معرفی و دانلود کتاب کوچه عاشقی + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نمایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کوچه عاشقی

«کوچه عاشقی» نوشته نصرالله قادری(-۱۳۳۹)، کارگردان،منتقد ، نویسنده و مدرس سینما و تئاتر است. «کوچه عاشقی» نمایشنامه‌ای طنز است و گفتار خاصی دارد. گاهی شعرگون است و گاهی نثر عامیانه‌ای دارد. در هم‌ریزی این گفتار کاملاً آگاهانه صورت پذیرفته است و «آشفتگی» هماهنگ آن از سر گرفتار شدن در تنگی قافیه نبوده است. این نمایش‌نامه به مناسبت نخستین جشنواره هنری عدالت و امید منتشر شد و نخستین بار در این جشنواره اجرا شد. در بخشی از این نمایش‌نامه می‌خوانیم: عبدل: ماشالله، لاحول و لا... بترکه چشم حسود و حسد. از مثبتات علوم مخفیه یکی رنگ رخساره است که ماشالله... لاله: ... هی عبدل چلغوز شاخت رو از ما بکش، من خوش ندارم شکار بشم. عبدل: تو صیادی و من صیدم، شکار دست و پا بسه منو صیاد باشی تو! لاله: گمشو که دل و دماغ ندارم ریخت نحس تو ببینم! از خراسون تا اینجا افتادی پی‌ام که چی؟ عبدل: که رهام کنی از بند که نمی‌کنی! [سکوت] خورده ته دیگ؟ لاله: مفتشی؟ عبدل: مقصرم! تلخی نکنی برات یه لقمه دارم چرب و چیلی، گلوگیر! لاله: سق بزن که ریقت در نیاد!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کوچه عاشقی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کوچه عاشقی
حجم فایل کتاب:۹.۸۵ مگابایت
شابک:۹۷۸-۹۶۴-۲۷۲۷-۶۵-۸
تعداد صفحه‌ها:۱۴۴ صفحه
قیمت کتاب:۳۳۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.