کتاب اعتماد به نفس گمشده
معرفی کتاب اعتماد به نفس گمشده
کتاب اعتماد به نفس گمشده نوشتۀ راس هریس با ترجمۀ مهسار مشتاق در انتشارات ابوعطا به چاپ رسیده است.
درباره کتاب اعتماد به نفس گمشده
بسیاری از ما گاهی یا مدتی طولانی گرفتار افکار و احساسات منفی هستیم؛ مثل احساس بیانگیزگی و خستگی یا فکر اینکه حتماً شکست میخورم و این کار وقت تلف کردن است یا ترسیدن از کار دشوار، کامل نبودن شرایط، نیاز به مطالعۀ بیشتر، اضطراب و... . این افکار تأثیرات مخرب خود را بر زندگی ما میگذارند و باعث میشوند شانسهای زیادی را از دست بدهیم. راس هریس در کتاب اعتماد به نفس گمشده میگوید پاک کردن این افکار از ذهن چندان دشوار نیست. او میگوید میتوان با تکیه به اعتماد به نفس تمام این ترسهای واهی، وسواسهای اشتباه، احساس خستگی و دیگر باورهای بازدارنده را پشت سر گذاشت. هریس مخاطب را با ۵ عامل مهم کاهش اعتماد به نفس آشنا میکند و با استفاده از تکنیک آگاهی، پذیرش و تعهد کمک میکند که اعتماد به نفس بادوام به دست آید تا مخاطب تمایلات و علایق لازم برای ساختن یک زندگی موفق را بشناسد و در خود تقویت کند.
خواندن کتاب اعتماد به نفس گمشده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اعتماد به نفس گمشده
«ذهن انسان مسئولیت حل مسائل و مشکلات را برعهده دارد. این عضو پیچیده، توانایی تشخیص خطرات را داشته، شرایط را بررسی کرده و با پیشبینی نتایج، رفتارهایی را پیشنهاد میکند که در دنیای بیرون، موفقیتهای چشمگیری را به دنبال دارد، اما هنگامی که همین تواناییهای معقول در درونمان به کار گرفته میشود، زندگی را به جای یک فرآیند تجربی، تبدیل به یک مشکل میکند. در چنین شرایطی آنقدر در گیر جنگ درونیمان میشویم که زندگی کردن را فراموش میکنیم.»