دانلود و خرید کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی احسان رسولی نژاد
تصویر جلد کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی

کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی

کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی نوشتهٔ احسان رسولی نژاد است. انتشارات نور علم این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی

کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی با نگاهی میان رشته‌ای، سعی در انتقال دانش پایه و اولیهٔ حوزهٔ اقتصاد جهانی به پژوهشگران و دوستداران علم اقتصاد دارد. این کتاب در قالب هشت فصل، مسائل بنیادین اقتصاد جهانی را به‌صورت ساختارمند و پرهیز از فرمول‌های ریاضی مطرح  می‌کند.

• در فصل اول کتاب، تاریخ اقتصاد جهان و سازوکار پیشرفت و توسعه در بازارهای اقتصادی و تعاملات جهانی اقتصاد مورد بحث قرار گرفته است.
  • در فصل دوم کتاب، خوانش مجددی از تئوری‌های اقتصاد بین‌الملل را ارائه می‌کند که همسویی بالایی با مباحث داد (صادرات) و ستد (واردات) دارد.
  • در فصل سوم از کتاب، مفاهیم بنیادی علم اقتصاد که در اقتصاد جهانی، نمود واقعی داشته و خواننده می‌باید در سطح ابتدایی با آن‌ها آشنا باشد، ارائه شده است.
  • در فصل چهارم، الگوهای مختلف توسعهٔ اقتصادی در جهان واکاوی شده‌اند.
  • در فصل پنجم، مسئلهٔانرژی در جهان، امنیت و مخاطرات جهانی آن در سطح بنیادین، بررسی شده است.
  • فصل ششم کتاب، به مبحث نااطمینانی و مخاطرات در اقتصاد جهانی پرداخته است.
  • فصل هفتم کتاب، مبانی اقتصاد سیاسی را با تمرکز بر مکاتب موجود، مورد توجه قرار داده است. ترکیب دولت و بازارهای اقتصادی و سیاستگذاری دولتی مؤلفه‌های مهمی در شکوفایی اقتصاد اجتماعی و در قالب بزرگ‌تر، اقتصاد جهانی دارد.
  • در فصل هشتم کتاب، مفاهیم اقتصاد سیاسی بین‌الملل بحث شده است.

خواندن کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران اقتصاد پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مبانی مطالعات اقتصاد جهانی

«باستان‌شناسان و انسان‌شناسان، تصویری تقریبی از توسعه اولیه انسان‌هاي امروزی ارائه کرده‌اند. به گفته آن‌ها، گونه ما تنها یکی از انواع انسان‌نماهایی است که در آفریقا پدیدار شده‌اند. برخی از این انسان‌ها، از جمله اجداد ما تا حدود ۲/۵ میلیون سال پیش، از ابزار سنگی استفاده می‌کردند و تا یک میلیون سال پیش، مهمترین نوآوری تکنولوژیک آن دوران که همان توانایی مهار آتش است را انجام داده‌اند؛ زیرا استفاده از آتش، امکان پخت غذا را برای آنها فراهم آورد و از لحاظ فیزیولوژیکی، غذای پخته در معده انسان، بسیار راحت‌تر از غذای خام هضم می‌شود.

در گام بعد، اولین انسان‌ها آفریقا را ترک کردند و به گفته کوگان (۲۰۲۰) حدود ۱۰۰ هزار سال پیش به مناطق دیگر جهان مهاجرت کردند و ۶۰ هزار سال قبل داراي کمان، تیر، قلاب و سوزن ماهی و همچنین طناب و لباس‌های دوخته شده بودند. در طول ۹۰ هزار سال یا بیشتر، انسان‌ها از روی پل‌های خشکی (که در عصر یخبندان ایجاد شده بودند) تا دورترین نقاط اوراسیا و قاره آمریکا را پیمودند. حدود ۶۰ هزار سال پیش نیز به جزایر اقیانوس آرام رسیدند، که نشان می‌دهد در آن مرحله، انسانها طی کردن مسافت‌های طولانی با قایق را آموخته بودند».

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است