کتاب واقعیت درمانی
معرفی کتاب واقعیت درمانی
کتاب الکترونیکی واقعیتدرمانی نوین: به ضمیمه درآمدی بر واقعیتدرمانی نوین براساس تئوری انتخاب نوشتۀ ویلیام گلسر با ترجمۀ علی صاحبی منتشر شده است. این کتاب به بررسی روش مشاوره و درمان بر اساس نظریه انتخاب میپردازد، که توسط گلسر توسعه داده شده است و رویکردی نوین به واقعیتدرمانی ارائه میدهد.
درباره کتاب واقعیتدرمانی
این کتاب یکی از آثار مهم ویلیام گلسر در زمینه روانشناسی و مشاوره است که در آن بهطور مفصل به تبیین نظریه انتخاب و کاربرد آن در فرآیند مشاوره و درمان میپردازد. نظریه انتخاب بهعنوان محور اصلی این کتاب، بر این اصل استوار است که تمام رفتارهای انسان نتیجه انتخابهای فرد است و افراد خود مسئول اعمال و رفتارهای خود هستند. در این رویکرد، گلاسر تأکید میکند که مشکلات روانی ناشی از ناتوانی در برقراری روابط رضایتبخش و پایدار است و برای بهبود وضعیت روانی باید بر مسئولیتپذیری، انتخابهای درست و مدیریت رفتارهای خود تمرکز کرد.
واقعیتدرمانی بهعنوان یک روش درمانی، افراد را تشویق میکند که به جای تمرکز بر گذشته، به زمان حال و آینده بپردازند و با پذیرش مسئولیت انتخابهای خود، زندگی بهتری را رقم بزنند. این رویکرد در درمان بسیاری از مشکلات روانی و رفتاری از جمله افسردگی، اضطراب، و مشکلات ارتباطی مورد استفاده قرار میگیرد.
گلاسر در این کتاب همچنین به تفاوتهای واقعیتدرمانی با سایر روشهای رواندرمانی سنتی اشاره میکند. او به جای توجه به علل روانی و ناخودآگاه، بر تغییر رفتارهای فعلی و تصمیمگیریهای هوشیارانه تأکید دارد. در این مسیر، مشاوران با استفاده از این رویکرد تلاش میکنند تا به مراجعان خود کمک کنند که توانایی انتخابهای بهتر و موثرتر در زندگی را پیدا کنند.
کتاب واقعیتدرمانی نوین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مشاوران، روانشناسان، دانشجویان رشتههای روانشناسی و مشاوره، و همه افرادی که علاقهمند به یادگیری و بهکارگیری اصول نظریه انتخاب در بهبود زندگی و روابط خود هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال رویکردهای جدید در رواندرمانی و مدیریت رفتارهای خود هستند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب واقعیت درمانی
«روانپزشکان تلاش دارند چه چیزی را درمان کنند؟ مردی که در بیمارستان روانی بستری است و ادعا میکند عیسی مسیح است، پسری که در کانون بازپروری است و مثلاً چند ماشین دزدیده است، زنی که همواره دچار سردردهای میگرنی فلجکننده است، دانشآموزی که درس نمیخواند و نظم کلاس را به هم میزند یا فردی که به خاطر ترس از پرواز فرصت پیشرفت را از دست میدهد و رانندۀ اتوبوسی که ناگهان از کوره درمیرود و با اتوبوس پر از مسافر با سرعتی سرسامآور در جادهای خطرناک رانندگی میکند، اینها چه مشکلی دارند؟
آیا این رفتارهای گوناگون به مشکلات روانی متفاوتی مربوط میشوند که علل و تبیینات مختلف دارند، یا همگی تظاهرات متفاوت یک مشکل زیربنایی واحدند؟ معتقدم که، افراد نیازمند به رواندرمانی، صرفنظر از چگونگی تظاهر نشانههای بیماریشان، همگی گرفتار یک نوع نارسایی و کمبود هستند: این افراد در ارضای نیازهای اساسی خود ناتوان بودهاند و شدت نشانههایی که هر فرد نشان میدهد متناسب با درجۀ ناتوانی او در ارضای نیازهایش است. کسی نمیتواند به طور دقیق بگوید چرا ناراحتی در یک فرد خود را با زخم معده نشان میدهد و فردی دیگر دچار ترس از آسانسور میشود؛ با این حال نشانهها به هر شکل که باشند، وقتی نیازهای اساسی فرد به طور مؤثر برآورده شود، برطرف میشوند.»
سلام چرا نمیتونم کتاب رو بخرم ؟؟. میشه کمک بدین؟میزنه موجودی ندارد من در حال خواندن کتاب چاپی هستم ترجمه کاربخش لطفا این نسخه را بذارید داخل بینهایت به نظرم کتاب بشدت کاربردی و مناسبی برای همه هست