دانلود و خرید کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس جو الیور ترجمه سحر محمدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس

کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس

معرفی کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس

کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس با عنوان اصلی The mindfulness and acceptance workbook for self-esteem نوشتهٔ جو الیور و ریچارد بنت و ترجمهٔ سحر محمدی و الهه اکبری است. انتشارات سایه سخن این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ ‏‫ذهن‌آگاهی (روان‌شناسی)‬ و درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد قرار گرفته، حاملِ دیدگاهی جدید دربارهٔ عزت‌نفس است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس اثر جو الیور و ریچارد بنت

کتاب «ذهن‌آگاهی و پذیرش برای عزت‌نفس» که نخستین‌بار در سال ۲۰۲۰ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۲ (چاپ دوم) منتشر شده، یک راهنمای گام‌به‌گام است که به شما کمک می‌کند از تردیدهای درونی رها شوید، کارِ پذیرش خود و نقص‌هایتان را بیاموزید، توانمندی‌هایتان را بشناسید و تقویت کنید و به اهدافتان دست یابید. این کتاب پتانسیل‌های نهفتهٔ شما را آشکار می‌سازد و روش‌هایی عملی برای حرکت به‌سوی زندگی دلخواهتان ارائه می‌دهد؛ حتی اگر این مسیر با شک و تردید همراه باشد. با مطالعهٔ این اثر خواهید آموخت که با تمام پیچیدگی‌های وجودتان، با مهربانی و شفقت با خود رفتار کنید. «جو الیور» و «ریچارد بنت» تمام گام‌های ضروری برای ایجاد پیوندی عمیق‌تر با خویشتن و تجربهٔ یک زندگی هدفمند و پرمعنا را ترسیم کرده‌اند. دکتر «استیون هیز»، بنیان‌گذار و از پیشروان رویکرد ACT بر این باور است که این اثر نشان می‌دهد چگونه می‌توان از خودانتقادی به‌عنوان نیرویی محرک در مسیری نو بهره برد. او با تأکید بر لحن خردمندانه و صمیمی کتاب، حس هم‌صحبتی با یک دوست دلسوز را القا و توصیه می‌کند چنانچه مسئلهٔ عزت‌نفس برایمان دغدغه است، با مطالعهٔ این کتاب به خودمان لطف می‌کنیم. همراهی با تمرین‌های علمی، جذاب و کاملاً کاربردیِ ارائه شده در این اثر، می‌تواند به‌طرز چشمگیری امرِ پذیرش خود را در ما ارتقا دهد.

کتاب «ذهن‌آگاهی و پذیرش برای عزت‌نفس» با تکیه بر مبانی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) تدوین شده است. ACT یک چارچوب علمی برای درک رفتار انسان است که تمامی جوانب آن، از برجسته‌ترین موفقیت‌ها گرفته تا چالش‌های روزمره را در بر می‌گیرد. تأکید نویسندگان بر جنبهٔ علمی از آن رو است که این مدل از پشتوانهٔ تحقیقاتی گسترده‌ای برخوردار است. تا زمان نگارش این اثر، بیش از ۳۰۰ پژوهش کنترل‌شدهٔ تصادفی، کارآمدیِ این رویکرد را به اثبات رسانده‌اند. کتاب در سه بخش سازمان‌دهی شده است. بخش اول به درک داستان‌های عزت‌نفس و حرکت به‌سوی پذیرش خود می‌پردازد. بخش دوم، نخستین گام‌های خودمراقبتی و ایجاد آمادگی برای تغییر را شرح می‌دهد و بخش سوم، خواننده را در مسیر شش گام پذیرش خود راهنمایی می‌کند تا زندگی دلخواه خود را بسازد. در پایان هر فصل، بخش «همه‌چیز را کنار هم بگذارید» آمده که فرصتی برای تأمل و تمرین فراهم کرده است. کتاب حاضر دارای تمرین‌ها، کاربرگ‌ها و تمثیل‌هایی است که به ایجاد تغییرات واقعی در زندگی کمک می‌کند. این کتاب با مقدمه‌ای به قلم «راس هریس» (یکی از مشهورترین نویسندگان بین‌المللی در حوزهٔ اکت و نویسندهٔ کتاب خودیاریِ «اکت، تلهٔ شادمانی» [ ترجمهٔ «علی صاحبی» و «مهدی اسکندری»]) آغاز شده و ویراستهٔ «امیرحسین حیدری» و «الهام اثنی‌عشری» است. این اثر ۱۲ فصل دارد.

چرا باید کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس را بخوانیم؟

این کتاب به‌دلیل داشتن مبنای محکم در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT)، یک رویکرد مبتنی بر شواهد، شناخته شده است. این امر به روش‌های آن اعتبار می‌بخشد. این اثر به‌دلیل توانایی‌اش در کمک به افراد برای ایجاد رابطهٔ بهتر با خود، مورد تقدیر قرار گرفته است. کتاب حاضر با تمرکز بر روایت‌های ذهنی روزمرهٔ نویسندگانش به خواننده کمک می‌کند تا داستان شخصی و ریشه‌های آن را درک و رابطه‌اش را با آن و خودش را آگاهانه انتخاب کند. نویسندگان که روان‌شناسان بالینی هستند، خود را همراهانی در این مسیر می‌دانند و با ارائهٔ دیدگاهی متفاوتْ شما را در صعود به کوه زندگی یاری می‌کنند.

کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را افرادی که می‌خواهند درمورد مسئلهٔ عزت‌نفس (self-esteem) مطالعه کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

درباره جو الیور

«جو اولیور» (Joe Oliver) روان‌شناس بالینی و از مدیران ارشد درمان شناختی - رفتاری (CBT) در برنامهٔ تحصیلات تکمیلی روان‌پریشی دانشگاه کالج لندن بوده است. او در مرکز سلامت ملی شمال لندن فعالیت داشته و آموزش و ارائهٔ مداخلات متنوعی را برای افراد مبتلا به روان‌پریشی بر عهده داشته است. او بنیان‌گذار Contextual Consulting، یک مرکز مشاورهٔ مستقر در لندن بوده که در زمینهٔ آموزش و نظارت بالینی فعالیت کرده است. این نویسنده، مربی مورد تأیید انجمن علوم رفتاری بافتارگرا برای درمان ACT است و به‌طور منظم در انگلستان و سایر کشورها، آموزش و تربیت مربیان ACT را انجام داده است. او از ویراستاران کتاب «درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد و ذهن‌آگاهی برای روان‌پریشی» و از نویسندگان کتاب‌های «فعال‌سازی زندگیتان» و «درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد» است.

درباره ریچارد بنت

«ریچارد بنت» (Richard Edmund Bennett) روان‌درمانگر شناختی - رفتاری است و به‌عنوان مدرس در مرکز روان‌شناسی کاربردی دانشگاه بیرمنگام، جایی که گواهی CBT خود را دریافت کرده فعالیت داشته است. او بیش از دو دهه در مرکز سلامت روان بزرگسالان و پزشکی قانونی سرویس بهداشت ملی خدمت کرده و پس از آن به‌طور مستقل در حوزه‌های درمان، نظارت بالینی و آموزش روان‌شناسی مشغول بوده؛ همچنین عضو فعال ACBS و انجمن روان‌درمانگران شناختی - رفتاری بریتانیا (BABCP) بوده است. او از ویراستاران کتاب «رفتاردرمانی عقلانی هیجانی در ورزش و فعالیت‌های بدنی» و از نویسندگان کتاب «درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد» بوده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

- دکتر «ایوان بارنز - هولمز» (دانشیار تحلیل رفتار و محقق ارشد در دانشگاه گنت و نویسندهٔ بیش از ۱۵۰ مقاله در زمینهٔ علوم رفتاری) گفته اگر هنوز اسیر داستان‌های ذهنی خود و در جست‌وجوی هویت واقعیتان هستید، این کتاب راهگشای شما است. این اثر که بر مفاهیم و روش‌های عینی و درعین‌حال ساده استوار است، با جدول‌ها و تمرین‌های واضح و کاربردی، شما را در داشتن رویکردی مؤثر، دگرگون‌ساز و مهربانانه هدایت می‌کند تا از این جایگاه به شناخت خود و تجربه‌های کنونیتان بپردازید.

دکتر «لوییز مک‌هیو» (استاد دانشکدهٔ روان‌شناسی در کالج دانشگاه دوبلین، مربی اکت و نویسندهٔ بیش از ۱۰۰ مقالهٔ دانشگاهی در حوزهٔ اکت و نظریهٔ چارچوب ارتباطی (RFT)) گفته کتاب حاضر با به‌اشتراک‌گذاشتن داستان‌های شخصی نویسندگان دربارهٔ عزت‌نفس و ارائهٔ تمرین‌های نوآورانه مبتنی بر جدیدترین یافته‌های روان‌شناسی، به ما کمک می‌کند مفهوم عزت‌نفس را درک کرده و روش‌های مؤثر مواجهه با مشکلات مربوط به آن را بیاموزیم.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب «ذهن‌آگاهی و پذیرش برای عزت‌نفس» با عنوان «عزت‌نفس» با ترجمهٔ «سحر محمدی» و «الهه اکبری» توسط انتشارات سایه سخن در سال ۱۴۰۰ فیپا دریافت کرده است؛ همچنین این اثر با عنوان «کتاب کار‎ ‎ذهن‌آگاهی و پذیرش‎ ‎برای بهبود اعتماد‏به‌‏نفس: غلبه بر خودگویی منفی و دستیابی به پذیرش شفقت به خود با کمک درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد» با ترجمهٔ «نسترن محرابی» و «زهرا زنجانی» توسط انتشارات کتاب ارجمند‏‫ در سال ۱۴۰۱‬، با عنوان «کتاب کار برای افزایش عزت‌نفس و کاهش خودگویی‌های منفی (راهنمای گام‌به‌گام مبتنی بر درمان ذهن‌آگاهی و پذیرش و تعهد)» با ترجمهٔ «جواد خلعتبری»، «منیر چراغی»، «زهرا ملک‌پورگلسفیدی» و «معصومه صداقت» توسط انتشارات دکتر چراغی‏‫ در سال ۱۴۰۳ و نیز با عنوان «خودآگاهی» با ترجمهٔ «مهناز پدرام» و ویراستاری «فاطمه شاه‌محمدزاده» توسط نشر آتا‏‫ در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است.

بخشی از کتاب ذهن آگاهی و پذیرش برای عزت نفس

«فصل ۱۱:‌ چه‌چیز مهم است

با این‌که معمولاً به‌راحتی می‌توانیم بگوییم در هر لحظه مشغول چه‌کاری هستیم، کشف دلیل انجام‌دادنِ آن کار ممکن است خیلی دشوارتر باشد. برای مثال، آیا هفتهٔ جاری را بیش‌تر صرف کارهای دلخواهتان کردید یا بیش‌تر به کارهای روزمره و وظایفتان پرداختید؟ در زندگی همواره قرار بر این است که بین کارهای دلخواه و وظایفمان توازن برقرار باشد. باوجوداین، اگر بیش‌ترِ وقت خود را صرف کارهایی کنید که همراستا با ارزش‌هایتان است و اجازه دهید این عامل تعیین‌کنندهٔ رفتارتان باشد، حدس می‌زنیم زندگی‌تان غنی‌تر از وقتی باشد که به داستان‌های شخصی‌تان توجه می‌کنید. بنابراین، پرسش از چرایی کارها، پرسش اصلی این فصل و گام پنجم پذیرش خود است. چرا این کار را انجام می‌دهم؟ آیا ارزش‌هایم من را حرکت می‌دهد یا فرمان به دست هیولاست؟ ایدهٔ تلاش برای زیستنِ برمبنای ارزش‌ها در سراسر این کتاب آمده است و به‌صورت غیرمستقیم، دربارهٔ «ارزش» بسیار زیاد بحث کرده‌ایم. اکنون فرصتی پیش آمده که مفهوم زیستن براساس ارزش‌ها را واکاوی کنیم. هدفمان این است که کشف کنید واقعاً از زندگی چه می‌خواهید.

منطقهٔ آسایش ِ بی‌دردسر

مفهوم «منطقهٔ آسایش» بسیار آشناست؛ مکانی امن برای حضور که جاخشک‌کردن در آن‌جا ممکن است ایدهٔ بسیار جذابی باشد. معمولاً وقتی به مسائل راحت و آشنا می‌چسبیم، هیولا تقریباً ساکت می‌ماند، هیجان‌ها بر ما مسلط نمی‌شود. منطقی است که از این مسئله راضی هستیم، زیرا با خطرهای زیادی مواجه نمی‌شویم. منطقهٔ آسایش همین است. دقیقاً همان احساسی که ممکن است انتظارش را داشته باشید؛ اما این‌جا یک «و» هم وجود دارد. اگر می‌توانستیم یک صورتک غمگین این‌جا می‌گذاشتیم، زیرا واژهٔ «و» در این‌جا به معنای این است که اگر تمام زندگی خود را داخل منطقهٔ آسایش بگذرانیم، بسیاری از ارزش‌ها و هیجان‌های زندگی را از دست خواهیم داد. همان‌قدر که آن منطقه راحت است، همیشه با این احساس مواجهید که اسب‌های تک‌شاخ و رنگین‌کمان‌هایی که درباره‌شان می‌شنوید، آن بیرون‌اند و ما برای یافتنشان باید از راحتی خود بگذریم.

نکتهٔ غم‌انگیز دیگر این است که برای بسیاری از ما، منطقهٔ آسایش درواقع بیش‌تر شبیه زندانی است که زندانبانش داستان‌های شخصی ماست. داستان‌ها القا می‌کنند که ما نمی‌توانیم آن‌جا را ترک کنیم و این کار ترس و ناراحتی بیش‌ازحدی را نصیبمان می‌کند. پس نکتهٔ دیگر دربارهٔ منطقهٔ آسایش این است که همان‌قدر که درونِ آن راحت است، بیرون‌رفتن از آن به‌سرعت ما را با احساسات ناخوشایند مواجه می‌کند. بنابراین، داستان‌های شخصی به‌راحتی ترغیبمان می‌کنند که داخل منطقهٔ آسایش بمانیم. تمرین زیر کمک می‌کند که دریابید آیا این موضوع دربارهٔ شما هم صادق است یا نه. ممکن است تمرینِ سختی باشد؛ بنابراین ببینید آیا می‌توانید از نیروی مهربانی و گرمی کمک بگیرید (و متوجه باشید که هیولا شما را از مهربانی با خودتان می‌ترساند)؟»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۵۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۵۵۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۱۸۷,۲۰۰
تومان