کتاب روزی روزگاری جنگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب روزی روزگاری جنگی
«روزی روزگاری جنگی» نوشته مهدی قزلی (-۱۳۵۹) خاطراتی است از دوران دفاع مقدس که در ۱۳۷ بخش بازگو میشود.
نویسنده درمقدمه میگوید:
از بعد از دوران دبیرستان، یعنی از نیمۀ دوم دهۀ هفتاد تا همین امروز به مناسبتهای مختلف، مواجهۀ زیادی با خاطرات مکتوب و شفاهی جنگ داشتهام. تحت تأثیر فضای جنگ و جهاد، کمکم بعضی از آنها را بازنویسی کردم، گاهی به عنوان خاطره، گاهی هم برگرفته از خاطره. اوّل فکر کردم باید این نوشتهها را دستهبندی کرد، اما بعدتر دیدم جنگ هم مثل زندگی درهم است، سواکردنی نیست اشک و لبخندش، ترس و آرامشش، سخت و آسانش... شاید به همین دلیل از هر موضوعی در این کتاب بشود پیدا کرد، به شرط آنکه نخ تسبیح جنگ از میانش بگذرد:
مأموریت ما تمام شد، همه آمده بودند جز «بخشی». بچۀ خیلی شوخی بود. همه پکر بودیم. اگر بود، همهمان را الان میخنداند. دیدیم دو نفر یک برانکارد دست گرفتهاند و دارند میآیند. یک غوّاص هم روی برانکارد بود. شک نکردیم که خودش است. فکر کردیم جسدش را آوردهاند. تا به ما رسیدند، یکدفعه «بخشی» سر امدادگر داد زد: «نگهدار!»
بعد جلوی چشمهای بهتزدۀ امدادگرها و ما پرید پایین و گفت: «دستتون درد نکنه، چقدر میشه؟» و دوید بین بچههایی که لباس غوّاصی داشتند، گم شد. کلی طول کشید تا از دل امدادگرها دربیاوریم و بفرستیمشان بروند.
سنگر علافها
کفش های مجنون گم گشتعبدالرضا رضائینیا
آسمان شیشه ای نیست!مرتضی انصاری زاده
تشیع علوی و تشیع صفویعلی شریعتی
دوست داشتن از عشق برتر است و عشق فرزندعلی شریعتی
کتاب شامل خاطرات تلخ و شیرین رزمندگان اسلام است. پیشنهاد میدهم بخوانید.خاطره ۱۲۸، ۱۳۱،۱۳۲،۱۳۳،۹۹از جمله خاطرات زیبای این مجموعه بود.
« جنگ هم مثل زندگی درهم است، سواکردنی نیست! اشک و لبخندش! ترس و آرامشش! سخت و آسانش! شاید به همین دلیل از هر موضوعی در این کتاب بشود پیدا کرد، به شرط انکه نخ تسبیح جنگ از میانش بگذرد!...» راست میگه
خیلی قشنگ بود، نمیدونم چه قدر طول کشید ولی نتونستم کنار بذارم، هی وعده میدادم ۴ صفحه دیگه بخونم بقیش فردا😅 دیدم رسیدم آخرش عالی بود حتی اشک و لبخند در کنار هم...
ایجاز رمز جذاب بودن کتابه بخونید و لذت ببرید... من که حال کردم تمام.
چندصفحه خاطرات کوتاهی از (روزی روزگاری که جنگ بود انتخاب چند خاطره برای اشتراک سخت بود خیلی زیباست خیلی
خیلی خوب.نویسنده تریپش روایت فتحیه!
ساده، کوتاه و تاثیرگذار بود دوست داشتم تمام نمی شد دوست داشتم من هم جزو انان بودم خداونر روزی همه بکند الهی
خوب بود ولی اگه منابع و راوی های داستان هارو هم می نوشتید خیلی بهتر میشد
کتاب خیلی کم حجم و با خاطرات متنوع از رزمنده ها و اسرا. خواندن این کتاب رو به دانش آموز و کسانی که تازه به کتاب خوندن علاقه مند شدند توصیه میکنم
بعضی از روایتهاش رو خیلی دوست داشتم. با بعضی خیلی خندیدم. معمولی ِ خوب بود.