کتاب رایگان، تخفیف و جایزه در نمایشگاه کتاب طاقچه | گردونه را بچرخان 🎡

کتاب بیداری غول درون (جلد اول)
معرفی کتاب بیداری غول درون (جلد اول)
کتاب بیداری غول درون (جلد اول) با عنوان اصلی Awaken The Giant Within نوشته آنتونی رابینز و ترجمه مریم بردبار و زهره شمسی اثری است دربارهی تسلط بر ذهن، احساسات، جسم، روابط و امور مالی. نویسنده نشان میدهد چگونه میتوان با تغییر شیوهی فکرکردن و تصمیمگیری، کیفیت زندگی را در همهی این حوزهها دگرگون کرد. او از تجربههای شخصی، کار با مراجعان گوناگون و سالها مطالعه برای ساختن مدلی عملی از تغییر پایدار استفاده کرده است. انتشارات کتیبه پارسی این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بیداری غول درون (جلد اول) اثر آنتونی رابینز
کتاب بیداری غول درون (جلد اول) به قلم آنتونی رابینز با تمرکز بر مفهوم قدرت شخصی به این پرداخته است که چگونه هر فرد میتواند سرنوشت ذهنی، احساسی، فیزیکی و مالی خود را آگاهانه شکل دهد. آنتونی رابینز از تجربهی کار با بیماران، مدیران، والدین، ورزشکاران و افراد عادی سخن گفته و نشان داده است که ریشهی بسیاری از رنجها در نپذیرفتن مسئولیت باورها، احساسات و تصمیمهاست.
در کتاب بیداری غول درون (جلد اول) ابتدا ایدهی تمرکز قدرت و نقش رؤیاها و چشمانداز شخصی مطرح شده است؛ سپس نویسنده با روایت زندگی خود، از سالهای فقر و ناامیدی تا برگزاری سمینارهای بزرگ، نشان میدهد چگونه تغییر استانداردها، باورها و استراتژیها میتواند مسیر زندگی را عوض کند. آنتونی رابینز در ادامه سه اصل اساسی تغییر پایدار را معرفی کرده است. او برای هر حوزه پرسشهای راهنما، مثالهای واقعی و توضیحاتی دربارهی نقش ارزشها، قواعد شخصی، واژگان روزمره و نوع پرسشهایی که از خود پرسیده میشود، ارائه کرده است تا خواننده بتواند نظام تصمیمگیری درونی خود را شناسایی و بازطراحی کند.
عنوان فرعی این کتاب عبارت است از: بیدرنگ کنترل سرنوشت ذهنی، احساسی، فیزیکی و مالی خود را به دست بگیرید.
خلاصه کتاب بیداری غول درون (جلد اول)
کیفیت زندگی نه با شرایط بیرونی، بلکه با تصمیمهای مداوم و نظام باورها و ارزشهای درونی تعیین میشود. آنتونی رابینز توضیح میدهد که هر تغییر پایدار بر سه پایه استوار است؛ بالابردن استانداردهای شخصی، تغییر باورهای محدودکننده و یافتن استراتژیهای کارآمد از طریق الگوگیری. او نشان داده است که چگونه تمرکز آگاهانه، نوع پرسشهایی که از خود پرسیده میشود، واژگان احساسی و قواعد نانوشتهی فرد، رفتار و احساس را شکل میدهد.
سپس پنج عرصهی اصلی زندگی (احساسات، جسم، روابط، پول و زمان) بهعنوان میدانهای اصلی بهبود معرفی شده است. نویسنده میکوشد خواننده را از حالت واکنشی و «رودخانهی نیاگارا» به موقعیتی برساند که در آن با تصمیمهای روشن و متعهدانه، مسیر دهههای آیندهی زندگی طراحی شود.
چرا باید کتاب بیداری غول درون (جلد اول) را بخوانیم؟
کتاب بیداری غول درون (جلد اول) تصویری از این موضوع ارائه میدهد که چرا دانستن کافی نیست و چگونه باید دانستهها را به اقدام تبدیل کرد. این کتاب بهجای تمرکز بر انگیزش لحظهای، روی ساختن نظام تصمیمگیری، ارزشها و باورها کار کرده است تا تغییر در احساسات، روابط، سلامت، پول و زمان ماندگار شود.
خواندن کتاب بیداری غول درون (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که احساس میکنند درجا میزنند، با تصمیمگیری مشکل دارند یا میان دانستن و عملکردن فاصلهی زیادی را تجربه میکنند. همچنین اثر حاضر به دوستداران توسعهی فردی، مربیان، مشاوران و افرادی که میخواهند در چند حوزهی زندگی بهطور همزمان تغییر ایجاد کنند، پیشنهاد شده است.
درباره آنتونی رابینز
آنتونی رابینز (Tony Robbins) از چهرههای سرشناس آمریکایی در حوزههای نگارش، سخنرانی، مربیگری و بازیگری در فوریهی ۱۹۶۰ میلادی در ایالت کالیفرنیا چشم به جهان گشود. عمدهی محبوبیت و شناختهشدن او در میان مخاطبان ایرانی به تألیفاتش در حوزهی موفقیت اختصاص دارد که کتابهای «قدرت نامحدود» و «بهسوی کامیابی» از جملهی این آثار به شمار میروند.
رابینز جایگاه ویژهای در میان نامآورترین سخنرانان انگیزشی دنیا داراست؛ هرچند که شخصاً پافشاری میکند تا بهجای این عنوان با نام مربی منتهای کارایی خطاب شود. او توانست در بازهای کوتاه، فراتر از انتظارات جوانی خود ظاهر شده و عایدی سالانهی خویش را از مرز یک میلیون دلار عبور دهد. او بر توانایی ذهن آدمی برای پشتسرگذاشتن چالشها و موانع باور دارد؛ مقولهای که تدریس آن را سالهاست در برنامههای خود گنجانده است.
بنیانگذاری یک نهاد غیرانتفاعی با هدف حمایت از بچههای دارای معلولیت، قشر کارتنخواب، سالمندان و محبوسین در بند، از اقدامات آنتونی رابینز در سال ۱۹۹۱ به شمار میرود. براساس گزارشهای موجود، سهم بسزایی از درآمدهای شخصی این نویسنده به نیازمندان اختصاص یافته است. همچنین احداث بسیاری از مراکز آموزشی، دانشگاهها و سازههای گوناگون برای اقشار کمدرآمد، توسط او صورت پذیرفته است. کتاب بیداری غول درون (جلد اول) با عنوان اصلی Awaken The Giant Within نوشتهی آنتونی رابینز است.
جوایز و افتخارات آنتونی رابینز
آنتونی رابینز برندهی جایزهی برنز تلی در بخش مستند برای حضور و مشارکت در مستند سال ۲۰۱۶ نتفلیکس تحتعنوان «تونی رابینز: من مرشد تو نیستم» بوده است. این نویسنده همچنین عنوان نماد اجتماعی (Social Icon) را در سال ۲۰۲۱ و نیز جایزهی یک عمر دستاورد بنیاد دلهای شاد (Happy Hearts Fund) را در سال ۲۰۱۷ میلادی دریافت کرده است.
آنتونی رابینز بهطور مستمر توسط مؤسسهی اکسنچر (Accenture) بهعنوان یکی از «۵۰ روشنفکر برتر کسبوکار در جهان» رتبهبندی شده، توسط انتشارات بازرگانی هاروارد بهعنوان یکی از «۲۰۰ مرشد برتر کسبوکار» شناخته شده و از سوی امریکن اکسپرس بهعنوان یکی از «شش رهبر برتر کسبوکار در جهان» نامگذاری شده است.
چه نسخههای دیگری از کتاب بیداری غول درون (جلد اول) منتشر شده است؟
کتاب حاضر بههمت مترجمان و نشرهای گوناگون روانهی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپهایی از این اثر را نشان میدهد:
- برانگیختن غول درون خود ترجمهی امیرمهدی آقابگلو، نشر اندیشه عصر، ۱۴۰۳.
- غول درونت را بیدار کن ترجمهی مریم امیری، نشر فانوس دانش ترویج کتابخوانی، ۱۴۰۲.
- به سوی کامیابی ترجمهی ساناز توتونچی، نشر زرین کلک آفتاب، ۱۳۹۵.
- بیداری غول درون ترجمهی مریم تقدیسی، نشر جیحون، ۱۳۸۴.
- بهسوی کامیابی "۲" [دو]: نیروی عظیم درونی را فعال کنید ترجمهی مهدی مجردزاده کرمانی، نشر مهدی مجردزاده کرمانی، ۱۳۷۳.
بخشی از کتاب بیداری غول درون (جلد اول)
«همهٔ ما رؤیاهایی داریم... همه میخواهیم در اعماق جان خود باور کنیم که استعداد خاصی داریم، که میتوانیم تغییری ایجاد کنیم، میتوانیم دیگران را به نحوی تحت تأثیر قرار دهیم، و میتوانیم دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کنیم. ما همه در برههای از زندگیمان، چشماندازی برای زندگیای داشتیم که آرزومند و سزاوارش بودیم. با این حال، برای بسیاری از ما، آن رؤیاها به قدری در ناامیدیها و روزمرگیهای زندگی گم شد که دیگر حتی تلاشی هم برای به دست آوردنشان نکردیم. برای بسیاری، این رؤیا رنگ باخت و به همراه آن ارادهای که سرنوشتمان را شکل میداد نیز از بین رفت. بسیاری، آن احساس اطمینان را که شور و اشتیاقِ بُرد را میساخت، از دست دادند. خواستهٔ زندگی من، احیا و نوسازی رؤیا و تحقق بخشیدن به آن بوده است، تا تکتک ما نیروی نامحدودی را که درون همهٔ ما خفته به کار گرفته و وجود آن را به خاطر بسپاریم.»