دانلود و خرید کتاب بودیسم مادهو بزاز وانگو ترجمه به‌یان رفیعی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب بودیسم

کتاب بودیسم

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بودیسم

کتاب بودیسم (ادیان جهان) نوشتهٔ مادهو بزاز وانگو و ترجمهٔ به‌ یان رفیعی است. انتشارات علمی و فرهنگی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بودیسم

تقریباً از آغاز تمدن، بیش از ۱۰۰۰۰ سال قبل، دین به تاریخ بشر شکل داده است. امروزه، بیش از نیمی از جمعیت جهان به دستورالعمل‌های یک دین بزرگ یا سنت معنوی بومی عمل می‌کنند. در بسیاری از جوامع قرن ۲۱، از جمله ایالات متحده، دین هنوز به زندگی مردم شکل می‌دهد و نقش مهمی در سیاست و فرهنگ دارد. در جوامع سراسر جهان، تنوع فزایندۀ قومی و فرهنگی مجموعۀ متنوعی از ادیان را به دنبال داشته است که پیروان آن‌ها در کنار هم به قواعد دین خود عمل می‌کردند. همین مسئله شناخت ادیان جهان را در حد توان ضروری می‌سازد. مادهو بزاز وانگو در کتاب بودیسم توصیفی کلی، واضح و قابل‌فهم از سنت‌ بودیسم ارائه داده است. عکس‌هایی که به دقت انتخاب شده‌اند این متن را تکمیل می‌کنند و ستون‌های جانبی، نقشه، بیشتر بدانیم، واژه‌نامه و کتاب‌شناسی فراهم شده است تا به خوانندگان کمک کند که شناختی کامل‌تر از موضوع به دست آورند.

خواندن کتاب بودیسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران شناخت دین بودیسم پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بودیسم

«بودیسم به امریکا می‌آید

در اواسط دهۀ ۱۸۰۰، گروهی از نویسندگان نیوانگلند، به تفکر و فلسفۀ آسیا علاقه‌مند شدند. آن‌ها اعتقاد داشتند که بُعدی از واقعیت وجود دارد که فراتر یا برتر از زندگی روزمره است و بنابراین تعالی‌گرایان نامیده شدند. یکی از اعضای این گروه، هنری دیوید ثورو، مؤلف والدن بود. این کتاب توصیف سال‌هایی است که او در کلبه‌ای یک‌اتاقه در سواحل یکی از دریاچه‌های ماساچوست زندگی کرد و به تماشای طبیعت پرداخت. ثورو مانند بسیاری از تعالی‌گرایان به مطالعۀ اندیشه‌ها و عقاید شرقی پرداخت. او سوترۀ نیلوفر را از روی یک نسخۀ فرانسوی به انگلیسی ترجمه کرد. ثورو هرگز به بودیسم نگروید اما نوشته‌های عرفانی او زمینه را برای علاقه‌مندی روشنفکران به بودیسم فراهم کرد. در این اثنا، بودیسم از ساحل غربی وارد ایالات متحده شد.

هجوم جویندگان طلا به کالیفرنیا در سال ۱۸۴۹، طلاجویان چینی را نیز از مسیر اقیانوس آرام جذب آنجا کرد. چند سال بعد کارگران چینی به ساختن یک راه‌آهن بین قاره‌ای کمک کردند. مهاجران چینی می‌خواستند در جماعت‌هایی با عنوان شهرک‌های چینی با هم زندگی و کار کنند و در آنجا معابد بودایی بنا کردند. بسیاری از این مهاجران اولیه اعضای فرقۀ سرزمین پاک بودند که در چین رشد پیدا کرده بود.

اندکی بعد، پس از تسخیر جزایر هاوایی به دست ایالات متحده، نخستین کارگران قراردادی ژاپنی برای کار در مزارع به آنجا آمدند. این مهاجران نیز عمدتاً از شاخۀ سرزمین پاکِ بودیسم بودند. سنت سرزمین پاک تداوم یافت و امروز بخشی از سنت‌های بودایی امریکا و کاناداست. در هاوایی، این آغازِ سنتی بود که بودیسم را به دین اکثریت پنجاهمین ایالت تبدیل کرد.

بودیسم در امریکای مرکزی

در ۱۸۹۳ بودیسم به نواحی مرکزی امریکا رسید. شیکاگو میزبان نمایشگاه کلمبیایی‌ها بود که پیشرفت علم و تکنولوژی در ایالات متحده را جشن می‌گرفتند. گردانندگان نمایشگاه که تصمیم گرفتند یادی هم از معنویت بشری داشته باشند؛ مجمع جهانی ادیان را تشکیل دادند. آناگاریکا درمه‌پاله و یک استاد ذن به نام سویِن شاکو از جمله بوداییانی بودند که در این مجمع حضور یافتند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۶۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۸۷ صفحه

حجم

۸۶۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۸۷ صفحه

قیمت:
۵۱,۰۰۰
۱۵,۳۰۰
۷۰%
تومان