دانلود و خرید کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی سیدعلیرضا بهشتی
تصویر جلد کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی

کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی

معرفی کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی

کتاب الکترونیکی «بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی» نوشتهٔ سید علیرضا بهشتی در انتشارات ناهید چاپ شده است. کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند‌فرهنگی به بررسی چالش‌ها و پیچیدگی‌های سیاست در جوامعی با فرهنگ‌های مختلف می‌پردازد و راهکارهایی برای همزیستی مسالمت‌آمیز و مدیریت تنوع فرهنگی و قومی در این جوامع ارائه می‌دهد.

درباره کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی

این کتاب به بررسی چالش‌هایی می‌پردازد که جوامع چند فرهنگی با آن مواجه هستند و نحوهٔ ادغام فرهنگ‌های مختلف در یک جامعهٔ دموکراتیک را بررسی می‌کند. با‌توجه‌به رشد جهانی‌شدن و افزایش مهاجرت‌ها، کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند‌فرهنگی تحلیل‌های عمیقی در مورد سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی دارد که می‌تواند به همزیستی مسالمت‌آمیز افراد کمک کند. سید علیرضا بهشتی با استفاده از تئوری‌های سیاسی و مطالعات موردی و با تمرکز بر نظریه‌های سیاسی و تحلیل تجربیات مختلف جهانی راهکارهایی برای مدیریت تنوع ملیت‌ها و فرهنگ‌ها و پرهیز از تبعیض بین آن‌ها ارائه می‌دهد. 

کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دانشجویان علوم اجتماعی و سیاسی، سیاستمداران، محققان فرهنگی و افرادی که به مسائل مربوط به همزیستی فرهنگی و سیاست در جوامع چند فرهنگی علاقه‌مند هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بنیاد نظری سیاست در جوامع چند فرهنگی

«درست همانگونه که هیچ‌کس در اهمیت آثار جان رالز و به‌ویژه نظریه‌ای در باب عدالت او در احیای فلسفه اخلاقی و سیاسی لیبرال در قرن حاضر شک نمی‌کند، هیچ‌کس نیز نمی‌تواند چالشی که آثار السدیر مک‌اینتایر و به‌ویژه پس از فضیلت او، به همراه دیگر نقدهای جامعه‌گرایانه، بنیان‌های لیبرالیسم را طی دو دهه اخیر بدان فراخوانده است، انکار کند. اما، همانگونه که در فصل پیش نیز اشاره شد، در حالی که همه جامعه‌گرایان اصول معین مشترکی دارند و بر نکات معینی توافق نظر دارند، در نکات دیگر، گاه به میزان قابل توجهی، اختلاف نظر دارند. برای نمونه، در حالی که آنها در نقد لیبرالیسم و بنیان‌های فلسفی نظریه اخلاقی و سیاسی آن بسیار به یکدیگر نزدیک هستند، در چاره‌ای که برای آن می‌اندیشند از یکدیگر فاصله می‌گیرند. اما از آنجا که گزینه‌های منتخب در این کتاب نه صرفاً وابسته به عناوینی که نویسندگان بدان مشهور هستند بلکه بیشتر بر موضوعات محوری اندیشه‌های آنان در قبال مسئله گوناگونی فرهنگی استوار است، اینگونه شباهت‌ها و تفاوت‌ها هرچه باشند، در نتایجی که به دست خواهد آمد تأثیری اندک خواهند داشت. پس، در حالی که از طیف جامعه‌گرایان از یک طرف مک‌اینتایر که نه صرفاً منتقد برخی مباحث ارائه‌شده توسط بعضی اندیشمندان لیبرال یا بعضی جنبه‌های تجدد، بلکه از تمام اخلاق متجدد و فلسفه پساروشنگری مأیوس است؛ و از طرف دیگر مایکل والزر که در عین حال که منتقد معرفت‌شناسی لیبرالیسم است اخلاق لیبرالی را ارزش می‌نهد؛ و چارلز تیلور که موضع او در میانه این دو است، انتخاب گردیده‌اند، دو وجه مشترک آثارشان برای هدف پژوهش حاضر دارای اهمیت است: نخست اینکه هر کدام از آنها نقدی ارائه می‌کند که در نتیجه آن فهم بهتری از نظریه اخلاقی و سیاسی متجدد به‌طور کلی و لیبرالیسم به‌طور خاص در دسترس قرار می‌گیرد. دوم اینکه جایگزین‌هایی که پیشنهاد می‌کنند می‌تواند به عنوان راهنمایی جهت فهم بهتر مسئله گوناگونی فرهنگی و پیامدهای سیاسی آن به‌کار رود.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۹۰,۰۰۰
تومان