کتاب جای پای جلال
۵٫۰
(۳)
خواندن نظراتمعرفی کتاب جای پای جلال
از مقدمه کتاب:
رفیق شفیقی در خبرگزاری مهر با من تماس گرفت و دعوتم کرد به چای و گپ. خواستم مثل خیلی از دعوتها مؤدبانه رد کنم؛ ولی دیدم از خانة ما تا خبرگزاری مهر در کل هفت هشت دقیقه پیاده راه است. این شد که دعوتش را پذیرفتم. چند روز قبل از دعوت، مقالهای داده بود به من دربارة روششناسی جلال آلاحمد در مردمشناسی و تکنگاریهایش. به نظرم جالب آمد و جالبتر جلال بود که هر بار سراغش میرویم، چیز جدیدی در او پیدا میکنیم. جلال یادداشتهایش را از زادگاه پدری در طالقان در کتابی به نام اورازان منتشر کرد. بعدتر تاتنشینهای بلوک زهرا را نوشت. این کتاب یادداشتها و دیدههای چندین سالة او از این مناطق بوده، به دلیل مسافرتهای پیدرپی و تابستانة دوران نوجوانی به منزل خواهرش و البته دوران جوانی و میانسالی به منزل خواهرزادههایش.
...
خلاصه اگر بکنم و جزئیات را کنار بگذارم، قرار شد سفرهایی را به یزد و کرمان و خوزستان و مشهد اردهال و خارگ و اورازان و بویینزهرا و اسالم برنامهریزی کنیم و پا جا پای جلال بگذاریم؛ هرچند در این فقره من کجا و جلال کجا؛ ولی از باب ارادت سابقهدار به ایشان و لطف ذاتی سفر «یا علی» گفتیم. ضمن اینکه مطمئن هستم چون یک طرف ماجرا جلال است، کار خوبی از آب درخواهد آمد. مهم نیست من این کار را انجام بدهم، یا دیگری.
ماوراء مرز
احسان صفرزاده
اسماعیلامیرحسین فردی
عمود ۱۴۰۰علیاکبر والایی
سفرنامهی هامون؛ زهکلوت و آن حوالیامیرحسین فردی
آن جا که باد کوبدمعصومه صفاییراد
پرندههای انجیر: داستان مقاوت مسلمانان بوسنی و هرزگووینسینان آکوز
دشت های سوزانصادق کرمیار
نان و پنیر موزارلاعلی جلائی
دماوند از برج های منهتنعلی حسن زاده
پیاده آمده امسیداحسان باقری
تشریفعلیاصغر عزتیپاک
سلام بر میترضا کشمیری
یادداشت های یک سفر غیرقانونیسیدعلی کاشفی خوانساری
موقفسعید تشکری
همپای مسافر اردیبهشتمهدی قزلی
حجم
۲۵۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه
حجم
۲۵۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه
قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
۵۰,۰۰۰۵۰%
تومان
نظرات کاربران
از سفر به خوزستان دچار افت شد
حواشی زندگی جلال هم به اندازهی متن داستانهاش جذابیت داره. این کتاب به آشنایی بیشتر با جنبهی عمومی و فرهنگی زندگی جلال آل احمد کمک میکنه.
کتاب خوب و خواندنی بود! سبک نوشتاری اش شبیه سبک نوشتاری جلال آل احمد بود، شیرین و خاص! و توجه به جزییاتی که به چشم همه کس نمی آید....