دانلود و خرید کتاب در آرزوی سایه زهرا رضانیا
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب در آرزوی سایه

کتاب در آرزوی سایه

معرفی کتاب در آرزوی سایه

کتاب «در آرزوی سایه» نوشتۀ زهرا رضانیا و عبداله بیچرانلو است و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب در آرزوی سایه

سلبریتی مفهومی تقریباً تازه است که شبکه‌های اجتماعی در فراگیرشدن آن نقش اساسی داشته‌اند. این مفهوم با آنچه که از مفاهیمی شهرت، افراد مشهور و یا چهره وجود داشت متفاوت است و سلبریتی با یک ستاره در فیلم یا ورزش خاص فرق دارد. شهرت، تاریخی فراتر از رسانه‌های جمعی و اجتماعی دارد؛ ولی مفهوم سلبریتی با رسانه پیوند خورده است و بدون پشتیبانی رسانه‌ها نمی‌توان انتظار شکل‌گیری سلبریتی‌ها را داشت. سلبریتی اساساً به کسی گفته می‌شود که می‌تواند در خدمت فروش بیشتر و یا پیروزی در یک کارزار سیاسی قرار بگیرد و استفاده از آن‌ها به‌عنوان بخشی از راهبردها بازاریابی، یک‌رویهٔ معمول در شرکت‌های بزرگ است. این شرکت‌ها به‌واسطهٔ این افراد، نشان‌های تجاری خود را ارتقا می‌دهند و سرمایۀ بسیار زیادی به دست می‌آورند.

کودکی یکی از مهم‌ترین دوره‌های زندگی هر فرد است که در زندگی آیندۀ او اثر می‌گذارد چرا که انگاره‌هایی که در ذهن کودک شکل می‌گیرد پایدار خواهد بود. در این مرحله مادران، به‌عنوان پرورش‌دهندگان اصلی فرزندان در رشد و پرورش شخصیت آن‌ها نقش تعیین‌کننده دارند. جهانی‌شدن، فرهنگ و ارتباطات، رسانه‌ای شدن، شبکه‌ای شدن، مجازی‌شدن بر واقعیاتی بسیار ملموس و عینی در پیرامون افراد دلالت دارد و باعث شده مادران امروز، مادرانگی را در فضای نوینی تجربه کنند. یکی از مسائلی که توجه این مادران را در شبکه‌های اجتماعی به خود جلب کرده، کودکانی هستند که بخشی از زندگی آن‌ها در رسانه به‌ویژه اینستاگرام به نمایش در می‌آید و تبدیل به اینفلوئنسر شده‌اند. کتاب در آرزوی سایه، با تحلیل نگاه منتخبی از مادران به این صفحه‌ها، تبیینی دقیق‌تر دربارۀ خوانش مادران از این صفحه‌ها و مواجهه با آن‌ها به‌ویژه در به‌کارگیری شیوه‌های تربیتی برای کودک خود ارائه می‌کند.

خواندن کتاب در آرزوی سایه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به جامعه‌شناسان، مادران و فعالان شبکه‌های اجتماعی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب در آرزوی سایه

«مردم‌نگاری مجازی روشی کیفی است که از آن در راستای اهمیت فضای مجازی و همچنین ضرورت بررسی تعاملات اجتماعی در این فضا استفاده می‌کنند. توسعه رسانه‌های اجتماعی که به کاربران امکان می‌دهد در این فضا محتوا تولید کنند و تعامل داشته باشند، اینترنت را عرصۀ جدیدی برای مطالعات مردم‌نگاری مجازی کرده است. مردم‌نگاری مجازی مانند مردم‌نگاری در عرصۀ واقعی، دشواری‌های مخصوص به خود را دارد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

حجم

۴٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان