تخیل در تحقق آرزوها و تغییر شرایط زندگی را بررسی می‌کند. - فصل ۴: میل به چگونگی شکل‌گیری و تحقق میل‌ها و آرزوها از طریق تغییر نگرش می‌پردازد. - فصل ۵: حقیقتی که شما را آزاد می‌کند تأکید بر کنترل تخیل و توجه برای رسیدن به آزادی و خوشبختی. - فصل ۶: توجه اهمیت تمرکز و هدایت توجه برای تحقق اهداف را شرح می‌دهد. - فصل ۷: نگرش تأثیر نگرش و انتظارات ذهنی بر تجربه‌های زندگی را بررسی می‌کند. - فصل ۸: انصراف به رها کردن افکار منفی و تمرکز بر ایده‌آل‌ها می‌پردازد. - فصل ۹: آماده‌سازی مکان شما دربارهٔ پذیرش و ادعای خواسته‌ها و نقش تخیل در تحقق آن‌ها بحث می‌کند. - فصل ۱۰: خلقت مفهوم پایان‌یافتگی خلقت و نقش آگاهی در تجربهٔ بخش‌های مختلف زندگی را توضیح می‌دهد. - فصل‌های بعدی نیز به موضوعاتی مانند کنترل ذهنی، پذیرش، راه بی‌دردسر، تاج اسرار، ناتوانی شخصی، انجام‌دهندگان باشید، ملزومات، عدالت، ارادهٔ آزاد، پایداری و نمونه‌های واقعی از اجرای آموزه‌های کتاب اختصاص یافته‌اند.

بخشی از کتاب قدرت آگاهی

«هر چیزی که پذیرفته شود به وسیله نور آشکار می‌شود. زیرا هر چیزی که آشکار می‌شود با سطوح آگاهی تجلی می‌یابد. کسی نیست که تمام آنچه هست، نباشد؛ زیرا با این که آگاهی در سلسله سطوح بی‌نهایت بیان می‌شود، اما تقسیم‌بندی نمی‌شود. هیچ جدایی یا شکاف واقعی در آگاهی وجود ندارد. "من هستم" را نمی‌توان تقسیم کرد. من، ممکن است خود را یک مرد ثروتمند، یک مرد فقیر، یک مرد گدا یا یک دزد تصور کنم. اما مرکز وجود من، بدون توجه به مفهومی که از خودم دارم، ثابت می‌ماند. در مرکز تجلی، تنها یک "من هستم" وجود دارد که در لشکرهایی از اشکال با مفاهیم خود «من چه کسی هستم» می‌باشد. "من هستم"، خود تعریف مطلق است. بنیادی که همه چیز بر آن استوار است. "من هستم" اولین علت- جوهر است. "من هستم" را می‌توانم فراموش کنم که هستم، کجا هستم، چه هستم، اما نمی‌توانم فراموش کنم که هستم. آگاهی از بودن، صرف نظر از میزان فراموشی که، کجا و چیستم، باقی می‌ماند. "من هستم" آن چیزی است که در میان اشکال بی‌شمار، همیشه ثابت است. این کشف بزرگ علت (آگاهی)، نشان می‌دهد که انسان، خوب یا بد، در واقع داور سرنوشت خود است و این تصور او از خود است که تعیین‌کننده جهانی است که در آن زندگی می‌کند.»