معرفی و دانلود کتاب همپای مسافر اردیبهشت pdf + خلاصه رایگان

۴.۳(از ۳۱ امتیاز)
مهدی قزلی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب همپای مسافر اردیبهشت

کتاب همپای مسافر اردیبهشت نوشتهٔ مهدی قزلی است. انتشارات انقلاب اسلامی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، روایتی از سفر استانی رهبر انقلاب به استان کردستان را دربردارد.

درباره کتاب همپای مسافر اردیبهشت

کتاب همپای مسافر اردیبهشت، روایت خود را از سنندج، دوشنبه، ۲۱  اردیبهشت سال ۱۳۸۸ آغاز می‌کند؛ زمانی که مهدی قزلی، نویسندهٔ کتاب حاضر، طبق قراری قبلی در فرودگاه مهرآباد حاضر می‌شود و در هواپیمایی که مقصد آن کردستان بود، می‌نشیند.

او در پایان این بخش از روایت خود، پرسش اصلی آن‌روزهایش را طرح می‌کند؛ اینکه چه می‌خواهد بنویسد؟ آنچه او می‌نویسد، سرانجام، کتاب همپای مسافر اردیبهشت را پدید می‌آورد.

خواندن کتاب همپای مسافر اردیبهشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران سفرنامه پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب همپای مسافر اردیبهشت

«برنامهٔ روز جمعه خالی بود. صبح بعد از بیدار شدن از خواب و خوردن صبحانه رفتم آنجایی که دم و دستگاه بچه‌های رسانه‌ای و سایت خامنه‌ای دات‌آی‌آر برقرار بود. بااینکه قرار نبود برنامه‌ای باشد ولی آنجا شلوغ بود. همه خیمه زده بودند روی مانیتور یکی از کامپیوترها و به‌دقّت نگاه می‌کردند. جلو رفتم و برای ارضای حسّ کنجکاوی سرکی به مانیتور کشیدم. عکس‌های آقا بود با هیبت غیررسمی همراه چند نفر در کوه.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب همپای مسافر اردیبهشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:همپای مسافر اردیبهشت

۱۴۰۱/۰۵/۰۹

سلام. لطفا در طاقچه بی‌نهایت قرار بدهید

باافتخار ، یه ارزشی🦋
۱۴۰۱/۱۱/۱۲

خیلی شیرین بود💗نویسنده با تموم شدن سفر و منم با تموم شدن کتاب ، دلم گرفت...اینم یه تیکه از کتاب👈🏻«پیرمردی به یکی از محافظ ها اصرار می‌کرد برای دیدن آقا و دلم سوخت که موفق نمیشد. پیرمرد کارت بنیاد شهیدش...بیشتر

۱۴۰۱/۰۷/۱۹

متن روانی داشت و خوشخوان بود. اما من دنبال نگاه خاص مردم کردستان به خودشون و تعصب به قومیت خودشون بودم؛ و به ویژه که توی ناآرامی های اخیر کتابو خوندم و پرسوال تر بودم. از این نظر نکات کمی...بیشتر

غریب طوس
۱۴۰۵/۰۲/۲۸

کتاب سفرنامه نویسی بود که حقیقتا زیا بود گاهی خودم رو در بین جمعیتی حس میکردم که به دیدار آقا اومده بودن نویسنده تصویر سازی خوبی داشت و عالی نوشته بود جوری که دلم نیومید ادامه س رو بزارم بعدام بخونم...بیشتر

جواد لک
۱۴۰۲/۰۱/۰۱

کتاب خوبی بود نظر من رو راجع به مردم ساکن کردستان عوض کرد و با بخش های جدیدی از این مردمان نازنین ساکن غرب کشور اشنا کرد بسیار زیبا بود توصیه میکنم بخونید اما قیمتش به نسبت حجم کتاب کمی بالاست

۱۴۰۵/۰۳/۰۲

کتاب متن روانی داره و خوب واقعه نگاری کرده... دریغ از من که این کتاب را بعد از شهادت آقا خواندم

۱۴۰۴/۰۴/۲۰

خیلی خوب و صمیمی بود. اگه همزمان عصرهای کریسکان رو هم بخونید بیشتر لذت می برید

hosein_pahlevani
۱۴۰۲/۰۱/۳۰

در خصوص سفر آقای خامنه ای به یکی از استان های کرد نشینه و به حواشی اون دیدار از زبان یک خبرنگار میپردازه خیلی برام جالب بود.

Sara
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۲۰

مزخرف ترین سفرنامه عمرم رو خوندم... فقط راجع به جزئیات به درد نخور مثل کامیون و مینی بوس و خوابیدن و دستشویی رفتن و نماز خوندن و... نوشته عملا چیز بدرد نخوری نداشت