کتاب کرگدنها هم عاشق میشوند
معرفی کتاب کرگدنها هم عاشق میشوند
کرگدنها هم عاشق میشوند داستان لطیفی برای کودکان و نوجوانان درباره عشق و دوست داشتن از عرفان نظرآهاری، نویسنده برجسته ادبیات کودک و نوجوان است.
درباره کتاب کرگدنها هم عاشق میشوند
داستان درباره کرگدنی تنها است که به دنبال آشنایی و دوستی با یک دمجنباک به تدریج معنا و مفهوم عشق و دوست داشتن را میفهمد.
نظرآهاری با استفاده از تعابیر لطیف و همهفهم برای کودکان در این داستان زیبای مصور و در قالب دیالوگهای میان کرگدن و دمجنباک، مفهوم عشقورزی و محبت واقعی را آموزش میدهد.
دربارهی عرفان نظرآهاری
خانم عرفان نظرآهاری ۱۷ مرداد ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. او دکترای رشته زبان و ادبیات فارسی و تاریخ فلسفه دارد و سالهاست که با شعرهای زیبا و لطیفش، در حرفهی نویسندگی و شاعری مشغول است. آثار او او به زبانهای انگلیسی فرانسه، ترکی، کردی، عربی، ژاپنی، ایتالیایی، آلمانی، سوئدی، و هلندی ترجمه شده است. او همچنین برای آثارش جوایز و افتخارات بسیاری از جمله جایزه ادبی پروین اعتصامی، جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جایزه کتاب فصل … و نیز لوح افتخار دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان) در اسپانیا را کسب کرده است. از زیباترین نوشتههای عرفان نظرآهاری میتوان به قلبی بزرگتر از جهان، در سینهات نهنگی میتپد، جوانمرد نام دیگر تو و لیلی نام تمام دختران سرزمین من است اشاره کرد.
شما هر جا اسم خانم عرفان نظر آهاری رو دیدین، اون کتاب و نوشته رو حتما بخونید و قطعا به دلتون خواهد نشست... من که اینو تو شب و تاریکی خوندم و تو صفحه های رویایی ش غرق شدم... هدیه خوبی هم
برا خرید توصیه نمیکنم چون ی کم گرونه (دروغ چرا !) و برا همین 1 ستاره کم کردم ولی اگ بتونید از طاقچه بی نهایت یا نسخه فیزیکیش رو امانت بگیرین قطعا ارزش 1 بار خوندن رو داره حتی برا
عرفان نظرآهاری یه نویسنده ی خاص و بی نظیره. 00/1/4
عالی! اما فقط نسخه چاپیش! یه متن بسیار پر احساس، مثل باقی آثار نویسنده
سلام قشنگ بود.منو یاد دیالوگ شازده کوچولو و روباه انداخت البته با روایتی متفاوت.من حتما این داستان را برای شاگردام بیان خواهم کرد.ممنون از طاقچه و نویسنده ی خلاق این اثر
زیبا بود. اما انگار ناتمام مانده بود. من انتظار ادامه روایت را داشتم، اما یهو وسط جنگل کنار کرگدنی که قلبش از چشمهایش میچکید و نمیدانست با این قلبهای در حال چکیدن چه کند و چه فلسفهای دارند، تنها ماندم...
در ارتباط با قیمت صحبت دوستان صحیح هست ،، در مقایسه با کمیت کتاب (نه کیفیت که عالی هست) قیمت کتاب بالا هست که فکر میکنم شاید یکی از علل احتمالی نقاشیهای کتاب باشه ،، به هر حال جدای از
عاشق یعنی کسی که قلبش از چشمهایش میچکد بگذار تمام قلبم از چشم هایم بریزد کوتاه ساده و صمیمی... تعریف و برداشت ساده نویسنده از واژه عشق
دوست داشتم ادامه میداشت بالاخره قصه ی کرگدنی که تا حالا عاشق نشده به همین جا ختم نمیشه. دوست داشتم بدونم دم جنبانک از آواز خوندن برای کرگدن خسته میشه یا نه. دوست داشتم بدونم واقعا قلب کرگدن تمام میشه یا نه. و
خیلی جالب بود حس خیلی خوبی میداد