دانلود و خرید کتاب ایران قبل از اسلام (چکیده جلد نخست تاریخ کامل ایران ) حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ایران قبل از اسلام (چکیده جلد نخست تاریخ کامل ایران )

کتاب ایران قبل از اسلام (چکیده جلد نخست تاریخ کامل ایران )

معرفی کتاب ایران قبل از اسلام (چکیده جلد نخست تاریخ کامل ایران )

«تاریخ ایران قبل از اسلام»، چکیده‌ای است از جلد نخست تاریخ ایران باستان که در آن بررسی تاریخ از ۲۲۲۵ سال پیش از میلاد آغاز گشته و تا انقراض ساسانیان و ورود اسلام به ایران، پایان می‌یابد و مـیرزا حسن‌‌خان پیرنیا(مشیرالدوله)(۱۳۱۴-۱۲۵۲) از نویسندگان و تاریخ‌نگاران دوران مشروطه آن را نگاشته است. این کتاب نسخه فشرده و چکیده‌ای از متن کامل کتاب یادشده است.
رادمهر
۱۳۹۸/۱۲/۲۸

طاقچه واقعا فوق العادس.بینظیره.من که روزانه حدود دو ساعت از طاقچه استفاده میکنم و لذت میبرم

کاربر ۲۰۱۰۴۰۴
۱۳۹۹/۰۴/۲۹

خوب بود ممنون.

mahmoud
۱۳۹۷/۱۰/۰۲

ممنون

حدود ایلام: در عهود قدیمه ایلام اطلاق می‌شد به مملکتی که از این ولایات ترکیب یافته بود. خوزستان ـ لرستان ـ پشت‌کوه ـ کوه‌های بختیاری. حدود این مملکت از طرف مغرب دجله بود از طرف مشرق قسمتی از پارس از سمت شمال راهی که از بابل به همدان می‌رفت و از سمت جنوب خلیج فارس تا بوشهر شهرهای مهم این مملکت را چنین نوشته‌اند. ۱- شوش که مهم‌ترین شهر ایلام و چنان که معلوم شده از قدیم‌ترین شهرهای عالم بوده است. ۲- ماداکتو روی رود کرخه. ۳- خایدالو که گمان می‌کنند در جای خرم‌آباد امروزی بنا شده بود. ۴- اهواز اهالی ایلام مملکت خود را (اَنزان سوسونکا) می‌نامیدند. کلمه ایلام به معنی کوهستان است و اطلاق به آن قسمتی می‌شد که کوهستان بود.
howra
اردشیر به ایران برگشت و پس از این‌که مبانی دولت خود را محکم نمود بر آن شد که با روم جنگ کند زیرا خود را وارث هخامنشی‌ها می‌دانست در ۲۲۸ م. اردشیر از فرات گذشت و قیصر روم آلکساندر سور نامه‌ای به او نوشته شکست‌های پارتی‌ها را در زمان تراژان و سپییم سور تذکر داد شاه در جواب چهارصد نفر از مردمان رشید و بلند قامت با اسلحه کامل و اسب‌های یراق طلا انتخاب کرده نزد امپراطور روم فرستاد و چنین پیغام داد: «آنچه رومی‌ها در آسیا متصرفند میراث من است و باید رومی‌ها به اروپا اکتفا کرده آسیا را تخلیه نمایند»
ویماند
بعضی از یونانی‌های مستعمرات به اسپارت متوسل شدند و این دولت سفیری نزد کوروش فرستاده تهدید کرد که اگر با یونانی‌ها بدرفتاری شود تحمل نخواهد نمود. کوروش گفت «من از مردمی که در میدان جمع می‌شوند تا به قید قسم به یکدیگر دروغ گویند هیچگاه بیمی نداشته‌ام. اگر زنده ماندم چنان کنم که شما به جای این که از ینیان‌ها حرف بزنید از بیچارگی خودتان بنالید»
ویماند
خصال داریوش: داریوش شاهی بود عاقل و دارای اراده قوی و عزم هر چند در بعضی موارد شدت عمل نشان می‌داد ولی غالبا رفتار او با مغلوبین ملایم و معتدل بود. در انتخاب اشخاص برای کارها نظر صائب داشت و به خطا نمی‌رفت. اگر بعد از کمبوجیه او به تخت نمی‌نشست دوره هخامنشی هم مانند دوره مادی‌ها زود سپری می‌شد. این شاه شاهنشاهی ایران را از نو تأسیس کرد و به آن تشکیلاتی داد که در آن زمان و با آن محیط بهتر از آن عملی نبود چنان که اسکندر و سلوکی‌ها و ساسانیان و غیره همان گروه را دنبال کردند.
ویماند
از ممالک تابعه ایرانی اهالی هر مملکتی آزاد بودند که موافق معتقدات مذهبی خود رفتار نمایند. مذهب شاهان هخامنشی و اهالی ایران به هیچ وجه به آنها تحمیل نمی‌شد. عادات و اخلاق و زبان ملل تابعه محفوظ و علاوه بر آن هر مملکتی مختار بود که مؤسسات ملی و سلسله امراء و روحانیین خود را حفظ نماید (مانند مصر و قبرس و فینیقیه و یونانی‌های آسیای صغیره و غیره) ولی درازای این گذشت‌ها می‌بایست همه اهالی خود را بندگان شاه بدانند یعنی مالیات‌های مقرره را بپردازند و سپاهی در موقع جنگ به جاهائی که دربار معین می‌کرد بفرستند بنابراین اطلاعات ممالک از احکام و اوامر شاه شعاری بود که وحدت ممالک وسیعه ایران را می‌رساند.
ویماند
بزرگ شدن دولت ماد با آن که عمر آن کوتاه بود به سان واقعه مهمی در تاریخ عالم قدیم تلقی شده زیرا در تاریخ این نخستین مرتبه بود که مادی‌های آریانی‌نژاد تسلط مردمان سامی‌نژاد را در آسیای غربی متزلزل و زمینه سلطه مردمان آریانی‌نژاد دیگر را در دنیای آن زمان تهیه کردند.
Porosha
پلوتارک گوید: پس از این که داریوش نقدی و جنسی ممالک را معین کرد درصدد برآمد تا معلوم نماید که این مالیات بر مردم گران است یا نه و پس از این که جواب آمد که مردم می‌توانند بپردازند باز مالیات را تنصیف کرده گفت چون ولات برای مخارج خودشان از مردم عوارضی می‌گیرند باید مالیات را کم کرده تا تحمیل نشود.
Porosha
نوشته‌اند که در ابتدا شاه مزبور نمی‌خواست یا یونان جنگ کند و اهمیتی به عدم بهره‌مندی ایرانی‌ها در ماراتن نمی‌داد ولیکن مردونیه برای حفظ ابهت ایران خشیار شاه را به جنگ تشویق کرد. معلوم است که فراری‌ها و رانده‌های یونانی که دشمن حکومت ملی در یونان بوده و در دربار ایران اقامت داشتند نیز با این خیال همراهی می‌کردند.
Porosha
کلیه جنگ‌های ایران با یونان یک بار بیشتر ثابت کرد که احوال روحی مردان جنگی و اسلحه آنها اهمیت دارد نه عده نفرات
Porosha
ایران بعد از اسلام (چکیده جلد دوم از تاریخ کامل ایران)
عباس اقبال‌ آشتیانی
‌‫تاریخ کامل ایران (از ابتدا تا انقراض قاجاریه)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۲)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
انقلاب امریکا (مجمومه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۶)
جان گویات
چکیده تاریخ ایران
حسن نراقی
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۳)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
استالین (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۴۵)
محمدتقی صادقی
اطلس جهان
آزاد تیموری
تاریخ اجتماعی معاصر ایران
محمد خاتمی
سینوهه؛ جلد دوم
میکا والتاری
سرزمین جاوید؛ جلد اول
رومن گیرشمن
خلاصه ده هزار سال تاریخ ایران (قبل از اسلام)
ایرج رامتین
کوروش کبیر
هارولد آلبرت‌لمب
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصّل ایران (جلد ۱)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
عروس آخر (زندگی فرح پهلوی)
بهمن هدایتی
داریوش دادگر: نظم هخامنشی و ظهور هویت ایرانی
شروین وکیلی
قدم به قدم با اسکندر در کشور ایران
هارولد لمب
روشنگری (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوان ۱۷)
مالکوم یاپ
شاه جنگ ایرانیان (جنگ خشایارشاه با یونانیان)
جان بارک
آیین زرتشت: کهن روزگار و قدرت ماندگارش
مری بویس

حجم

۸۴۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۱۶ صفحه

حجم

۸۴۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۱۶ صفحه

قیمت:
۳۸,۰۰۰
تومان