برای خرید و دانلود کتاب پیامبری از کنار خانه ما رد شد نوشته عرفان نظرآهاری و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«پیامبری از کنار خانه ما رد شد» داستانی است به قلم عرفان نظرآهاری(-۱۳۵۳) و به تصویرگری عطیه مرکزی. این داستان با الهام از داستان آدم و حوا، خوانشی نو از آن ارائه میکند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
از بهشت که بیرون آمد، داراییاش فقط یک سیب بود. سیبی که به وسوسه آن را چیده بود. و مکافات این وسوسه هبوط بود.
فرشتهها گفتند: تو بیبهشت میمیری. زمین جای تو نیست. زمین همه ظلم است و فساد. انسان گفت: اما من به خودم ظلم کردهام. زمین تاوان ظلم من است. اگر خدا چنین میخواهد، پس زمین از بهشت بهتر است.
خدا گفت: برو و بدان جادهای که تو را دوباره به بهشت میرساند از زمین میگذرد؛ زمینی آکنده از شر و خیر، آکنده از حق و از باطل، از خطا و از صواب؛ و اگر خیر و حق و صواب پیروز شد تو بازخواهی گشت وگرنه ...
و فرشتهها همه گریستند. اما انسان نرفت.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۶۰ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۱۵,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۲/۰۱/۰۵ |
شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۶۱۸۱-۷۵-۵ |
مشاهده همه نظرات (۲۴)حدود ۵ تا از کتاب های این نویسنده رو خوندم خیلی روحیه ی لطیفی دارن🤗 بخونید و لذت ببرید🦋
کتاب واقعا جالبی بود. از خوندنش لذت بردم. حتما این کتابو بخونید سفره خداوند پهن است. اما دور آن هنوز هم چقدر خلوت است
دلش مسجدی می خواست. باگنبدی فیروزه ای و مناره ای نه خیلی بلند پیرمردی که هر صبح و هر ظهر و هر شب بر بالای آن الله اکبر بگوید . یک حوض کوچک لاجوردی میخواست و شبستانی که گوشه گوشه اش
«پیامبری از کنار خانه ما رد شد»، «در سینهات نهنگی میتپد» و «من هشتمین آن هفت نفرم» سه کتاب از خانم نظرآهاری هستند که مفاهیم عمیق و ناب دینی عرفانی رو که با زندگی چندین هزار ساله انسان آمیخته شدند،
بگو این انسان کیست که ما نمیشناسیمش! گفت آنکه دریا دریا می نوشد و هنوز تشنه است... خیلی خوب بود ،حس لطیفی داشت