دانلود و خرید کتاب شب به خیر فرمانده احمد اکبرپور

انتشارات:نشر افق
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شب به خیر فرمانده

کتاب «شب به خیر فرمانده» نوشتۀ احمد اکبرپور است و نشر افق آن را منتشر کرده است. این کتاب، داستانی است زیبا و خواندنی دربارۀ کودکان جنگ‌زده که به‌طور ناخواسته درگیر جنگ می‌شوند.

درباره کتاب شب به خیر فرمانده

قصه‌ها مزایای بی‌شماری دارند و کودکان از طریق داستان‌ها موارد زیادی را یاد می‌گیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان می‌دهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیاد را می‌آموزند. آموزش‌ها می‌تواند مهارت‌های زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزش‌ها چون به‌صورت داستان برای کودکان خوانده می‌شود، از شنیدن آن لذت می‌برند و در ذهنشان باقی می‌ماند. مطالعۀ داستان همچنین تأثیرات فراوانی بر کودکان و نوجوانان می‌گذارد؛ قدرت درک و خیال‌پردازی‌شان تقویت می‌شود، خلاقیت در آن‌ها پرورش پیدا کرده و دایرۀ واژگانشان گسترش پیدا می‌یابد. قصه‌ها همچنین با ایجاد سؤال در ذهن کودکان و نوجوانان، به آن‌ها آموزش می‌دهند.

شب‌به‌خیر فرمانده، داستانی تأثیرگذار و عمیق دربارهٔ کودکان و تأثیرات جنگ بر زندگی آن‌هاست. این کتاب از نگاه کودکی روایت می‌شود که ناخواسته درگیر جنگ شده‌ و زندگی‌اش تحت‌تأثیر خشونت و ویرانی ناشی از جنگ قرار گرفته است. شخصیت اصلی داستان که مادرش را در جنگ ازدست‌داده، در تلاش برای انتقام گرفتن است. او در اتاقش با تفنگ و اسباب‌بازی خود بازی می‌کند و در دنیای خیالی‌اش، با دشمنان می‌جنگد.

کتاب شب‌به‌خیر فرمانده همچنین به‌طور مؤثری تضاد و درگیری‌های جنگ را از دیدگاه ۲ کودک معصوم و بی‌گناه به تصویر می‌کشد که در نهایت از طریق همدلی و دوستی به یک درک مشترک می‌رسند. اکبرپور در این داستان، جهانی سرشار از بخشش و دوستی خلق می‌کند که خواننده را به تفکر دربارهٔ تأثیرات جنگ و اهمیت صلح و همدلی دعوت می‌کند. تصویرگری کتاب نیز بسیار زیبا و ساده است و به‌خوبی احساسات و مفاهیم داستان را منتقل می‌کند. این تصویرگری‌ها به‌قدری تأثیرگذار بوده‌اند که موفق به دریافت دیپلم نمایشگاه تصویرگری کتاب کودک در بولونیا شده‌اند. ترجمۀ انگلیسی شب‌به‌خیر فرمانده نیز امکان دسترسی به مخاطبان بین‌المللی را فراهم کرده است و به همین دلیل، مفاهیم جهانی آن به خوانندگان بیشتری منتقل شده است.

خواندن کتاب شب به خیر فرمانده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان بالای ۷ و همچنین بزرگسالان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شب به خیر فرمانده

«تو که زشتی، برو آن طرف، تو فرماندۀ دشمنی.

من با همین تفنگ تو را می‌کشم. برو پشت صندلی

سه تا سرباز برای تو سه تا هم برای من

شما بروید آن طرف اتاق، زود باشید ترسوها.

وای چقدر سیم‌خاردار زیاد است! حالا فهمیدم

اینها برای سربازهای دشمن خوب است که می‌ترسند.

یک‌دفعه پدر در می‌زند و می‌آید توی اتاق.»