دانلود و خرید کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی دارن هاردی ترجمه محسن صدوق

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی

در ستایش کتاب قطار بازی کارآفرینی

-چرا اکنون زمان ملحق شدن به سواری فرا رسیده است

«دارِن هاردی یک‌بار دیگر موفق شد! کتاب قطار بازی کارآفرینی، کتاب سال است؛ کتابی که خواندنش برای هر کسی که شغل و تجارت خودش را دارد و یا می‌خواهد داشته باشد، لازم است. کاش 20 سال پیش این کتاب به دستم می‌رسید، زمانی که سفر کارآفرینی‌ام را شروع کردم، چون باعث می‌شد هزاران درد و رنج را از خودم دور کنم و منحنی یادگیری‌ام را کوتاه‌ترکنم. اکنون نوبت شماست به سواری ملحق شوید!»

-دیوید باخ ، نُه بار برنده‌ی پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز و مولف کتاب "دیر شروع کنید" و کتاب "انتهای ثروت و میلیونر خودکار"

«دارن هاردی یک فرد تمام و کمال است. کتاب کارآفرینی او پُر از ترفند‌های زیرکانه است. پس همین الان از آن استفاده کنید.»

-باربارا کورکوران ، مولف "ماجرا‌های نهنگ و ستاره" Shark Tales ABC

«برای موفقیت در تجارت باید سرسخت باشید و افکار بزرگ داشته باشید. مهارت‌تان را افزایش دهید. برای بهتر شدن با بهترین‌ها آموزش ببینید. دارن هاردی با موفقیت زندگی کرده و آن را لمس کرده است! اگر شما در مورد موفقیت جدی هستید این کتاب به شما کمک می‌کند به اوج برسید. مطمئناً عاشق دیدگاه‌های او می‌شوید.»

-دونالد ترامپ ، سرمایه‌گذار، رئیس و نماینده‌ی سازمان ترامپ

«هیچ زمانی بهتر از حالا زمان تبدیل شدن به یک کارآفرین شجاع نیست. دارن هاردی به ملزوماتی در کارآفرینی می‌پردازد که هیچ‌کس در هیچ دانشگاهی آموزش نمی‌دهد؛ شجاعت، شور و اشتیاق، هدف‌مندی، پشتکار، تفکر شجاعانه و چیزهای دیگر. این کتاب از آن دسته کتاب‌هایی است که قبل از ملحق شدن به سوار کاری، خواندن آن برای همه لازم است.»

-پیتر اچ.دیاماندیس ، رئیس اجرایی دانشگاه تکنیکی، بنیانگذار و مدیر ایکس‌پرایز و مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز: "فراوانی؛ آینده بهتر از آنی است که فکر می‌کنید"

«دارن هاردی بزرگان عصر ما را مورد مطالعه قرار داده، با آنها مصاحبه کرده، از آنها درس گرفته و چکیده‌ی دستاوردهایش را در این کتاب آورده است. انصافاً چگونه می‌توانستید به این همه عقلانیت و درایت بزرگ‌ترین تاجران تاریخ دست پیدا کنید؟»

-داو لینی‌گر ، موسس و رئیس شرکت RE/MAX

«این کتاب یک منبع باور نکردنی است. نه تنها ترکیب کاملی از ذهنیت‌ها و مهارت‌های لازم را برای تبدیل شدن به کارآفرین موفق فراهم کرده، بلکه به‌گونه‌ای سرراست و ساده نوشته شده و راهکارهایی را ارائه داده که به‌راحتی نمی‌توانید از آنها بگذرید. شفافیت، شوخ‌طبعی و روان بودن نوشته‌های او باعث شد که من صفحه به صفحه‌ی آن را مرور کنم تا ببینم بعد از آن چه‌چیزی می‌آید. حتی بعد از 45 سال مدیریت و اداره‌ی تجارت‌های موفق و متعدد همچنان چیزهای تازه‌ای یاد می‌گیرم. به همه خواندن آن را سفارش می‌کنم.»

-جک کان فیلد ، مولف مجموعه داستان‌های "سوپ جوجه برای روح" و "اصول موفقیت" با بالاترین فروش بین‌المللی

«دارن هاردی مرد ماموریت‌های خطرناک است. او راهی برای پیشرفت به شما ارائه داده است. او به اندازه‌ی کافی سخاوتمند هست که تجربیاتش را با شما درمیان بگذارد. به حرف او گوش دهید!»

-ست گادین ، مولف کتاب گاو بنفش و "فریب ایکاروس "

«زندگی یک قطار بازی است، همان‌گونه که دارن هاردی می‌گوید موفقیت هم همین است. هر دوی ما معتقدیم که هر یک از ما مقیاسی برای اندازه‌گیری موفقیت داریم، شما نیز باید مفهوم موفقیت را در طول زندگی برای خودتان تعریف کنید. این کتاب به شما کمک می‌کند که موفقیت را با تعابیر خودتان تعریف کنید.»

-ماریا شریور ، شش‌بار برنده‌ی بهترین فروش کتاب نیویورک‌تایمز، برنده‌ی روزنامه‌نگاری، برنده‌ی جایزه‌ی اِمی و بانوی اول سابق کالیفرنیا

«آینده متعلق به کارآفرینان است. کتاب جدید دارن، کتاب راهنمایی است که کارآفرینان جدید برای شروع، رشد و دوام تجارت موفق در جهان کارآفرینی به آن نیاز دارند.»

-رابرت کیوساکی ، آموزش‌دهنده، کارآفرین، سرمایه‌گذار و مولف کتاب "پدر پولدار، پدر بی‌پول"

«مجله‌ی موفقیت کلیدهایی را در اختیار قرار داده است. دارن هاردی نه تنها خودش در سواری قطار کارآفرینی مهارت پیدا کرده، بلکه زمان زیادی را با بزرگ‌ترین کارآفرینان که امروز در قید حیات هستند صرف کرده، با آنها مصاحبه کرده و آنها را مورد مطالعه قرار داده است. من این کتاب را به کسانی که قصد ورود به دنیای کارآفرینی را دارند، توصیه می‌کنم. این کتاب، راهنمای شماست تا پتانسیل‌های‌تان را بشناسید و غول کارآفرینی را که آماده و منتظر درون شما خوابیده، بیدار کنید.»

-آنتونی رابینز ، رئیس هفت شرکت خصوصی، مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز "مربی رده بالا"

«ضربان قلب من بالاتر می‌رود وقتی که صفحات این کتاب را ورق می‌زنم. دارن، روح کارآفرینی را بهتر از هر کسی که من می‌شناسم گرفته و گسترش داده است. من به مدت 25 سال یک کارآفرین موفق بوده‌ام اما این کتاب مرا هیجان‌زده کرده و همه‌چیز را برایم روشن کرده است. شما باید آن را بخوانید و بلافاصله به کار ببرید.»

-درک سیورز ، بنیانگذار CD Baby کودک و مولف "هر آن‌چه می‌خواهی"

«شفافیت و بینشی که دارن هاردی منتقل می‌کند، می‌تواند یک کارآفرین را به کارآفرینِ موفق باورنکردنی تبدیل کند. هاردی همه‌ی مسائل را از تعیین اولویت‌ها و واگذاری مسئولیت‌ها تا رهبری با بینشی وسیع، مطرح و بررسی کرده است. هر کسی که می‌خواهد به موفقیت بزرگی دسترسی پیدا کند، باید این کتاب را در لیست کتاب‌های ضروری‌اش قرار دهد.»

-ژان آساراف ، کارآفرین سریالی، مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز، مولف کتاب "همه را از آن خود سازید" و کتاب "پاسخ"

«کتاب جدید دارن هاردی به نام قطار بازی کارآفرینی، الهام‌بخش تمام کارآفرینان است. او شما را به تجربه‌ی سواری در صندلی جلو دعوت می‌کند تا گذر از قله‌ها و دره‌ها را کنار او تجربه کنید و با آخرین سرعت پیش بروید. مفاهیم دارن اثبات‌ شده و استراتژی‌های او بسیار ارزشمند است. آن را بخرید و از سواری موفق‌تان لذت ببرید.»

-جِفری گیتومِر ، مولف "کتاب کوچک قرمز فروش"

«اگر می‌خواهید سوار قطار بازی کارآفرینی شوید، اطمینان حاصل کنید که در صندلی جلو نشسته‌اید. شما مهم‌ترین سواری عمرتان را با کتاب ماجراجویی دارن انجام می‌دهید تا به کمک آن رویاهای تجارت‌تان را محقق سازید. بلیت را تهیه کنید.»

-گرانت کاردون ، مولف بهترین و پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز به نام "اگر شما اولین نباشید، آخرین نیستند"، کارآفرین و موسس شبکه‌ی "هرچه لازم باشد"

«خودش است! من 20 سال صبر کردم تا چیزهایی را یاد بگیرم که دارن در 200صفحه خلاصه کرده است. این کتاب را بخوانید، مرور کنید و جذب کنید. این کتاب منحنی یادگیری شما را کوتاه می‌کند، موفقیت شما را شتاب می‌بخشد و رفاه و آسایش آینده‌تان را دستخوش تحول می‌کند.»

-دایموند جونز ، ستاره‌ی برنامه‌ی مخزن کوسه در ABC، موسس و مدیر FUBU

«اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه عدم اطمینان را در تجارت و زندگی شخصی‌تان مدیریت کنید، باید این کتاب را دوبار بخوانید. یک‌بار آن را بخوانید تا مهارت‌هایی را که برای ماندن در سواری لازم است، به‌دست آورید و بار دوم بخوانید تا ابزارهایی را به‌کار ببرید که دارن به شما می‌دهد تا از هیجان سواری‌تان لذت ببرید. زمانی که مهارت‌های جدید را به‌کار ببرید، ترس‌تان کمتر می‌شود!»

-اَلکس ماندوسین ، رئیس و مدیر امور بازاریابی آنلاین

«این کتاب سوختی برای آتش کارآفرینی شماست. اگر بخواهید، این کتاب ایده و انگیزه‌ی ضروری را برای موفقیت به شما می‌دهد. دیگر منتظر نمانید این کتاب را بخوانید و به دنبال رویاهایتان بروید.»

-مارک سان بورن ، مولف کتاب پرفروش‌ Fred Factor & EncoreEffect

«دارن هاردی یکی از برجسته‌ترین کارشناسان در زمینه‌ی پیشرفت در کارآفرینی است. این کتاب را بخوانید و بر اساس آن عمل کنید تا موفق شوید.»

-رابین شارما ، مولف پرفروش‌ترین کتاب: "رهبری که عنوانی نداشت"

«این کتابِ قابل توجه، پُر است از ارزش‌های اثبات شده، روش‌های عملی و تکنیک‌هایی که با استفاده از آنها می‌توانید هزاران دلار و سال‌ها کار سخت را پس‌انداز کنید.»

-برایان تریسی ، مولف "راه رسیدن به ثروت"

«اکنون بهترین زمانی است که می‌توانید به یک کارآفرین تبدیل شوید. با کتاب جدید دارن برنامه‌ای برای موفقیت خواهید داشت. نگرش دارن نسبت به اولویت‌بندی، واگذاری، مسئولیت‌ها و رهبری، عالیست و همچنین به شما یاد می‌دهد که برای ایجاد یک تجارت موفق و رفع موانع در مسیر موفقیت چه کارهایی را باید انجام دهید و اینکه موفق‌ترین افراد در زمینه‌ی کارآفرینی چگونه رویای خود را محقق کرده‌اند.»

-جو پولیش ، موسس شبکه جِنیوس

«بینش و شفافیتی که دارن هاردی منتقل می‌کند، می‌تواند به یک کارآفرین کمک کند تا به موفق‌ترین فرد تبدیل شود.»

-چیپ کونلی ، بنیانگذار هاسپیتالیتی و مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز به نام "معادلات احساسی و پیک"

«قطار کارآفرینی کتابی است که همه‌ی صاحبان تجارت‌ که افرادی هوشمند هستند، به آن نیاز دارند. دارن هاردی استاد تشریح فرآیند موفقیت در تجارت‌های مدرن است. این کتاب نقشه‌ای برای شروع و پیشرفت شرکت رویایی شما فراهم می‌کند. اگر می‌خواهید سواری احساسی‌تان به سمت ثروت دوام داشته باشد، همین حالا این کتاب را بخرید.»

-بِرندون بارچاد مولف پرفروش‌ترین کتاب سال نیویورک‌تایمز به نام "پیغام‌آور میلیونر"

«قطار بازی کارآفرینی به هر کسی که می‌خواهد کارآفرین شود کمک می‌کند، به‌خصوص کسانی که نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند و چه‌چیزی باید داشته باشند.»

-تونی هِسیه ، مدیرعامل شرکت Zappos و نویسنده‌ی پرفروش‌ترین کتاب سال نیویورک تایمز به نام "انتقال خوشبختی"

«کتاب دارن هاردی درخشان است. یک کتاب ناب! ترکیبی از پیوستن آرام به کارآفرینی و سپس تزریق دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری در آن است. دارن علاوه بر داستان‌های کارآفرینان، مصاحبه‌هایش با موفق‌ترین افراد مانند برانسون و جابز را به اشتراک می‌گذارد. خواندن این کتاب مانند این است که به ذهن کارآفرینان بزرگ عصر ما، دسترسی خصوصی داشته باشید.»

-مارک ای.اسپارکس ، موسس تیم برگریک و مولف کتاب "آنها نمی‌توانند شما را بخورند"

«اگر واقعاً قصد دارید تجارت موفقی را بنا کنید و می‌خواهید این کار بدون قربانی شدن خودتان در فرآیند کار انجام شود، این کتاب برای شما نوشته شده است.»

-نیدو کوبین ، رئیس دانشگاه "پوینت " و رئیس شرکت "گریت هاروست بِرد "

«در طول هر دو قرن یک کتاب انقلابی منتشر می‌شود و جهان تجارت را برای همیشه متحول می‌کند، کتاب قطاربازی کارآفرینی چنین کتابی است. دارن هاردی درخشان‌ترین مغز متفکر را در تجارت امروز دارد. من هرگز چنین کتاب شفاف، دقیق و مختصری ندیدم که کلید تغییر تجارت و آینده‌ی شما را به‌راحتی ارائه دهد. دارن کتاب بازی کارآفرینی را با تمرکزی بی‌نظیر در اختیارتان قرار می‌دهد. از سواری لذت ببرید!»

-تود دان کان ، مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز به نام "تله‌های زمان " و "فروش تراست رده بالا "

«دارن هاردی با موفق‌ترین کارآفرینان دوران مصاحبه کرده و نگرش‌ آنها را به راهنمای گام‌به‌گامی تبدیل کرده که به شما کمک می‌کند تجارت حیرت‌انگیزی را ایجاد کنید. این کتاب قابل تمجید و ستایش است. در آن، نقشه‌ی راه را برای داشتن یک تجارت موفق ارائه کرده؛ با اجتناب از اشتباهات اساسی و دنبال کردن کارهایی که اثرگذاری آن تثبیت شده است.»

کادی فوستر ، موسس "ادوایزر اکسل "-

«درون همه‌ی ما یک کارآفرین وجود دارد که منتظر آزاد شدن است، با این وجود موارد بسیاری در جامعه، اخبار منفی، نهی‌کننده‌ها و افراد شکاک باعث می‌شوند که راکد و بی‌حرکت بمانیم. خب، این کتاب بر آن است که ما را برای همیشه متحول کند. درنهایت کتابی که به شما امکان می‌دهد هیجاناتی را که در انتظار شماست به‌گونه‌ای ملموس حس کنید و سفری شگفت‌انگیز و جادویی را به سمت موفقیت در کارآفرینی تجربه کنید.»

-دین گرازیوسی ، نویسنده‌ی پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز و سرمایه‌گذار در املاک

"البته که این کتاب عالیست و البته که مفید و پر از بینش و دستاورد است، بنابراین در اینجا در خط پایانی: چیزهای بیشتری به‌دست می‌آورید، کارهای بیشتری انجام می‌دهید و در نتیجه با خواندن این کتاب به موفقیت‌های باورنکردنی می‌رسید. موفقیت، مربوط به انتخاب‌های شماست و شما یک انتخاب عالی را همین الان در دستانتان دارید.

این کتاب را بگیرید و بخوانید و پاداشتان را دریافت کنید.»

.-فرانک کِرن ، مولف کنترل جمعی

«درست قبل از اینکه سفر کارآفرینی شروع شود، ترس زیادی وجود دارد. کتاب جدید هاردی به شما کمک می‌کند بر آن ترس‌ها غلبه کنید، اراده‌ی خود را مستحکم سازید و آماده‌ی حوادث پیش‌ِرو باشید.»

-کریس بِروگان ، مولف کتاب "افراد غیرعادی وارثان زمین هستند "

«کارآفرینان، انقلابی مشترک را رهبری می‌کنند، بزرگ‌ترین تحول اقتصادی 5سال گذشته. کتاب دارن هاردی، چیزی بیش از پر کردن خلاها با بهترین روش‌ها برای تبدیل شدن به کارآفرینی موفق است.»

-پل زن پیلزر ، اقتصاددان، کارآفرین، استاد دانشگاه و مولف "ثروت بی‌انتها "، "انقلاب خوب بودن و انقلاب مشترک"

«منبعی نهایی برای کارآفرینان تازه‌کار و باتجربه. اگر می‌خواهید تجارت‌تان موفق شود، این کتابی است که موفقیت شما را تضمین می‌کند.»

-ایوان میسنر ، دارای مدرک دکترا، مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز و موسس BNI

«دارن هاردی به حقایق زیادی در مورد قطاربازی کارآفرینی اشاره می‌کند؛ چگونه می‌توانیم به اوج برسیم بدون اینکه دچار مشکل شویم. در این کتاب خبر‌های خوب زیادی وجود دارد برای کسانی که می‌خواهند کارهایی را که لازمه‌ی موفقیت است، انجام دهند.»

-دان کِندی ، مولف کتاب پرفروش NO B.S.

«دارن، سنجیده‌ترین، نظام‌مندترین و علمی‌ترین کارآفرینی است که می‌شناسم. چه‌کسی می‌تواند به شما مسیر باقی ماندن در قطار کارآفرینی را بهتر از دارن (کسی که مولف مجله‌ی موفقیت است) نشان دهد؟ هیچ‌کس! این کتابی است که هر کارآفرینی باید بخواند و به دیگران هم توصیه کند.»

-مایک کُاینگز ، مدیرعامل و موسس ترافیک گِیسر و مشتری فوری

«فقط سه راه برای انجام آن وجود دارد؛ شرکت در بخت‌آزمایی، منتظر دیگری ماندن برای تحقق رویاها و یا داشتن شجاعت برای سوار شدن در قطار کارآفرینی. دارن هاردی نشان می‌دهد که فقط یکی از این انتخاب‌ها، بزرگ‌ترین سواری زندگی شماست».

-سیمون سینک ، مولف "با چرا شروع کنید " و "رهبران آخر از همه می‌خورند "

«پروژه‌ی تحقیقات اقتصادی طولانی‌مدت من، دهه‌ی کارآفرینی پیشِ‌رو را منعکس می‌کند. یک اقتصاد چالش‌برانگیز که در آن کارآفرینان از فرصت‌هایی که از خاکستر بیرون می‌آید، استفاده می‌کنند. همان‌گونه که در دهه‌ی70 و 30 این کار را کردند. کتاب دارن هاردی توصیه‌های عملی و عمیقی را براساس تجارت ارزشمند ارائه می‌دهد. اکنون زمان آن رسیده که شما تجارت خودتان را ایجاد کنید. اکنون وقت آن است که این کتاب باارزش را بخوانید.»

-هری دِنت ، مولف "صخره‌ی مردم‌شناسی " و "دهه‌ی کارآفرینی پیش‌ِرو" و ناشر "اقتصاد و بازار"

«دارن هاردی دانشجوی مادام‌العمر کارآفرینی و استاد این صنعت است. قطار کارآفرینی، نقشه‌ی راه الهام‌بخش، عملی و قابل فهم در مورد این است که چگونه رویاهای بزرگتان را محقق کنید.»

-کارمین گالو ، مولف پرفروش‌ترین کتاب "اسرار سخنرانی‌های استیو جابز " و "مانند TED صحبت کنید"

«کارآفرینان، قهرمانان جدید عصر ما هستند. اگر شما نمی‌خواستید قدم در راه بگذارید و یکی از قهرمانان شوید، اکنون این کتاب را در دست نداشتید. در این کتاب دارن هاردی ابزار پیروزی و استراتژی‌های مدیریت را در اختیار شما قرار می‌دهد تا از عهده‌ی فراز و نشیب‌های سفر کارآفرینی‌تان برآیید.»

-جِف والکِر ، مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز به نام "رهسپار شدن"

«دارن هاردی برای هر کسی که می‌خواهد کارآفرین بزرگی شود، یک سفر ترسناک را به سفری موفق، تبدیل کرده است. از هر کسی که در اینجا هست یاد بگیرید و پیروزی را لمس کنید.»

-جِفری هیزلِت ، رئیس و میزبان برنامه‌ی تلویزیونی پربیننده‌ی شبکه‌ی سی‌سویت

«من مسیرم را به‌سوی موفقیت در تجارت با تکیه بر چیزی که اکنون مدل اساتید می‌نامم، کوتاه کرده‌ام. وقتی صحبت از کارآفرینی است دارن هاردی استاد این کار است و این کتاب میان‌بر زدن و کوتاه کردن راه است.»

-جَک دالی ، مولف فروش فوق‌العاده INC#10 و برنده‌ی جایزه‌ی کارآفرینی سال

«شجاعت زندگی در رویاهایتان را داشته باشید. بگذارید دوست من دارن هاردی در سواری مهیج کارآفرینی همراه شما باشد. اکنون زمان آن رسیده که این کتاب را بخرید و بزرگی خودتان را رقم بزنید.»

-لِس بِرآون ، مولف پرفروش‌ترین کتاب تحت عنوان "رویاهایتان را محقق کنید"

«دارن هاردی به کارآفرینان کمک می‌کند (به آنهایی که می‌خواهند کارآفرین شوند). آموزش‌تان را از یک چرخ‌وفلک شروع کنید و تا قطار بازی هیجان‌انگیز ادامه دهید. توصیه‌های دارن هاردی را دنبال کنید. من تضمین می‌کنم که از سواری لذت ببرید.»

هاروِی مَکِی ، مولف پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز: "با نهنگ شنا کنید بدون اینکه زنده خورده شوید"

«دارن هاردی با هر فرد موفقی که فکرش را بکنید، مصاحبه‌ای ترتیب داده و رویکرد آنها را به تجارت تشریح کرده است. این کتاب مانند این است که دسترسی خصوصی به برخی از بزرگ‌ترین مغزهای متفکر کارآفرینی عصرمان داشته باشیم.»

-جان. سی. مَکس‌وِل ، سخنگو و مولف پرفروش‌ترین کتاب "21 قانون غیرقابل انکار رهبری"

«در نهایت کنترل سرنوشت‌تان را در دست بگیرید و با تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق به سواری ملحق شوید. دارن هاردی به شما نشان می‌دهد که چگونه راه را بپیمایید. کتاب را فقط نخوانید، آن را مطالعه و بررسی کنید و روش‌های دارن را به کار ببرید. او مطلقاً مرد عمل است و تمام توصیه‌هایی که کرده، خودش انجام داده است.»

-ماری اِسمیت ، مولف "بازیابی رابطه‌ی جدید" و مولف "بازیابی فیس‌بوک؛ یک ساعت در روز"

«عنوان این کتاب شما را به جلوی صف فرامی‌خواند. وارد شدن در تجارت به‌طور معمول، سواری آرام و راحتی نیست، اما اگر آمادگی مواجهه با سرد و گرم آن را داشته باشید، دارن هاردی تجربه‌ی سال‌ها کارآفرینی‌اش را با شما سهمیم می‌شود. ارادت و شور و اشتیاق او در آخرین اثرش قطار بازی کارآفرینی مشهود است.»

-دَنیِل اِچ. پینک ، مولف "انسان و انگیزه"

معرفی نویسنده
عکس دارن هاردی